Повідомлення
  • Укр
  • Рус
Додати оголошення
  1. Головна
  2. Дім і сад
  3. Продукти харчування / напої
  4. Продукти харчування / напої - Дніпропетровська область
  5. Продукти харчування / напої - Дніпро
  6. Продукти харчування / напої - Шевченківський
Тибетский молочный гриб. Кефирный гриб. Вечная закваска
РекламуватиПідняти
  • Приватна особа

  • OLX Доставка

Опис

Ціна за одну чайну ложку. Столова буде коштувати 55 грн.

Полезный пробиотик для всей семьи.

гриб кефірний – 1 ст.л .; молоко натуральне – 300 мл. У скляну оброблену ємність спочатку викладають мікроорганізм, а потім наливають молоко. Прикривають марлею, складеною в кілька разів, і залишають в теплому місці на 24 години. Після потрібно процідити готовий кефір, а гриб промити в кип’яченій охолодженій воді і можна використовувати знову. Важливо! Тару, в якій
відбувається приготування кисломолочного напою, забороняється обробляти засобом для миття посуду. Більш безпечний спосіб очистити від забруднень – взяти невелику кількість харчової соди. Після обов’язково промити під проточною водою. Молочний гриб буде приносити користь для організму, якщо знати основні правила: Укладати гриб в
металеву ємність або перемішувати ложкою категорично забороняється. В іншому випадку він може загинути. Для цих цілей використовують дерев’яну лопатку. (Але я срібною ложкою користуюся, грибу подобається)
Не можна закривати кришкою ємність з грибом, інакше він задихнеться. Прибирати тільки в темне місце,
куди не потрапляють прямі сонячні промені. Зливши утворений кефір, обов’язково промити гриб в прохолодноій воді. Молоко варто брати з найменшим строком придатності. При використанні натурального молока його потрібно спочатку довести до кипіння, а після охолодити.
Особисто я домашнє молоко розбавляю водою на 1/4, бо дуже жирний кефір без цього.

100 граммах кефира, полученного путём сквашивания обычного молока тибетским кефирным (молочным) грибом, содержатся:

Витамин А — от 0,04 до 0,12 мг (суточная потребность человека составляет около 1,5—2 мг);
Каротиноиды, преобразующихся в организме в витамин А, — от 0,02 до 0,06 мг;
Витамин В1 (тиамин) — около 0,1 мг (суточная потребность человека составляет около 1,4 мг);
Витамин В2 (рибофлавин) — от 0,15 до 0,3 мг (суточная потребность человека составляет около 1,5 мг);
Витамин В6 (пиридоксин) — до 0,1 мг (суточная потребность человека составляет около 2 мг);
Витамин В12 (кобаламин) — около 0,5 мг (суточная потребность человека составляет около 3 мг);
Витамин D;
Ниацин (РР) — около 1 мг (суточная потребность человека составляет около 18 мг);
Кальций — 120 мг (суточная потребность человека составляет около 800 мг);
Железо — около 0,1—0,2 мг (суточная потребность человека составляет от 8 до 12 мг RDA); что чем выше жирность этого кефира, тем выше содержание железа в нём;
Йод — около 0,006 мг (суточная потребность человека составляет около 0,2 мг);
Цинк — около 0,4 мг (суточная потребность человека составляет около 15 мг); стоит также отметить, что этот кефир стимулирует усвоение цинка, уже имеющегося в организме;
Фолиевая кислота — на 20 % больше чем в молоке; необходимо обратить внимание на то, что чем жирнее кефир, тем больше в нём фолиевой кислоты;
Молочные бактерии (лактобактерии), дрожжеподобные микроорганизмы (не путать с пищевыми дрожжами);
Кислоты (в том числе углекислота);
Легкоусвояемые белки;
Полисахариды. Будьте здоровы
ID: 796263705

Зв’язатися з продавцем

User avatar
Facebook connected icon

Джулия

на OLX з листопад 2016

Онлайн 28 квітня 2024 р.

xxx xxx xxx

Опубліковано 09 квітня 2024 р.

Тибетский молочный гриб. Кефирный гриб. Вечная закваска

35 грн.

Договірна

Користувач

Місцезнаходження

Безкоштовна аплікація на твій телефон