Бізнес
Стан: Нове
OLX Доставка
Опис
Розміри:
165 мм Ширина
120 мм Довжина
260 мм Висота
Матеріал: алюмінієвий сплав (сама стійка), Нержавіюча сталь із титановим покриттям і рідким гелевим осердям (Chilling Rocks).
Чому Nucleus Paragon Pour-Over Extract
Такі аромати, як фруктова, квіткові, карамельні та шоколадні в каві, формуються комбінацією приблизно 80-120 летючих ароматичних сполук (VAC), які створюють такий аромат.
Зазвичай під час заварювання крапельним методом ці запахи VAC випаровуються в повітрі. Це дає приємний аромат при заварюванні кави, але ці сполуки не попадають в саму каву.
Крапельний метод «охолодженої екстракції» включає в себе пролив кави через охолоджену кульку Chilling Rock — Дослідження показали, що кава проходячи через охолоджені кульки може затримати до 40% летких ароматичних сполук (які зазвичай випаровуються з повітрям) у каві.
Деякі з вас можуть боятися, що якщо капнути каву на охолоджену кулю, це призведе до великого падіння температури напою, але оскільки кава проходить через Chilling Rock дуже швидко - це майже не впливає на температуру кінцевого напою.
Охолодження екстракту — одна з останніх захоплень ентузіастів спешелті кави. Доведено, що такий метод вловлює леткі ароматичні сполуки та дає каву з більш насиченішим смаком.
165 мм Ширина
120 мм Довжина
260 мм Висота
Матеріал: алюмінієвий сплав (сама стійка), Нержавіюча сталь із титановим покриттям і рідким гелевим осердям (Chilling Rocks).
Чому Nucleus Paragon Pour-Over Extract
Такі аромати, як фруктова, квіткові, карамельні та шоколадні в каві, формуються комбінацією приблизно 80-120 летючих ароматичних сполук (VAC), які створюють такий аромат.
Зазвичай під час заварювання крапельним методом ці запахи VAC випаровуються в повітрі. Це дає приємний аромат при заварюванні кави, але ці сполуки не попадають в саму каву.
Крапельний метод «охолодженої екстракції» включає в себе пролив кави через охолоджену кульку Chilling Rock — Дослідження показали, що кава проходячи через охолоджені кульки може затримати до 40% летких ароматичних сполук (які зазвичай випаровуються з повітрям) у каві.
Деякі з вас можуть боятися, що якщо капнути каву на охолоджену кулю, це призведе до великого падіння температури напою, але оскільки кава проходить через Chilling Rock дуже швидко - це майже не впливає на температуру кінцевого напою.
Охолодження екстракту — одна з останніх захоплень ентузіастів спешелті кави. Доведено, що такий метод вловлює леткі ароматичні сполуки та дає каву з більш насиченішим смаком.
ID: 830416713
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx
Опубліковано 21 травня 2024 р.
Станція охолодження Nucleus Paragon Pour-Over Extract
7 599 грн.
Місцезнаходження