Бізнес
Опис
Печі-гриль (Міні хоспер) BQDS і BQDB
Хоспер меню у Вас вдома. Якщо Ви любите готувати і хотіли б створити в хоспері свій шедевр, тоді наша пропозиція саме для Вас. Піч підійде для маленьких кафе, так як міні хоспер має всі функції, що і професійний хоспер. Можна використовувати як мангал. Для цього виймається з камери решітка, а замість неї вставляється рамка з шампурами. Приготування на шампурах відбувається при відчинених дверях.
Матеріал виготовлення камери - харчова нержавіюча сталь у моделі BQDS та котлова сталь у моделі BQDB. Для зниження тепловіддачі стінки корпусу подвійні.
Регулювання температури в камері здійснюється нижньою заслінкою та шибером на трубі димоходу.
Міні хоспер можна використовувати у приміщеннях за умови комплектації іскрогасником.
Меню:
• гриль-меню на ґратах – м`ясо, риба, овочі, морепродукти, бринза та ін;
• гриль-меню в посуді (чавунна сковорода) – м`ясо, риба, овочі, яєчня, морепродукти та ін;
• на шампурах – шашлик, люля-кебаб та ін.
Щоб надати запаху копчення страві можна поставити на жаровню лоток з тріскою.
Технічні характеристики:
Габарити – 640х480х365 мм
Розмір решітки – 526x320
Робоча температура – до 350°С
Додаткова комплектація:
• Совок;
• Кочерга;
• Щипці;
• Іскрогасник (при використанні у приміщенні)
• Рамка із шампурами;
• Генератор для розпалювання вугілля;
• Підставка пересувна з полицями.
• Додаткова приставна полиця
Хоспер меню у Вас вдома. Якщо Ви любите готувати і хотіли б створити в хоспері свій шедевр, тоді наша пропозиція саме для Вас. Піч підійде для маленьких кафе, так як міні хоспер має всі функції, що і професійний хоспер. Можна використовувати як мангал. Для цього виймається з камери решітка, а замість неї вставляється рамка з шампурами. Приготування на шампурах відбувається при відчинених дверях.
Матеріал виготовлення камери - харчова нержавіюча сталь у моделі BQDS та котлова сталь у моделі BQDB. Для зниження тепловіддачі стінки корпусу подвійні.
Регулювання температури в камері здійснюється нижньою заслінкою та шибером на трубі димоходу.
Міні хоспер можна використовувати у приміщеннях за умови комплектації іскрогасником.
Меню:
• гриль-меню на ґратах – м`ясо, риба, овочі, морепродукти, бринза та ін;
• гриль-меню в посуді (чавунна сковорода) – м`ясо, риба, овочі, яєчня, морепродукти та ін;
• на шампурах – шашлик, люля-кебаб та ін.
Щоб надати запаху копчення страві можна поставити на жаровню лоток з тріскою.
Технічні характеристики:
Габарити – 640х480х365 мм
Розмір решітки – 526x320
Робоча температура – до 350°С
Додаткова комплектація:
• Совок;
• Кочерга;
• Щипці;
• Іскрогасник (при використанні у приміщенні)
• Рамка із шампурами;
• Генератор для розпалювання вугілля;
• Підставка пересувна з полицями.
• Додаткова приставна полиця
ID: 541955994
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx