Бізнес
OLX Доставка
Опис
Устричний соус — це густий, темний соус, який має багатий, солоний смак з легкими солодкуватими нотками та вираженим "морським" ароматом, який добре поєднується з різними інгредієнтами.
Склад: соєвий соус, вода, устричний екстракт, цукор кристалічний, крохмаль, глутамат натрію, сорбат калію, карамель, камідь ксантану. Зберігати у сухому місці при температурі від 0°C до 25°C, уникати прямих сонячних променів.
250 мл – 112 грн.
0,5 л – 209 грн.
1 л – 409 грн.
Є інші продукти для суші (див. 2-3 фото).
Приймаємо замовлення з 12:00 до 19:00. Viber.
Можливий самовивіз з артзаводу "Механіка", Плеханівська 126А. З вівторка до суботи, з 12:00 до 19:00.
Надсилаємо замовлення у кожний вівторок, четвер та суботу до будь-якого населеного пункту по Україні.
При замовленні доставкою ОЛХ до суми замовленя додатково додається комісія у розмірі 20 грн. + 3% від вартості замовлення.
Склад: соєвий соус, вода, устричний екстракт, цукор кристалічний, крохмаль, глутамат натрію, сорбат калію, карамель, камідь ксантану. Зберігати у сухому місці при температурі від 0°C до 25°C, уникати прямих сонячних променів.
250 мл – 112 грн.
0,5 л – 209 грн.
1 л – 409 грн.
Є інші продукти для суші (див. 2-3 фото).
Приймаємо замовлення з 12:00 до 19:00. Viber.
Можливий самовивіз з артзаводу "Механіка", Плеханівська 126А. З вівторка до суботи, з 12:00 до 19:00.
Надсилаємо замовлення у кожний вівторок, четвер та суботу до будь-якого населеного пункту по Україні.
При замовленні доставкою ОЛХ до суми замовленя додатково додається комісія у розмірі 20 грн. + 3% від вартості замовлення.
ID: 769714941
Зв’язатися з продавцем
Unagi
на OLX з жовтень 2016 р.
Онлайн 28 квітня 2025 р.
Усі оцінки перевірені та надані користувачами які здійснили покупку з OLX Доставка.
xxx xxx xxx
Опубліковано 24 квітня 2025 р.
Устричний соус / устричный соус (250 мл, 0,5 л, 1 л)
209 грн. / за 1 шт.

Користувач
Unagi
на OLX з жовтень 2016 р.
Онлайн 28 квітня 2025 р.
Усі оцінки перевірені та надані користувачами які здійснили покупку з OLX Доставка.
Місцезнаходження
Про автора