Бізнес
Опис
Звіт про технологічну практику, з виробничої практики, переддипломної практики
Курсовий проєкт з технологій борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів
«Технології хлібобулочних виробів»
«Технології кондитерських виробів»
Технології функціональних хлібобулочних та кондитерських виробів
Менеджмент якості та безпечності борошняних, кондитерських виробів
Інновації у технологіях борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратах
Менеджмент якості та безпечності борошняних, кондитерських виробів
Технологічний контроль на борошняних, кондитерських та харчоконцентрат
Практичні проблеми в технологіях борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів
Технологія харчових концентратів
Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 2. Основи НАССР
Технології кондитерських виробів
Технології макаронних виробів
Моніторинг виробничих процесів
Технології хлібобулочних виробів
Курсовий проєкт з технологій борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів
«Технології хлібобулочних виробів»
«Технології кондитерських виробів»
Технології функціональних хлібобулочних та кондитерських виробів
Менеджмент якості та безпечності борошняних, кондитерських виробів
Інновації у технологіях борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратах
Менеджмент якості та безпечності борошняних, кондитерських виробів
Технологічний контроль на борошняних, кондитерських та харчоконцентрат
Практичні проблеми в технологіях борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів
Технологія харчових концентратів
Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 2. Основи НАССР
Технології кондитерських виробів
Технології макаронних виробів
Моніторинг виробничих процесів
Технології хлібобулочних виробів
ID: 843151364
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx
Опубліковано 17 квітня 2024 р.
Технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів
Місцезнаходження