Бізнес
OLX Доставка
Опис
Якщо у вас є свиноматка в охоті і ви незнаєте як її запліднити , тоді Вам до нас. В нас завжди є в наявності високоякісна сімя від кнурів з кращих селекційних господарств України порід: Пєтрен,Макстер 304 , Кантор, Ландрас. Дюрок. Темпо Доза 500 грн. Строк придатності до 14 днів, при температурі 10-19 градусів вище нуля. В комплекті два флакони з сімя, два катетори та терміново.
Відправляємо автобусами, маршрутками, поїздами, BlaBlaCar та Новою Поштою.
Порода П’єтрен.
Історія:
Порода П’єтрен виведена у 1950-му році. Назву вона отримала на честь своєї батьківщини — села П’єтрен, що в Бельгії. З 1960-х років цих тварин почали імпортувати до Німеччини. П’єтрени відрізняються від інших порід м'ясистістю та пісністю туші. Через що набули широкої популярності серед свинарів усього світу. Окрас П’єтренів білий з чорними плямами, навколо яких «кільця» світлішої пігментації з білим волосяним покривом.
Характеристика
Зовнішній вигляд досить цікавий своєю фізіологічною будовою: вони великі, з коротким масивним тілом. Крижова кістка та окорока широкі.
Свині породи п'єтрен мають яскраве забарвлення (білі з чорними плямами). Вони мускулисті, досягають близько 80 см зросту в холці та до 300 кг ваги. Середньодобовий приріст ваги свиней на відгодівлі становить понад 800 грамів. Для виробництва 1 кг свинини необхідно менше ніж 2,4 кг корму.
Продуктивність
Порода займає першість серед інших свиней, адже попит через відмінний вихід м'яса досить високий: з однієї свині виходить близько 60-70% м'яса і тільки 10-30% сала. Дану породу розводять не для отримання сала, а з метою отримання дієтичного м'яса, яке не містить жиру, має ніжний і солодкий післясмак. Воно цінується гурманами в усьому світі.За 8 місяців вони набирають 90 кг.
Порода: Кантор.
Історія:
Порода кантор – це помісь свиней п’єтрен і дюрок. Вивели її шляхом індексної селекції, а також прилиттям крові кнурів-покращувачів із генетичних компаній.
Розводять в Україні та країнах СНД.
Стандарт породи:
У тварин сильні кінцівки та міцне здоров’я. Порода має відмінність від інших - вуха завжди стирчать уперед. Середня вага кнура становить 260 кг.
Особливості породи: передня частина тіла виглядає меншою, ніж задня з великими стегнами; шкіра світлого забарвлення з невеликими сірими плямами, покрита рудуватою щетиною.
Господарська характеристика:
Поросята досягають 100-кілограмової ваги в 5-місячному віці. Смакові якості м'яса досягаються прошарками жиру в м'язах. На виході отримуємо 75-80% чистої продукції, з них 55% смачного нежирного м'яса, сала — 25%.
Скоростиглість досягається через 160 днів. Шпик у тварин невеликий і дорівнює близько 14 мм.
Порода Ландрас —
перша спеціалізована порода свиней беконного типу. Виведена в Данії в результаті схрещування місцевої данської свині з великою білою породою в умовах повноцінної годівлі і насичення раціону білком тваринного походження. При цьому проводився тривалий добір і підбір помісей за скоростиглістю, витратою кормів на одиницю продукції та м'ясними якостями. Першого представника цієї породи отримали у 1907 році[1]. В Україну ландраси завезені з Канади, Швеції, Англії і племінних господарств Російської Федерації та Латвії.
Особливості породи:
Свині породи ландрас білої масті, крупні на зріст, довгі (окремі кнури досягають довжини 2 м), з великими звислими на очі вухами. Голова легка, шкіра тонка, окости глибокі й добре виповнені, груди вузькуваті, ноги сухі, міцні. Туші - з високим вмістом пісного м'яса і тонким шаром підшкірного жиру. При майже однакових репродуктивних якостях з тваринами великої білої породи та деяких інших порід від ландраса при відгодівлі до 100 кг отримують туші з великим (на 2-5 %) вмістом пісного м'яса і дещо меншою товщиною підшкірного жиру. Тулуб у них розтягнутий, окіст широкий, плоский; шкіра тонка, щетина біла, рідка.
Внаслідок спеціалізації породи м'ясних якостей ландраси, особливо підсисні матки і ремонтний молодняк, вимогливі до умов зовнішнього середовища. За незадовільної годівлі і утримання у свиноматок знижується заплідненість, багатоплідність, а у молодняку втрачаються скороспілість і м'ясні якості. Кнури цієї породи в Україні мають середню масу 308 кг при довжині тулуба 184 см, свиноматки, відповідно, — 230 кг і 165 см; багатоплідність маток становить 10,5-11,0 поросят на опорос при живій масі гнізда в 2 міс. 170-216 кг; середньодобові прирости молодняку на контрольній відгодівлі — 700-750 г, оплата корму 3,5-3,8 к. од. і вихід м'яса в туші 58-60 %. Порода ландрас є однією з провідних батьківських форм і широко використовується в обласних системах схрещування і гібридизації. Кнурів цієї породи поєднують практично з усіма материнськими формами — породами великою білою, українською степовою білою, миргородською, українською степовою рябою, великою чорною. Це дає змогу поліпшити відгодівельні і м'ясні якості помісного та гібридного молодняку на 8-15 %.
