Перейти до основного вмісту
Чат
  • Укр
  • Рус

Повідомлення

Додати оголошення
Солодові екстракти вищої якості (malt extract)
Солодові екстракти вищої якості (malt extract)
Солодові екстракти вищої якості (malt extract)
Солодові екстракти вищої якості (malt extract)
РекламуватиПідняти

Бізнес

OLX Доставка

Опис

Наше місцезнаходження Шкільна 15 Київська обл. с Михайлівка-Рубежівка
Найбільший завод в Україні
Вища якість та асортимент
Є вся необхідна документація
Опт присутній

Солодові екстракти (malt extract), отримані з пророщених злакових культур, є унікальним натуральним продуктом для здорового харчування, що володіє масою оздоровчих властивостей, позитивно впливають на наш організм. Цей продукт багатий великою кількістю вітамінів і мікроелементів, білком, в якому містяться різні амінокислоти, а також розчинні речовини, що, в цілому, робить його життєво важливим для здоров'я нашого організму.

Солодовий екстракт - натуральний продукт, що володіє високою поживною і біологічною цінністю, що використовується як джерело цукрів (мальтоза, глюкоза, фруктоза), природних барвників і солодових ароматизаторів
В наявності:

ПШЕНИЧНО - СОЛОДОВІ ЕКСТРАКТИ

(ПСЕ, ПСЕ-охмелений)

Використовують у виробництві пшеничних, заварних, делікатесних, дієтичних сортів хліба, хлібобулочних виробів, мучних кондитерських виробів.

Використання у пивоварній, безалкогольній та алкогольній промисловості:

у пивоварінні як основна сировина для виробництва пшеничного пива;
є сировиною для виробництва світлого квасу
а також — це сировина для міцних алкогольних напоїв (зернових дистилятів), таких як віскі, джин і т.д.

ЯЧМІННО - СОЛОДОВІ ЕКСТРАКТИ

(ЯСЕ-2, ЯСЕ-3, ЯСЕ-4, ЯСЕ-5, ЯСЕ-6, ЯСЕ-«карамельний»,ЯСЕ«оксамитовий»)

ЖИТНЬО-СОЛОДОВІ ЕКСТРАКТИ

(ЖСЕ, ЖСЕ темний, ЖСЕ екстра)

ЖСЕ, ЖСЕ-темний та ЖСЕ-екстра – використовуються у виробництві житньо-солодових, житній, заварних, делікатесних, дієтичних сортів хліба, хлібобулочних виробів, борошняних кондитерських виробів.

Додавання житньо-солодових екстрактів в тісто в кількості від 1 до 9% до маси борошна інтенсифікує спиртове бродіння, скорочує час кінцевої ферментації тістових заготовок, збільшує об'єм тіста, посилює золотисто-коричневий колір корочки, подовжує термін придаьності готових виробів. Структура пористості м'якоті стає більш розвиненою. Вироби мають приємний житній аромат, гарний смак та насиченний темно-коричневий колір.

КОНЦЕНТРАТ КВАСНОГО СУСЛА

(ККС, ККС-"термообробленний")

У виробництві квасу концентрат є основною сировиною.

В хлібопеченні концентрат використовують з метою інтенсифікації технологічного процесу, покращення схожості, аромату, кольору та продовження строків зберігання та реалізації хлібобулочних виробів. Застосування концентрату позитивно впливає на біохімічні та мікробіологічні процеси, підвищує газоутворення в тісті.

ККС використовують в виробництві житньо-пшеничних, житніх, заварних, делікатесних, дієтичних сортів хліба та хлібобулочних виробів, мучних кондитерський виробів: пряників, печива.
За точними цінами писати в особисті повідомлення або телефонувати +39*****12788
ID: 880832728

Зв’язатися з продавцем

Владимир

на OLX з серпень 2019 р.

Онлайн 03 червня 2025 р.

Усі оцінки перевірені та надані користувачами які здійснили покупку з OLX Доставка.

xxx xxx xxx

Опубліковано 04 червня 2025 р.

Солодові екстракти вищої якості (malt extract)

67 грн.

Місцезнаходження

Повернення

Впевненість у кожній покупці

Ви можете безкоштовно повернути товар при отриманні, якщо він не відповідає вашим очікуванням. Докладніше

Безкоштовний застосунок на твій телефон