Приватна особа
Опис
Агар – рослинний замінник желатину, вироблений з червоних морських водоростей. Використовується для приготування мармеладу, зефіру, суфле, морозива, молочних желейних десертів, йогуртів.
Рекомендації з використання: 2 г/ g ( 1 ч.л.) агару змішати з 200 мл/ml фруктового соку, довести до кипіння та кип’ятити протягом 3 хв., помішуючи до повного розчинення. Розлити у форми та поставити в холодне місце.
Застигає при кімнатній температурі.
Рекомендації з використання: 2 г/ g ( 1 ч.л.) агару змішати з 200 мл/ml фруктового соку, довести до кипіння та кип’ятити протягом 3 хв., помішуючи до повного розчинення. Розлити у форми та поставити в холодне місце.
Застигає при кімнатній температурі.
ID: 829590511
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx
Опубліковано 10 вересня 2024 р.
Агар-агар 8 г Ямуна
15 грн.
Договірна
Місцезнаходження