Відправляємо автобусами, маршрутками, поїздами, BlaBlaCar та Новою Поштою.
Порода П’єтрен.
Історія:
Порода П’єтрен виведена у 1950-му році. Назву вона отримала на честь своєї батьківщини — села П’єтрен, що в Бельгії. З 1960-х років цих тварин почали імпортувати до Німеччини. П’єтрени відрізняються від інших порід м'ясистістю та пісністю туші. Через що набули широкої популярності серед свинарів усього світу. Окрас П’єтренів білий з чорними плямами, навколо яких «кільця» світлішої пігментації з білим волосяним покривом.
Характеристика
Зовнішній вигляд досить цікавий своєю фізіологічною будовою: вони великі, з коротким масивним тілом. Крижова кістка та окорока широкі.
Свині породи п'єтрен мають яскраве забарвлення (білі з чорними плямами). Вони мускулисті, досягають близько 80 см зросту в холці та до 300 кг ваги. Середньодобовий приріст ваги свиней на відгодівлі становить понад 800 грамів. Для виробництва 1 кг свинини необхідно менше ніж 2,4 кг корму.
Продуктивність
Порода займає першість серед інших свиней, адже попит через відмінний вихід м'яса досить високий: з однієї свині виходить близько 60-70% м'яса і тільки 10-30% сала. Дану породу розводять не для отримання сала, а з метою отримання дієтичного м'яса, яке не містить жиру, має ніжний і солодкий післясмак. Воно цінується гурманами в усьому світі.За 8 місяців вони набирають 90 кг.
Порода: Кантор.
Історія:
Порода кантор – це помісь свиней п’єтрен і дюрок. Вивели її шляхом індексної селекції, а також прилиттям крові кнурів-покращувачів із генетичних компаній.
Розводять в Україні та країнах СНД.
Стандарт породи:
У тварин сильні кінцівки та міцне здоров’я. Порода має відмінність від інших - вуха завжди стирчать уперед. Середня вага кнура становить 260 кг.
Особливості породи: передня частина тіла виглядає меншою, ніж задня з великими стегнами; шкіра світлого забарвлення з невеликими сірими плямами, покрита рудуватою щетиною.
Господарська характеристика:
Поросята досягають 100-кілограмової ваги в 5-місячному віці. Смакові якості м'яса досягаються прошарками жиру в м'язах. На виході отримуємо 75-80% чистої продукції, з них 55% смачного нежирного м'яса, сала — 25%.
Скоростиглість досягається через 160 днів. Шпик у тварин невеликий і дорівнює близько 14 мм.
Порода Ландрас —
перша спеціалізована порода свиней беконного типу. Виведена в Данії в результаті схрещування місцевої данської свині з великою білою породою в умовах повноцінної годівлі і насичення раціону білком тваринного походження. При цьому проводився тривалий добір і підбір помісей за скоростиглістю, витратою кормів на одиницю продукції та м'ясними якостями. Першого представника цієї породи отримали у 1907 році[1]. В Україну ландраси завезені з Канади, Швеції, Англії і племінних господарств Російської Федерації та Латвії.
Особливості породи:
Свині породи ландрас білої масті, крупні на зріст, довгі (окремі кнури досягають довжини 2 м), з великими звислими на очі вухами. Голова легка, шкіра тонка, окости глибокі й добре виповнені, груди вузькуваті, ноги сухі, міцні. Туші - з високим вмістом пісного м'яса і тонким шаром підшкірного жиру. При майже однакових репродуктивних якостях з тваринами великої білої породи та деяких інших порід від ландраса при відгодівлі до 100 кг отримують туші з великим (на 2-5 %) вмістом пісного м'яса і дещо меншою товщиною підшкірного жиру. Тулуб у них розтягнутий, окіст широкий, плоский; шкіра тонка, щетина біла, рідка.
Внаслідок спеціалізації породи м'ясних якостей ландраси, особливо підсисні матки і ремонтний молодняк, вимогливі до умов зовнішнього середовища. За незадовільної годівлі і утримання у свиноматок знижується заплідненість, багатоплідність, а у молодняку втрачаються скороспілість і м'ясні якості. Кнури цієї породи в Україні мають середню масу 308 кг при довжині тулуба 184 см, свиноматки, відповідно, — 230 кг і 165 см; багатоплідність маток становить 10,5-11,0 поросят на опорос при живій масі гнізда в 2 міс. 170-216 кг; середньодобові прирости молодняку на контрольній відгодівлі — 700-750 г, оплата корму 3,5-3,8 к. од. і вихід м'яса в туші 58-60 %. Порода ландрас є однією з провідних батьківських форм і широко використовується в обласних системах схрещування і гібридизації. Кнурів цієї породи поєднують практично з усіма материнськими формами — породами великою білою, українською степовою білою, миргородською, українською степовою рябою, великою чорною. Це дає змогу поліпшити відгодівельні і м'ясні якості помісного та гібридного молодняку на 8-15 %.
ID: 669456781
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx
Опубліковано 18 травня 2024 р.
Семя мясных пород хряков.
500 грн.
Місцезнаходження