Приватна особа
Стан: Нове
OLX Доставка
Опис
Жаровня чавунна 260х66 мм з литими ручками, посуд чавунний Біол
Опис
Жаровня чавунна 26х6,6 см із чавунними ручками "БІОЛ" (Україна) 03261. Посуд чавунний
Литий чавунний корпус.
Екологічно чистий матеріал.
Потовщене дно — 4 мм.
Товщина стінок — 3,5 мм.
Чавун — це екологічно чистий і довговічний матеріал. Однак, чавунний посуд вимагає до себе підвищеної уваги. ВАЖЛИВО правильно підготувати чавунний посуд до використання й потім правильно за ним доглядати, дотримуючись низки правил.
Під час купівлі посуду зі звичайного чавуну без покриття можна звернути увагу, що він змащується машинною оливою. Це робиться, щоб уникнути появи іржі.
Перед початком використання чавунного посуду без покриття необхідно очистити його від машинної оливи за допомогою сухої ганчірки, а потім вимити в гарячій воді з мийним засобом.
Далі необхідно провести дуже важливу процедуру прожарювання, щоб позбутися запаху машинної оливи. Для цього посуд прокачується із сіллю впродовж приблизно 1 години, кращий у духовці за температури 200 градусів Цельсія або на звичайній плиті. Провівши цю процедуру, треба змастити посуд олією й повторно прокалити впродовж 30 хвилин, що дасть змогу створити захисний шар, що перешкоджає корозії й має деякі антипригарні властивості.
Тепер після цих процедур чавунний посуд готовий до використання.
Якщо ви придбали посуд, який уже пройшов попереднє підготовку на заводі, нічого цього робити не потрібно.
ВАЖЛИВО!!! Чавун — матеріал, який легко піддається корозії.
Щоб він не покривався іржею, треба дотримуватися низки правил:
в чавунному посуді не можна зберігати їжу;
мити посуд без використання агресивних абразивних і мийних засобів, щоб не зруйнувати створений раніше антипригарний шар;
мити посуд потрібно вручну, не використовуючи посудомийну машину;
Промивши чавунний посуд, необхідно просушити, найкраще, поставивши на кілька хвилин на вогонь до висихання;
перед просушуванням можна додатково змастити посуд невеликою кількістю олії;
зберігати посуд у сухому місці.
Якщо куплений вами посуд з якоїсь причини поржавіла, це досить легко усунути. Видаліть іржу абразивним матеріалом, якщо необхідно навіть наждачним папером. Вимийте виріб, змащуйте олією та прожаріть упродовж 30 хвилин.
Чавунний посуд без покриття не боїться високих температур і металевих кухонних інструментів, невеликих механічних пошкоджень. Однак чавун досить крихкий матеріал і під час падіння з висоти на тверду поверхню цілком може розколотися.
Опис
Жаровня чавунна 26х6,6 см із чавунними ручками "БІОЛ" (Україна) 03261. Посуд чавунний
Литий чавунний корпус.
Екологічно чистий матеріал.
Потовщене дно — 4 мм.
Товщина стінок — 3,5 мм.
Чавун — це екологічно чистий і довговічний матеріал. Однак, чавунний посуд вимагає до себе підвищеної уваги. ВАЖЛИВО правильно підготувати чавунний посуд до використання й потім правильно за ним доглядати, дотримуючись низки правил.
Під час купівлі посуду зі звичайного чавуну без покриття можна звернути увагу, що він змащується машинною оливою. Це робиться, щоб уникнути появи іржі.
Перед початком використання чавунного посуду без покриття необхідно очистити його від машинної оливи за допомогою сухої ганчірки, а потім вимити в гарячій воді з мийним засобом.
Далі необхідно провести дуже важливу процедуру прожарювання, щоб позбутися запаху машинної оливи. Для цього посуд прокачується із сіллю впродовж приблизно 1 години, кращий у духовці за температури 200 градусів Цельсія або на звичайній плиті. Провівши цю процедуру, треба змастити посуд олією й повторно прокалити впродовж 30 хвилин, що дасть змогу створити захисний шар, що перешкоджає корозії й має деякі антипригарні властивості.
Тепер після цих процедур чавунний посуд готовий до використання.
Якщо ви придбали посуд, який уже пройшов попереднє підготовку на заводі, нічого цього робити не потрібно.
ВАЖЛИВО!!! Чавун — матеріал, який легко піддається корозії.
Щоб він не покривався іржею, треба дотримуватися низки правил:
в чавунному посуді не можна зберігати їжу;
мити посуд без використання агресивних абразивних і мийних засобів, щоб не зруйнувати створений раніше антипригарний шар;
мити посуд потрібно вручну, не використовуючи посудомийну машину;
Промивши чавунний посуд, необхідно просушити, найкраще, поставивши на кілька хвилин на вогонь до висихання;
перед просушуванням можна додатково змастити посуд невеликою кількістю олії;
зберігати посуд у сухому місці.
Якщо куплений вами посуд з якоїсь причини поржавіла, це досить легко усунути. Видаліть іржу абразивним матеріалом, якщо необхідно навіть наждачним папером. Вимийте виріб, змащуйте олією та прожаріть упродовж 30 хвилин.
Чавунний посуд без покриття не боїться високих температур і металевих кухонних інструментів, невеликих механічних пошкоджень. Однак чавун досить крихкий матеріал і під час падіння з висоти на тверду поверхню цілком може розколотися.
ID: 897047190
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx
Опубліковано Сьогодні о 08:53
Жаровня чавунна нова
400 грн.
Місцезнаходження
Повернення
Впевненість у кожній покупці
Ви можете безкоштовно повернути товар при отриманні, якщо він не відповідає вашим очікуванням. Докладніше