Бізнес
OLX Доставка
Опис
Рисовий оцет ідеально підходить для суші. Він робить рис більш клейким і допомагає з легкістю надавати та утримувати рису необхідну форму.
На відміну від яблучного або виноградного оцту, рисовий має більш тонкий аромат, який не перебиває аромат самої страви.
У паназіатській та японській кухнях використовують як заправку рису для суші і при приготуванні соусів.
Переваги:
- власне виробництво;
- вигідна ціна та висока якість;
- м'який аромат;
- Ніжно-жовтий колір.
Рисовий оцет – ароматний інгредієнт для японських страв
Ця приправа спочатку призначалася виключно для приготування ролів. Зараз рисовий оцет для суші додають у соуси, заправки для салату та різні маринади. Для його виробництва застосовують технологію ферментації, яка полягає у використанні рису, цукру та дріжджів, та одержання спирту. На останньому етапі спеціальні бактерії переробляють спирт на кислоту.
Як і інші види спеції, оцет для суші має характерний кислуватий присмак, який набуває певного відтінку залежно від різновиду продукту:
Червоний - солодкуватий, з терпким присмаком, вираженим фруктовим відтінком і ледь вловимим ароматом.
Чорний - з насиченим смаком та яскравим ароматом. Смакові відтінки можуть відрізнятися в залежності від виробника, варіювати від нудотно-солодкуватого до міцного.
Білий – ніжний, у порівнянні з винним оцтом для суші, має м'якіші смакоароматичні властивості.
Що готувати з рисовим оцтом
Зазвичай приправа використовувалася для рисової основи. З її допомогою страва готується швидко та не потребує тривалої ферментації. Зараз вона знайшла застосування в європейській, паназіатській кухні та використовується у таких напрямках:
пікантна заправка для салатів із свіжих овочів;
приправа для супів, рагу, жаркого;
маринади для овочів та риби;
соуси для м'ясних та рибних страв.
Продукт відіграє роль консерванту, запобігає розвитку бактерій, усуває сильний рибний запах. Чорний часто замінює бальзамічний оцет для суші, оскільки має насичений букет. Білий – використовується для маринування риби, додається у фритюр для обсмажування. Червоний – ідеально поєднується із морепродуктами.
Використовувати приправу потрібно правильно, щоб отримати потрібний результат. Змішування з рисом повинно проводитись у скляному або керамічному посуді за допомогою дерев'яної лопатки.
На відміну від інших видів, продукт з рису можна вживати практично всім. При додаванні він знижує калорійність страви та надає корисний вплив на організм за рахунок вмісту комплексу амінокислот.
Асортимент японського оцту для суші
У нашому інтернет-магазині можна купити оцет для суші українського виробника. У продажу представлені такі варіанти:
у пластикових пляшках об'ємом 2000 мл;
у коробці з кубітейнером.
На відміну від яблучного або виноградного оцту, рисовий має більш тонкий аромат, який не перебиває аромат самої страви.
У паназіатській та японській кухнях використовують як заправку рису для суші і при приготуванні соусів.
Переваги:
- власне виробництво;
- вигідна ціна та висока якість;
- м'який аромат;
- Ніжно-жовтий колір.
Рисовий оцет – ароматний інгредієнт для японських страв
Ця приправа спочатку призначалася виключно для приготування ролів. Зараз рисовий оцет для суші додають у соуси, заправки для салату та різні маринади. Для його виробництва застосовують технологію ферментації, яка полягає у використанні рису, цукру та дріжджів, та одержання спирту. На останньому етапі спеціальні бактерії переробляють спирт на кислоту.
Як і інші види спеції, оцет для суші має характерний кислуватий присмак, який набуває певного відтінку залежно від різновиду продукту:
Червоний - солодкуватий, з терпким присмаком, вираженим фруктовим відтінком і ледь вловимим ароматом.
Чорний - з насиченим смаком та яскравим ароматом. Смакові відтінки можуть відрізнятися в залежності від виробника, варіювати від нудотно-солодкуватого до міцного.
Білий – ніжний, у порівнянні з винним оцтом для суші, має м'якіші смакоароматичні властивості.
Що готувати з рисовим оцтом
Зазвичай приправа використовувалася для рисової основи. З її допомогою страва готується швидко та не потребує тривалої ферментації. Зараз вона знайшла застосування в європейській, паназіатській кухні та використовується у таких напрямках:
пікантна заправка для салатів із свіжих овочів;
приправа для супів, рагу, жаркого;
маринади для овочів та риби;
соуси для м'ясних та рибних страв.
Продукт відіграє роль консерванту, запобігає розвитку бактерій, усуває сильний рибний запах. Чорний часто замінює бальзамічний оцет для суші, оскільки має насичений букет. Білий – використовується для маринування риби, додається у фритюр для обсмажування. Червоний – ідеально поєднується із морепродуктами.
Використовувати приправу потрібно правильно, щоб отримати потрібний результат. Змішування з рисом повинно проводитись у скляному або керамічному посуді за допомогою дерев'яної лопатки.
На відміну від інших видів, продукт з рису можна вживати практично всім. При додаванні він знижує калорійність страви та надає корисний вплив на організм за рахунок вмісту комплексу амінокислот.
Асортимент японського оцту для суші
У нашому інтернет-магазині можна купити оцет для суші українського виробника. У продажу представлені такі варіанти:
у пластикових пляшках об'ємом 2000 мл;
у коробці з кубітейнером.
ID: 876081240
Зв’язатися з продавцем
ecoPearls
на OLX з вересень 2024 р.
Онлайн 15 липня 2025 р.
Усі оцінки перевірені та надані користувачами які здійснили покупку з OLX Доставка.
xxx xxx xxx
Опубліковано 15 липня 2025 р.
Заправка Рисова 1л
170 грн. / за 1 шт.
ecoPearls
на OLX з вересень 2024 р.
Онлайн 15 липня 2025 р.
Усі оцінки перевірені та надані користувачами які здійснили покупку з OLX Доставка.
Місцезнаходження
Повернення
Впевненість у кожній покупці
Ви можете безкоштовно повернути товар при отриманні, якщо він не відповідає вашим очікуванням. Докладніше