Бизнес
Состояние: Новое
OLX Доставка
Описание
1. Чарка Бочка 6шт: художнє лиття з бронзи, у середині покриті харчовим булатом. Висота 70 мм, ширина 40 мм, об’ем 30 мл, вага 220 грам. 6 шт:
2. Ніж ручної роботи: рукоять - дерево кленовий кап; матеріал лиття - бронза; лезо нержавіюча сталь марки 40х13; розмір клинка-150*38*2.4.
3. Виделка для зняття м'яса: рукоять - дерево кленовий кап; матеріал лиття - бронза; лезо нержавіюча сталь
4. Шамури 6 шт: лезо тверда харчова нержавіюча сталь Г-образні; робоча частина 460 мм; завиток 100 мм; рукоять 140 мм; обща довжина 700 мм; ширина 12 мм; товщина 3 мм ; (при використанні ручка НЕ НАГРІВАЄТЬСЯ)
5. Подарунковий кейс: матеріал коробки - дерево бук.
Можлива інша комплектація.
Ручна робота! Зроблено в Україні!
Під замовлення робимо індівідуальне гравіювання.
В наявності багато різних наборів.
Відправляємо накладним платежом без передоплати.
2. Ніж ручної роботи: рукоять - дерево кленовий кап; матеріал лиття - бронза; лезо нержавіюча сталь марки 40х13; розмір клинка-150*38*2.4.
3. Виделка для зняття м'яса: рукоять - дерево кленовий кап; матеріал лиття - бронза; лезо нержавіюча сталь
4. Шамури 6 шт: лезо тверда харчова нержавіюча сталь Г-образні; робоча частина 460 мм; завиток 100 мм; рукоять 140 мм; обща довжина 700 мм; ширина 12 мм; товщина 3 мм ; (при використанні ручка НЕ НАГРІВАЄТЬСЯ)
5. Подарунковий кейс: матеріал коробки - дерево бук.
Можлива інша комплектація.
Ручна робота! Зроблено в Україні!
Під замовлення робимо індівідуальне гравіювання.
В наявності багато різних наборів.
Відправляємо накладним платежом без передоплати.
ID: 879060857
Связаться с продавцом
Михаил
на OLX с октябрь 2019 г.
Онлайн в 06:29
Все оценки проверены и оставлены пользователями которые совершили покупку с OLX Доставка.
xxx xxx xxx
Опубликовано 29 апреля 2025 г.
Подарунковий набір. Шампури + чарки + ніж + виделка в кейсі
12 000 грн.
Пользователь
Михаил
на OLX с октябрь 2019 г.
Онлайн в 06:29
Все оценки проверены и оставлены пользователями которые совершили покупку с OLX Доставка.
Местоположение
Об авторе