Повідомлення
  • Укр
  • Рус
Додати оголошення
  1. Головна
  2. Дім і сад
  3. Посуд / кухонне приладдя
  4. Посуд / кухонне приладдя - Київська область
  5. Посуд / кухонне приладдя - Васильків
Японський  кухонний ніж Янагіба і Петті. Оригінал Янагиба Японский нож
Японський  кухонний ніж Янагіба і Петті. Оригінал Янагиба Японский нож
Японський  кухонний ніж Янагіба і Петті. Оригінал Янагиба Японский нож
Японський  кухонний ніж Янагіба і Петті. Оригінал Янагиба Японский нож
Японський  кухонний ніж Янагіба і Петті. Оригінал Янагиба Японский нож
Японський  кухонний ніж Янагіба і Петті. Оригінал Янагиба Японский нож
РекламуватиПідняти
  • Бізнес

  • Стан: Вживане

  • Цей товар допоможе при блекауті

  • OLX Доставка

Опис

▷ Розпродую свою колекцію японських кухонних ножів Янагіба, Петті, Суджіхікі та філейники. Мінімальне Б/У в гарному і відмінному стані. Цінники у цій підбірці від 400 до 5.400 грн/шт.

▷ Всього у цьому лоті -- 15 позицій. Спочатку -- дорожчі, далі дивіться на фото -- дешевші.

▷ Відправляю тільки "Новою поштою". Накладна оплата під час отримання. Без передоплат і без задатків. ОЛХ-доставкою НЕ відправляю!!!
Ножі в одиничних екземплярах. Отримуєте той екземпляр, який виберете.

▷ Янагіба, в перекладі "лист верби" -- ножова класика Японії. Основне застосування -- екстремально гостра нарізка суші та сашимі. В Україні також використовується як слайсер, для нарізки твердих ковбас і хамону.

▷ Всі ножі Б/У. Зроблені для японського ринку. У всіх ножів із вуглецевих сталей зроблено вороніння. Всі ножі екстремальної гостроти. Заточені вручну на японських каменях.

▷ Матеріал клинка:

4.1, 4.2, 4.3, 4.4, 4.5, -- Hi-carbon (корозійностійка сталь). Твердість ріжучого шару -- 58-60 HRC
4.6, 4.7 -- вуглецева сталь із зонним гартуванням. Твердість ріжучого шару -- 60-62 HRC.
4.8, 4.9, 4.10, 4.14 -- цільна вуглецева сталь. Твердість ріжучого шару -- 62-64 HRC.
4.11, 4.12. 4.13, 4.15 -- майстровий 2-х шаровий кований ламінат. Ріжучий шар -- вуглецева сталь Аогамі. Твердість ріжучого шару -- 62-66 HRC

Цифри на бірках:
Маленька бірка: (наприклад, 1.1 - 500)
1.1 -- порядковий номер, 500 -- цінник, грн

Велика бірка: (наприклад: 310/165/ 50/8,75 на 3.20):
1) 310 мм -- загальна довжина клинок + руків'я;
2) 165 мм -- довжина ріжучої кромки клинка;
3) 50 мм -- ширина клинка;
4) 8.75 на 3.2 мм -- товщина клинка по обуху біля больстера і біля кінчика.

▷ !!! Важливо - всі ножі із вуглецевої стали потребують догляду після використання. Після роботи їх треба витирати насухо.

▷ !!! Важливо -- янагіба застосовується ТІЛЬКИ для протяжного і екстремально гострого різу. Для рубання кісток тварин використовується кухонний топірець.

▷ При потребі додаткові фото перешлю на Ваш вайбер.

▷ Оскільки шанувальників японських ножів на цьому майданчику, на жаль, небагато, ці ж самі ножі виставлені для продажу на інших майданчиках.

▷ У випадку бажання купити переконливе прохання попередньо уточнити наявність вибраного екземпляру.
ID: 746363441

Зв’язатися з продавцем

Микола

на OLX з лютий 2013

Онлайн 14 травня 2024 р.

xxx xxx xxx

Опубліковано 11 травня 2024 р.

Японський кухонний ніж Янагіба і Петті. Оригінал Янагиба Японский нож

400 грн.

Користувач

Місцезнаходження

Безкоштовна аплікація на твій телефон