Повідомлення
  • Укр
  • Рус
Додати оголошення
  1. Головна
  2. Дім і сад
  3. Продукти харчування / напої
  4. Продукти харчування / напої - Київська область
  5. Продукти харчування / напої - Київ
  6. Продукти харчування / напої - Солом'янський
Тібетський кефірний гриб
РекламуватиПідняти
  • Бізнес

  • OLX Доставка

Опис

Ціна за 1 чайну ложку.
Отриманий з гриба кефір крім мікроорганізмів має у своєму складі продукти молочнокислого бродіння. Крім того, до складу кефіру входять вітаміни (А, каротиноїди, D, групи В — В1, В2, РР, В6, В12, фолієва кислота), мінерали та мікроелементи (кальцій, залізо, йод, цинк), ферменти[джерело?]. Легко засвоюються організмом і інші речовини, які входять до складу гриба — білки, полісахариди. Кефір, приготований в домашніх умовах, нормалізує кишкову мікрофлору.
Одна склянка кефіру, що вживається на ніч, через десять днів приводить до повного знищення продуктів гнильного розпаду білка.
Молочний гриб допомагає справитися з будь-яким видом алергії.
Домашній кефір виводить з організму сполуки важких металів.
Вживання кефіру на молочному грибку сприяє профілактиці атеросклерозу, оскільки зупиняє вапнування стінок капілярів.
Молочний гриб корисний при ожирінні.
Кефір на основі молочного гриба підвищує загальний тонус організму, сприяє омолоджуванню і оздоровленню шкіри і волосся.
Приготування домашнього кефіру і догляд за молочним грибком.
Якість одержаного кефіру залежить, перш за все, від якості молока. Для приготування напою використовуйте тільки пастеризоване або натуральне молоко, уникайте відновленого.
Для отримання склянки корисного напою, 2 чайних ложки грибка кефіру залийте 200 мл молока кімнатної температури. Молоко кваситься приблизно через 12-15 годин. Ознака повного квашення - поява нагорі молочного грибка. Сквашене молоко потрібно процідити, і лікувальний напій готовий до вживання.
Молочний грибок - живий мікроорганізм, тому за ним необхідно ретельно доглядати.
Після проціджування молочний грибок необхідно промити під струменем води кімнатної температури, потім помістити в банку і залити новою порцією молока.
Банку, в якій «живе» грибок кефіру, не потрібно закривати кришкою.
Промивати грибок гарячою або дуже холодною водою не можна! При промиванні уникайте використовувати металевий посуд.
Якщо грибок не промивати щодня - він загине.
Якщо ви хочете спожити кефір через добу - поставте банку з молочним грибком в холодильник, але не заморожуйте!
Якщо вам необхідно виїхати на декілька днів, помістіть молочний грибок в банку більшого об`єму, залийте молоком навпіл з водою, поставте в темне прохолодне місце.
Спосіб вживання домашнього кефіру, сквашеного молочним грибком.
Зазвичай кефір вживають перед сном, по 200-250 мл, або вранці перед їжею.
Домашній кефір приймають протягом 20 днів, потім утримуються на 10 днів, щоб уникнути звикання організму.
У перші десять днів вживання кефіру зростає активність кишечника, посилюється газоутворення. Через дванадцять днів прийому стан нормалізується, цілющі властивості домашнього кефіру почнуть роботу по поліпшенню вашого самопочуття.
ID: 840156934

Зв’язатися з продавцем

User avatar
Facebook connected icon

Алла

на OLX з березень 2015

Онлайн 11 травня 2024 р.

xxx xxx xxx

Опубліковано 11 травня 2024 р.

Тібетський кефірний гриб

50 грн.

Користувач

Місцезнаходження

Безкоштовна аплікація на твій телефон