Перейти до основного вмісту
Чат
  • Укр
  • Рус

Повідомлення

Додати оголошення
Заправка Рисова 1л
РекламуватиПідняти

Бізнес

OLX Доставка

Опис

Рисовий оцет ідеально підходить для суші. Він робить рис більш клейким і допомагає з легкістю надавати та утримувати рису необхідну форму.

На відміну від яблучного або виноградного оцту, рисовий має більш тонкий аромат, який не перебиває аромат самої страви.

У паназіатській та японській кухнях використовують як заправку рису для суші і при приготуванні соусів.

Переваги:

- власне виробництво;

- вигідна ціна та висока якість;

- м'який аромат;

- Ніжно-жовтий колір.

Рисовий оцет – ароматний інгредієнт для японських страв

Ця приправа спочатку призначалася виключно для приготування ролів. Зараз рисовий оцет для суші додають у соуси, заправки для салату та різні маринади. Для його виробництва застосовують технологію ферментації, яка полягає у використанні рису, цукру та дріжджів, та одержання спирту. На останньому етапі спеціальні бактерії переробляють спирт на кислоту.

Як і інші види спеції, оцет для суші має характерний кислуватий присмак, який набуває певного відтінку залежно від різновиду продукту:

Червоний - солодкуватий, з терпким присмаком, вираженим фруктовим відтінком і ледь вловимим ароматом.

Чорний - з насиченим смаком та яскравим ароматом. Смакові відтінки можуть відрізнятися в залежності від виробника, варіювати від нудотно-солодкуватого до міцного.

Білий – ніжний, у порівнянні з винним оцтом для суші, має м'якіші смакоароматичні властивості.

Що готувати з рисовим оцтом

Зазвичай приправа використовувалася для рисової основи. З її допомогою страва готується швидко та не потребує тривалої ферментації. Зараз вона знайшла застосування в європейській, паназіатській кухні та використовується у таких напрямках:

пікантна заправка для салатів із свіжих овочів;

приправа для супів, рагу, жаркого;

маринади для овочів та риби;

соуси для м'ясних та рибних страв.

Продукт відіграє роль консерванту, запобігає розвитку бактерій, усуває сильний рибний запах. Чорний часто замінює бальзамічний оцет для суші, оскільки має насичений букет. Білий – використовується для маринування риби, додається у фритюр для обсмажування. Червоний – ідеально поєднується із морепродуктами.

Використовувати приправу потрібно правильно, щоб отримати потрібний результат. Змішування з рисом повинно проводитись у скляному або керамічному посуді за допомогою дерев'яної лопатки.

На відміну від інших видів, продукт з рису можна вживати практично всім. При додаванні він знижує калорійність страви та надає корисний вплив на організм за рахунок вмісту комплексу амінокислот.

Асортимент японського оцту для суші

У нашому інтернет-магазині можна купити оцет для суші українського виробника. У продажу представлені такі варіанти:

у пластикових пляшках об'ємом 2000 мл;

у коробці з кубітейнером.
ID: 876081240

Зв’язатися з продавцем

ecoPearls

на OLX з вересень 2024 р.

Онлайн 15 липня 2025 р.

Усі оцінки перевірені та надані користувачами які здійснили покупку з OLX Доставка.

xxx xxx xxx

Опубліковано 15 липня 2025 р.

Заправка Рисова 1л

170 грн. / за 1 шт.

Місцезнаходження

Повернення

Впевненість у кожній покупці

Ви можете безкоштовно повернути товар при отриманні, якщо він не відповідає вашим очікуванням. Докладніше

Безкоштовний застосунок на твій телефон