Перейти до основного вмісту
Чат
  • Укр
  • Рус

Повідомлення

Додати оголошення
Продам кури несушки! Доставка безкоштовна. Вишгород!
Продам кури несушки! Доставка безкоштовна. Вишгород!
РекламуватиПідняти

Бізнес

Опис

Приймаємо замовлення для Вас, на курей несушок.
Молоді курочки 4-4,5 міс. Ломан Браун. Починають давати перше яйце.
Леггорн 12 міс., Ломан Браун 12 міс.,
Домінант курчата 2 міс.
Доставка Безкоштовна! Привеземо за адресою. Замовлення від 10 шт. Телефонуйте прямо зараз!

Курка по-мексиканськи на сковороді
У цьому рецепті я покажу, як приготувати пікантну курку з овочами та рисом по-мексиканськи. Така страва може стати повноцінною вечерею! Готується вона дуже просто. Зробіть все відповідно до рецепту, і вийде відмінний результат! Приємного апетиту!

Продукти
Куряче філе - 0,5 кг
Рис – 200 г
Помідори протерті – 200 мл
Перець болгарський – 1 шт.
Кукурудза консервована – 100 г
Квасоля консервована – 100 г
Квасоля стручкова - 100 г
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Перець чилі свіжий – 1 шт.
Часник - 3 зубчики
Лимон – 1 шт.
Вода – 1 склянка
Соус чилі гострий
Олія
Цукор – 3 ч. л.
Сіль

Промиваємо 200 г рису у проточній воді. Ставимо його варитись на середній вогонь, заливши невеликою кількістю води, щоб вона лише покривала рис. Приблизно за 10 хвилин вода повністю википить, тоді рис треба буде зняти з вогню. Він буде готовим не повністю.

Поки рис вариться, нарізаємо невеликими шматочками куряче філе. Я використовую м'якоть стегна, з нею блюдо виходить соковитіше.
Головку цибулі нарізаємо кубиком середнього розміру. 3 зубчики часнику притискаємо широкою стороною ножа. Після цього дрібно нарізаємо їх. Нарізаємо гострий чилі-перець.
Середнім кубиком, приблизно таким, як ми нарізали цибулю, нарізаємо болгарський перець, попередньо позбавивши його від насіння і плодоніжки.

На сковороді розігріваємо олію. Обсмажуємо у ньому цибулю. Часник. І гострий чилі перець протягом 3-4 хвилин. Трохи присолюємо їх.
У сковороду до обсмажених овочів додаємо куряче філе. Його також необхідно посолити за смаком та обсмажити з усіх боків.
Далі додаємо в сковороду 1 склянку води і гасимо її вміст під закритою кришкою 10 хвилин.

Поки курка готується, потрібно зробити соус керетаро. Для його приготування у 200 мл перетертих томатів видавлюємо 2 ст. л. лимонного соку. Додаємо кілька столових ложок гострого чилі-соусу (я використовую соус шрирача). Додаємо свіжомелений перець. А також 3 ч. л. цукру. І сіль до смаку. Перемішуємо соус.

Повертаємось до курки. Додаємо до неї рис, який ми попередньо відварили до напівготовності. Разом із рисом додаємо по 100 г консервованої квасолі та кукурудзи, 100 г зеленої стручкової квасолі та підготовлений раніше болгарський перець.
Заливаємо вміст сковороди приготованим соусом керетаро. Перемішуємо і залишаємо курку з рисом та овочами гасити під кришкою ще 10 хвилин. Після цього подаємо страву на стіл.
Приємного апетиту!
ID: 859954915

Зв’язатися з продавцем

Яна

на OLX з вересень 2021 р.

Онлайн 06 липня 2025 р.

Усі оцінки перевірені та надані користувачами які здійснили покупку з OLX Доставка.

xxx xxx xxx

Опубліковано 11 липня 2025 р.

Продам кури несушки! Доставка безкоштовна. Вишгород!

100 грн.

Місцезнаходження

Безкоштовний застосунок на твій телефон