Бізнес
Стан: Нове
OLX Доставка
Опис
Коптильня виготовлена із жаростійкої сталі ANSI1045 2мм.
Можна використовувати як на вулиці так і в приміщенні.
При замовленні у нас коптильні в подарунок Ви отримаєте:
Шість упаковок тріски для копчення (бук, вільха ,)
Додатково:
Фарбування жаростійкою фарбою 250 грн
Встановлення термомет 200 грн.
За допомогою цієї коптильні Ви зможете приготувати в домашніх умовах на плиті або з сімєю друзями на природі практично все: рибу, птицю, мясо, сало, ковбасу.
В даній коптильні продукт виходить соковитим і смачним, а процес копчення не займе багато Вашого часу.
КОМПЛЕКТАЦІЯ КОПТИЛЬНІ
Коптильня - 1 шт.
Решітка - 2 шт.
Кришка "Доміком" - 1 шт.
Піддон для збору жиру - 1 шт.
Інструкція з експлуатації- 1 шт.
Виготовлена коптильня з сталі товщиною 2мм, кришка і піддон 1,2 мм, гідрозатвор 3,5мм.
ГАБАРИТНІ РОЗМІРИ:
430х300х360мм вартість 1100грн
Вага коптильні 12кг
Розмір середини 350х250х250мм
Розрахована на 4-5 кг м'яса 8-10 скумбрії, кролик, курка кусками.
-
580х300х360мм вартість 1300грн
Вага коптильні 14кг
Розмір середини 500х250х250ми
Розрахована на 6-8 кг м'яса12-14 скумбрії, кролик цілий, 2-3 курки кусками.
ПРИНЦИП РОБОТИ:
На дно коптильні насипаємо тріску, ставимо піддон, викладаємо на решітки продукт, накриваємо кришкою.
Заливаємо по периметру кришки воду (так званий гідрозатвор) і ставимо коптильню на вогонь. При використанні в домашніх умовах на штуцер (трубку) можна надягати шланг для відводу диму у витяжку або вікно.
Як тільки з коптильні починає йти дим, запамятовуємо час - процес копчення розпочався!
ПРИБЛИЗНИЙ ЧАС ПРИГОТУВАННЯ:
• Риба 10 - 30 хв.
• Курячі стегенця 30 - 45 хв.
• Курка ціла 60- 90 хв.
• Сало або реберця 45- 60 хв.
• Шинка, балик 60- 90 хв.
• Ковбаса 45-60 хв.
Відправляю накладним без передплати.
Доставка: Нова пошта, Укрпошта.
Для замовлення пишіть повідомлення або телефонуйте.
Також перегляньте інші мої оголошення.
Можна використовувати як на вулиці так і в приміщенні.
При замовленні у нас коптильні в подарунок Ви отримаєте:
Шість упаковок тріски для копчення (бук, вільха ,)
Додатково:
Фарбування жаростійкою фарбою 250 грн
Встановлення термомет 200 грн.
За допомогою цієї коптильні Ви зможете приготувати в домашніх умовах на плиті або з сімєю друзями на природі практично все: рибу, птицю, мясо, сало, ковбасу.
В даній коптильні продукт виходить соковитим і смачним, а процес копчення не займе багато Вашого часу.
КОМПЛЕКТАЦІЯ КОПТИЛЬНІ
Коптильня - 1 шт.
Решітка - 2 шт.
Кришка "Доміком" - 1 шт.
Піддон для збору жиру - 1 шт.
Інструкція з експлуатації- 1 шт.
Виготовлена коптильня з сталі товщиною 2мм, кришка і піддон 1,2 мм, гідрозатвор 3,5мм.
ГАБАРИТНІ РОЗМІРИ:
430х300х360мм вартість 1100грн
Вага коптильні 12кг
Розмір середини 350х250х250мм
Розрахована на 4-5 кг м'яса 8-10 скумбрії, кролик, курка кусками.
-
580х300х360мм вартість 1300грн
Вага коптильні 14кг
Розмір середини 500х250х250ми
Розрахована на 6-8 кг м'яса12-14 скумбрії, кролик цілий, 2-3 курки кусками.
ПРИНЦИП РОБОТИ:
На дно коптильні насипаємо тріску, ставимо піддон, викладаємо на решітки продукт, накриваємо кришкою.
Заливаємо по периметру кришки воду (так званий гідрозатвор) і ставимо коптильню на вогонь. При використанні в домашніх умовах на штуцер (трубку) можна надягати шланг для відводу диму у витяжку або вікно.
Як тільки з коптильні починає йти дим, запамятовуємо час - процес копчення розпочався!
ПРИБЛИЗНИЙ ЧАС ПРИГОТУВАННЯ:
• Риба 10 - 30 хв.
• Курячі стегенця 30 - 45 хв.
• Курка ціла 60- 90 хв.
• Сало або реберця 45- 60 хв.
• Шинка, балик 60- 90 хв.
• Ковбаса 45-60 хв.
Відправляю накладним без передплати.
Доставка: Нова пошта, Укрпошта.
Для замовлення пишіть повідомлення або телефонуйте.
Також перегляньте інші мої оголошення.
ID: 741382756
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx
Опубліковано Сьогодні о 04:04
Коптильня гарячого копчення товщина 2мм (коптилка) з гідрозатвором.
1 100 грн.
Місцезнаходження