Приватна особа
Опис
Вистійкова шафа, б/у.
Ширина 120см, Глибина 102 см, Висота 190см
Можливість регуляції температури, вологості, часу.
Опис виробника:
Розстоєчну шафу призначений для остаточної розстойки дріжджових тістових заготовок, а також быстрозамороженных напівфабрикатів з дріжджового тіста перед випіканням.
Тривалість остаточної розстойки залежить від сорту та якості борошна, від розважування шматка тіста, способу випічки, рецептури тіста, температури і вологості в расстоечном электрошкафу.
У электрошкафу автоматично підтримується мікроклімат з температурою від 35 до 400С і вологістю від 75 до 85 %. Підвищена температура необхідна для прискорення бродіння тіста, а підвищена вологість для запобігання утворення на поверхні тіста висохлої плівки-скоринки, яка при випічці призводить до розривів на поверхні хлібобулочних виробів.
Для того, щоб під час вистоювання тісто не висихало, в электрошкафу передбачена система парозволоження, яка працює за принципом «паровій бані».
При використанні розстоєчної шафи в технологічному процесі хлібопечення відбувається відновлення пористої структури (збільшення в об'ємі в 2-2,5 рази), накопичення смакових і ароматичних речовин в тістових заготовках.
Конструкція расстоечных шаф.
Являє собою металеву конструкцію прямокутної форми, складається з герметичного нержавіючого внутрішнього кожуха і зовнішньої обшивки. На бічній панелі розстоєчної шафи розташований електронний пульт управління. Контроль вологості здійснюється за допомогою датчика вологості. Контроль мікроклімату всередині камери здійснюється за допомогою датчика температури. Скляні двері з гумовим ущільнювачем по периметру дозволяють оператору спостерігати за процесом расстойки. На підлозі електрошафи є напрямні профілі для заїзду візки. Ліворуч і праворуч над напрямними профілями розміщені два нагрівальних елемента, закриті захисними кожухами. З лівого боку растоечного шафи, в пультовом відсіку, розташовані бачок пароутворювача і пароутворювач, які служать для підтримки необхідної вологості.
Пароутворювач являє собою герметичний короб прямокутної форми, у якого знизу розташований штуцер для підведення води, а зверху патрубок для відводу пари. У внутрішню порожнину короби вводиться нагрівальний елемент - ТЕН. Короб закривається герметичною кришкою.
Область застосування расстоечных шаф:
Розстоєчні шафи використовуються практично у всіх великих та малих хлібопекарських і кулінарних виробництвах, а також в таких закладах як:
кафе, ресторани та заклади фаст-фуду;
міні-пекарні;
піцерії;
заводські, шкільні їдальні, а також кухні дошкільних освітніх закладів.
Ширина 120см, Глибина 102 см, Висота 190см
Можливість регуляції температури, вологості, часу.
Опис виробника:
Розстоєчну шафу призначений для остаточної розстойки дріжджових тістових заготовок, а також быстрозамороженных напівфабрикатів з дріжджового тіста перед випіканням.
Тривалість остаточної розстойки залежить від сорту та якості борошна, від розважування шматка тіста, способу випічки, рецептури тіста, температури і вологості в расстоечном электрошкафу.
У электрошкафу автоматично підтримується мікроклімат з температурою від 35 до 400С і вологістю від 75 до 85 %. Підвищена температура необхідна для прискорення бродіння тіста, а підвищена вологість для запобігання утворення на поверхні тіста висохлої плівки-скоринки, яка при випічці призводить до розривів на поверхні хлібобулочних виробів.
Для того, щоб під час вистоювання тісто не висихало, в электрошкафу передбачена система парозволоження, яка працює за принципом «паровій бані».
При використанні розстоєчної шафи в технологічному процесі хлібопечення відбувається відновлення пористої структури (збільшення в об'ємі в 2-2,5 рази), накопичення смакових і ароматичних речовин в тістових заготовках.
Конструкція расстоечных шаф.
Являє собою металеву конструкцію прямокутної форми, складається з герметичного нержавіючого внутрішнього кожуха і зовнішньої обшивки. На бічній панелі розстоєчної шафи розташований електронний пульт управління. Контроль вологості здійснюється за допомогою датчика вологості. Контроль мікроклімату всередині камери здійснюється за допомогою датчика температури. Скляні двері з гумовим ущільнювачем по периметру дозволяють оператору спостерігати за процесом расстойки. На підлозі електрошафи є напрямні профілі для заїзду візки. Ліворуч і праворуч над напрямними профілями розміщені два нагрівальних елемента, закриті захисними кожухами. З лівого боку растоечного шафи, в пультовом відсіку, розташовані бачок пароутворювача і пароутворювач, які служать для підтримки необхідної вологості.
Пароутворювач являє собою герметичний короб прямокутної форми, у якого знизу розташований штуцер для підведення води, а зверху патрубок для відводу пари. У внутрішню порожнину короби вводиться нагрівальний елемент - ТЕН. Короб закривається герметичною кришкою.
Область застосування расстоечных шаф:
Розстоєчні шафи використовуються практично у всіх великих та малих хлібопекарських і кулінарних виробництвах, а також в таких закладах як:
кафе, ресторани та заклади фаст-фуду;
міні-пекарні;
піцерії;
заводські, шкільні їдальні, а також кухні дошкільних освітніх закладів.
ID: 755111446
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx
Опубліковано Сьогодні о 13:46
Вистійкова шафа, розстойка, Росс
54 999 грн.
Договірна
Місцезнаходження