Приватна особа
Стан: Нове
OLX Доставка
Опис
ШИПШИНА - Roza cinnamomea L.
ХІМІЧНИЙ СКЛАД. Плоди (ягоди) шипшини містять кислоти (лимонну, яблучну, оленновую, ліноленову, лінолеву), вітаміни С, В1, В2, В5, К, Е, PP, Р, каротин (провітамін А), флавонові, солі (кальцій, залізо, магній, марганець, фосфор), ефірне масло, пектинові, дубильні речовини, білкові.
ДІЯ. Плоди (ягоди) шипшини мають полівітамінну, седативну, антимікробну, в'яжучу, протизапальну, сечогінну, кровозупинну, загальнозміцнюючу, жовчогінну, послаблюючу дію. Підвищують опірність організму при інфекційних захворюваннях, послаблюють розвиток атеросклерозу, збільшують виділення жовчі, сечі, стимулюють функцію статевих залоз, зупиняють кровотечі, зменшують крихкість кров'яних капілярів, підсилюють регенераційні процеси м'яких і кісткових тканин, прискорюють загоєння ран, опіків і обморожень. ЗАСТОСУВАННЯ. Настій плодів (ягід) застосовується при недокрів'ї, виразці шлунка і кишечника, запаленні шлунка зі зниженою кислотністю, хворобах печінки, жовчного міхура, нирок і сечового міхура, при простудних захворюваннях, особливо при кашлі, при нирково-кам'яній хворобі, авітамінозах, атеросклерозі, неврастенії, гемофілії і маткових кровотечах. СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ.
2 столові ложки плодів шипшини на 2 склянки окропу, настояти в термосі 12 годин. Пити по 1/2 ста- кана 3 рази в день за 30 хвилин до їжі.
ХІМІЧНИЙ СКЛАД. Плоди (ягоди) шипшини містять кислоти (лимонну, яблучну, оленновую, ліноленову, лінолеву), вітаміни С, В1, В2, В5, К, Е, PP, Р, каротин (провітамін А), флавонові, солі (кальцій, залізо, магній, марганець, фосфор), ефірне масло, пектинові, дубильні речовини, білкові.
ДІЯ. Плоди (ягоди) шипшини мають полівітамінну, седативну, антимікробну, в'яжучу, протизапальну, сечогінну, кровозупинну, загальнозміцнюючу, жовчогінну, послаблюючу дію. Підвищують опірність організму при інфекційних захворюваннях, послаблюють розвиток атеросклерозу, збільшують виділення жовчі, сечі, стимулюють функцію статевих залоз, зупиняють кровотечі, зменшують крихкість кров'яних капілярів, підсилюють регенераційні процеси м'яких і кісткових тканин, прискорюють загоєння ран, опіків і обморожень. ЗАСТОСУВАННЯ. Настій плодів (ягід) застосовується при недокрів'ї, виразці шлунка і кишечника, запаленні шлунка зі зниженою кислотністю, хворобах печінки, жовчного міхура, нирок і сечового міхура, при простудних захворюваннях, особливо при кашлі, при нирково-кам'яній хворобі, авітамінозах, атеросклерозі, неврастенії, гемофілії і маткових кровотечах. СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ.
2 столові ложки плодів шипшини на 2 склянки окропу, настояти в термосі 12 годин. Пити по 1/2 ста- кана 3 рази в день за 30 хвилин до їжі.
ID: 830384609
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx
Опубліковано 16 квітня 2024 р.
Шипшина. Плоди шипшини
70 грн.
Місцезнаходження