Бізнес
Опис
Приймаємо замовлення для Вас, на курей несушок.
Молоді курочки 4-4,5 міс. Ломан Браун. Починають давати перше яйце.
Леггорн 12 міс., Ломан Браун 12 міс.,
Домінант курчата 2 міс.
Доставка Безкоштовна! Привеземо за адресою. Замовлення від 10 шт. Телефонуйте прямо зараз!
Домашня варена "шинка"
6 порцій
2 години (ваші 20 хв)
Ця смачна страва з фаршу та подрібненого курячого м'яса дуже просто у приготуванні. Може послужити і закускою, і чудовим сніданком. "Навіщо поратися?" - Запитайте ви. Та тому, що ви зможете зробити домашню шинку на ваш смак і точно знатимете, що входить до її складу!
Продукти (на 6 порцій)
Курячі стегенця - 2 шт.
Сало – 100 г
Фарш (свинина/яловичина) – 200 г
Часник – 3 зуб.
Спеції (у мене приправа для курки та сушений кріп) - за смаком
Сіль
Перець чорний мелений
Желатин – 2 ст.л.
Лавровий лист
Стебла петрушки або селери
Рецепт шинки в домашніх умовах я знайшла на просторах інтернету, трохи змінила його та підігнала під свій смак. Вийшло – просто фантастика! Усі колеги, яких я пригостила, попросили рецепт!
Як приготувати домашню шинку:
Сало нарізати на маленькі кубики.
Курячі стегенця ретельно вимити, обробити і нарізати дрібними кубиками разом із шкірою. Найлегше зробити цю операцію, якщо м'ясо трохи заморожене. Для нарізування шкіри я допомагала собі кухонними ножицями.
Скласти м'ясо та сало в миску, додати фарш та подрібнений часник. Додати улюблені спеції, посолити, поперчити. Додати желатин.
Ретельно перемішати до однорідної маси.
Сформувати кулю і помістити її в рукав, герметично зав'язавши краї рукава.
Помістити нашу шинку в каструлю із холодною водою, довести до кипіння. Варити домашню шинку на маленькому вогні 1,5 години. У воду додати лавровий лист і стебла петрушки або селери.
Залишити ковбасу остигати до кімнатної температури у воді, в якій вона варилася. Потім перемістити домашню шинку в холодильник до повного остигання (близько 3-х годин).
Приємного апетиту!
Молоді курочки 4-4,5 міс. Ломан Браун. Починають давати перше яйце.
Леггорн 12 міс., Ломан Браун 12 міс.,
Домінант курчата 2 міс.
Доставка Безкоштовна! Привеземо за адресою. Замовлення від 10 шт. Телефонуйте прямо зараз!
Домашня варена "шинка"
6 порцій
2 години (ваші 20 хв)
Ця смачна страва з фаршу та подрібненого курячого м'яса дуже просто у приготуванні. Може послужити і закускою, і чудовим сніданком. "Навіщо поратися?" - Запитайте ви. Та тому, що ви зможете зробити домашню шинку на ваш смак і точно знатимете, що входить до її складу!
Продукти (на 6 порцій)
Курячі стегенця - 2 шт.
Сало – 100 г
Фарш (свинина/яловичина) – 200 г
Часник – 3 зуб.
Спеції (у мене приправа для курки та сушений кріп) - за смаком
Сіль
Перець чорний мелений
Желатин – 2 ст.л.
Лавровий лист
Стебла петрушки або селери
Рецепт шинки в домашніх умовах я знайшла на просторах інтернету, трохи змінила його та підігнала під свій смак. Вийшло – просто фантастика! Усі колеги, яких я пригостила, попросили рецепт!
Як приготувати домашню шинку:
Сало нарізати на маленькі кубики.
Курячі стегенця ретельно вимити, обробити і нарізати дрібними кубиками разом із шкірою. Найлегше зробити цю операцію, якщо м'ясо трохи заморожене. Для нарізування шкіри я допомагала собі кухонними ножицями.
Скласти м'ясо та сало в миску, додати фарш та подрібнений часник. Додати улюблені спеції, посолити, поперчити. Додати желатин.
Ретельно перемішати до однорідної маси.
Сформувати кулю і помістити її в рукав, герметично зав'язавши краї рукава.
Помістити нашу шинку в каструлю із холодною водою, довести до кипіння. Варити домашню шинку на маленькому вогні 1,5 години. У воду додати лавровий лист і стебла петрушки або селери.
Залишити ковбасу остигати до кімнатної температури у воді, в якій вона варилася. Потім перемістити домашню шинку в холодильник до повного остигання (близько 3-х годин).
Приємного апетиту!
ID: 859969660
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx
Опубліковано 09 жовтня 2025 р.
Продам кури несушки! Доставка безкоштовна. Тараща!
100 грн.
Місцезнаходження