Бізнес
Опис
Гачки для підвішування м’яса, риби, ковбас у коптильні, які забезпечують зручне та надійне розташування продукту під час процесу копчення.
Гачки виготовлені і харчової нержавіючої сталі AISI 304. Загальна довжина гачка 9 см, товщина 3 мм. Максимальне навантаження до 5 кг.
Легко миються від коптильних смол, достатньо замочити на кілька хвилин у теплій воді з миючим засобом чи содою
Гачки виготовлені і харчової нержавіючої сталі AISI 304. Загальна довжина гачка 9 см, товщина 3 мм. Максимальне навантаження до 5 кг.
Легко миються від коптильних смол, достатньо замочити на кілька хвилин у теплій воді з миючим засобом чи содою
ID: 809300184
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx