Кухар, член команди кухарів (виробництво)
Зарплата
20 900 - 64 000 грн. / за місяць
Місцезнаходження
Запоріжжя, Олександрiвський
Тип зайнятості
Повна зайнятість
Графік роботи
Позмінний графік
Місцезнаходження
69061 Запоріжжя, Олександрiвський
Опис
Робота Кухаря в FVSM має значення не лише для гостей, а й для країни. Приєднуйся до команди, яка за зміну нагодує ресторанними стравами цілий батальйон!
Спробувати РОБОТУ КУХАРЕМ в FVSM можна прямо зараз! БЕЗ ДОСВІДУ, профільної освіти чи спеціальних навичок.
Локація: місто Запоріжжя, лівий берег.
Шукаємо авантюристів, які чекали на виклики справжньої неінстаграмної кухні: отримати практику 2-річного досвіду кухні за 8 місяців на харчовому виробництві. Від «випікати хліб» до «розібрати курку на галантин» на 1000+ порцій. Це до снаги нашій команді. Приєднуйтесь!
Ви вже в команді, якщо:
старші за 18 років
маєте оновлені військово-облікові документи (для військовозобов'язаних)
… це все.
Вашими обовʼязками будуть:
підготовка продуктів до процесу приготування
приготування страв згідно технологічних карт
підтримка чистоти та порядку на робочому місці
біла та чорна мийка із використанням тунельної посудомийки.
Ми пропонуємо:
зарплату залежно від досвіду та вмінь: — (перший місяць) від 20 900 до 53 460 грн/міс — (другий місяць) від 27 500 до 58 300 грн/міс. За наступні 4 місяці — до 31 460 — 64 020 грн/міс залежно від швидкості навчання
виплати 2 рази на місяць
графік 5/2 (18−22 робочих зміни на місяць)
зміни 12 годин (включно із перервами на обід, вечерю)
трансфер по Запоріжжю (доставка з/на виробництво)
компанія забезпечує проїзд на виробництво
місце у гуртожитку компанії в Запоріжжі (за домовленістю)
безоплатне харчування в їдальні виробництва та напої
все меню закладів FVSM в Києві — безплатно
оплачувану відпустку 22 дні (та вихідні) на рік
покроковий карʼєрний план зі старту
програми підвищення кваліфікації щокварталу.
Приєднуйтесь до команди FVSM, і:
оцініть переваги роботи за стандартами харчової безпеки та контролю якості «HACCP» — на кожному етапі виробництва
використовуйте лише високоякісні продукти, з яких створюватимете більше ніж 150 000 порцій здорових та поживних страв на місяць
працюйте за ретельно спланованими та задокументованими процесами виробництва
відповідайте за чітко визначені обов’язки та відповідальності, розумійте обовʼязки інших членів бригади кухарів завдяки ранговій системі ієрархії та кваліфікацій, побудованій на основі brigade de cuisine
працюючи на виробництвах доєднуйтесь до оборони держави
навчайтеся та підвищуйте кваліфікацію на кожному етапі своєї карʼєри
отримуйте досвід роботи пліч о пліч із шефом з міжнародним досвідом (в процесах із сучасними стандартами, які він запровадив).
Обирайте, як зручніше ВІДГУКНУТИСЯ на цю вакансію:
Телефонуйте +38********09 Тарасу
З повагою, HR-команда FVSM.
У вас є питання до роботодавця щодо цієї вакансії?