Бізнес
OLX Доставка
Опис
Наше місцезнаходження Шкільна 15 Київська обл. с Михайлівка-Рубежівка
Найбільший завод в Україні
Вища якість та асортимент
Є вся необхідна документація
Опт присутній
Солодові екстракти (malt extract), отримані з пророщених злакових культур, є унікальним натуральним продуктом для здорового харчування, що володіє масою оздоровчих властивостей, позитивно впливають на наш організм. Цей продукт багатий великою кількістю вітамінів і мікроелементів, білком, в якому містяться різні амінокислоти, а також розчинні речовини, що, в цілому, робить його життєво важливим для здоров'я нашого організму.
Солодовий екстракт - натуральний продукт, що володіє високою поживною і біологічною цінністю, що використовується як джерело цукрів (мальтоза, глюкоза, фруктоза), природних барвників і солодових ароматизаторів
В наявності:
ПШЕНИЧНО - СОЛОДОВІ ЕКСТРАКТИ
(ПСЕ, ПСЕ-охмелений)
Використовують у виробництві пшеничних, заварних, делікатесних, дієтичних сортів хліба, хлібобулочних виробів, мучних кондитерських виробів.
Використання у пивоварній, безалкогольній та алкогольній промисловості:
у пивоварінні як основна сировина для виробництва пшеничного пива;
є сировиною для виробництва світлого квасу
а також — це сировина для міцних алкогольних напоїв (зернових дистилятів), таких як віскі, джин і т.д.
ЯЧМІННО - СОЛОДОВІ ЕКСТРАКТИ
(ЯСЕ-2, ЯСЕ-3, ЯСЕ-4, ЯСЕ-5, ЯСЕ-6, ЯСЕ-«карамельний»,ЯСЕ«оксамитовий»)
ЖИТНЬО-СОЛОДОВІ ЕКСТРАКТИ
(ЖСЕ, ЖСЕ темний, ЖСЕ екстра)
ЖСЕ, ЖСЕ-темний та ЖСЕ-екстра – використовуються у виробництві житньо-солодових, житній, заварних, делікатесних, дієтичних сортів хліба, хлібобулочних виробів, борошняних кондитерських виробів.
Додавання житньо-солодових екстрактів в тісто в кількості від 1 до 9% до маси борошна інтенсифікує спиртове бродіння, скорочує час кінцевої ферментації тістових заготовок, збільшує об'єм тіста, посилює золотисто-коричневий колір корочки, подовжує термін придаьності готових виробів. Структура пористості м'якоті стає більш розвиненою. Вироби мають приємний житній аромат, гарний смак та насиченний темно-коричневий колір.
КОНЦЕНТРАТ КВАСНОГО СУСЛА
(ККС, ККС-"термообробленний")
У виробництві квасу концентрат є основною сировиною.
В хлібопеченні концентрат використовують з метою інтенсифікації технологічного процесу, покращення схожості, аромату, кольору та продовження строків зберігання та реалізації хлібобулочних виробів. Застосування концентрату позитивно впливає на біохімічні та мікробіологічні процеси, підвищує газоутворення в тісті.
ККС використовують в виробництві житньо-пшеничних, житніх, заварних, делікатесних, дієтичних сортів хліба та хлібобулочних виробів, мучних кондитерський виробів: пряників, печива.
За точними цінами писати в особисті повідомлення або телефонувати +39*****12788
Найбільший завод в Україні
Вища якість та асортимент
Є вся необхідна документація
Опт присутній
Солодові екстракти (malt extract), отримані з пророщених злакових культур, є унікальним натуральним продуктом для здорового харчування, що володіє масою оздоровчих властивостей, позитивно впливають на наш організм. Цей продукт багатий великою кількістю вітамінів і мікроелементів, білком, в якому містяться різні амінокислоти, а також розчинні речовини, що, в цілому, робить його життєво важливим для здоров'я нашого організму.
Солодовий екстракт - натуральний продукт, що володіє високою поживною і біологічною цінністю, що використовується як джерело цукрів (мальтоза, глюкоза, фруктоза), природних барвників і солодових ароматизаторів
В наявності:
ПШЕНИЧНО - СОЛОДОВІ ЕКСТРАКТИ
(ПСЕ, ПСЕ-охмелений)
Використовують у виробництві пшеничних, заварних, делікатесних, дієтичних сортів хліба, хлібобулочних виробів, мучних кондитерських виробів.
Використання у пивоварній, безалкогольній та алкогольній промисловості:
у пивоварінні як основна сировина для виробництва пшеничного пива;
є сировиною для виробництва світлого квасу
а також — це сировина для міцних алкогольних напоїв (зернових дистилятів), таких як віскі, джин і т.д.
ЯЧМІННО - СОЛОДОВІ ЕКСТРАКТИ
(ЯСЕ-2, ЯСЕ-3, ЯСЕ-4, ЯСЕ-5, ЯСЕ-6, ЯСЕ-«карамельний»,ЯСЕ«оксамитовий»)
ЖИТНЬО-СОЛОДОВІ ЕКСТРАКТИ
(ЖСЕ, ЖСЕ темний, ЖСЕ екстра)
ЖСЕ, ЖСЕ-темний та ЖСЕ-екстра – використовуються у виробництві житньо-солодових, житній, заварних, делікатесних, дієтичних сортів хліба, хлібобулочних виробів, борошняних кондитерських виробів.
Додавання житньо-солодових екстрактів в тісто в кількості від 1 до 9% до маси борошна інтенсифікує спиртове бродіння, скорочує час кінцевої ферментації тістових заготовок, збільшує об'єм тіста, посилює золотисто-коричневий колір корочки, подовжує термін придаьності готових виробів. Структура пористості м'якоті стає більш розвиненою. Вироби мають приємний житній аромат, гарний смак та насиченний темно-коричневий колір.
КОНЦЕНТРАТ КВАСНОГО СУСЛА
(ККС, ККС-"термообробленний")
У виробництві квасу концентрат є основною сировиною.
В хлібопеченні концентрат використовують з метою інтенсифікації технологічного процесу, покращення схожості, аромату, кольору та продовження строків зберігання та реалізації хлібобулочних виробів. Застосування концентрату позитивно впливає на біохімічні та мікробіологічні процеси, підвищує газоутворення в тісті.
ККС використовують в виробництві житньо-пшеничних, житніх, заварних, делікатесних, дієтичних сортів хліба та хлібобулочних виробів, мучних кондитерський виробів: пряників, печива.
За точними цінами писати в особисті повідомлення або телефонувати +39*****12788
ID: 880832728
Зв’язатися з продавцем
Владимир
на OLX з серпень 2019 р.
Онлайн 03 червня 2025 р.
Усі оцінки перевірені та надані користувачами які здійснили покупку з OLX Доставка.
xxx xxx xxx
Опубліковано 04 червня 2025 р.
Солодові екстракти вищої якості (malt extract)
67 грн.
Владимир
на OLX з серпень 2019 р.
Онлайн 03 червня 2025 р.
Усі оцінки перевірені та надані користувачами які здійснили покупку з OLX Доставка.
Місцезнаходження
Повернення
Впевненість у кожній покупці
Ви можете безкоштовно повернути товар при отриманні, якщо він не відповідає вашим очікуванням. Докладніше