Бізнес
Опис
Приймаємо замовлення для Вас, на курей несушок.
Молоді курочки 4-4,5 міс. Ломан Браун. Починають давати перше яйце.
Леггорн 12 міс., Ломан Браун 12 міс.,
Домінант курчата 2 міс.
Доставка Безкоштовна! Привеземо за адресою. Замовлення від 10 шт. Телефонуйте прямо зараз!
Куряче філе, запечене з помідорами, перцем та сиром
3 порції
45 хв (ваші 25 хв)
Запечене філе під шубкою з овочів та сиру впишеться у будь-яке меню. Ніжна текстура обсмаженого курячого м'яса ідеально поєднується з яскравими ароматами свіжих овочів, солодкий перець додає яскраві кольори та солодощі, а помідори – соковитість. Розплавлений сир створює апетитну скоринку.
Продукти (на 3 порції)
Куряча грудка (без шкіри та кісток) - 350 г
Помідор - 150 г
Перець болгарський - 80 г
Часник - 8 г (1-2 зубчики)
Петрушка свіжа - 8 г
Сир твердий - 60 г
Майонез - 60 г
Гірчиця – 0,5 ч. л.
Каррі - 0,5 ч. л.
Паприка мелена - 0,5 ч. л.
Борошно пшеничне - 25 г
Олія - 30 мл
Сіль - за смаком
Перець чорний - за смаком
Готуємо продукти.
Курячі грудки розрізаємо спершу на 2 половинки, потім кожне філе розрізаємо вздовж на 3 пластини товщиною приблизно 0,5-1 см. Усього виходить 6 пластин.
Куряче м'ясо кладемо в миску, додаємо сіль, перець, каррі та паприку.
Все добре перемішуємо.
Потім кожне філе обвалюємо в борошні з двох сторін.
На сковороді добре розігріваємо олію і викладаємо куряче філе на сковороду.
Обсмажуємо філе на сильному вогні приблизно по 1-2 хвилини з кожного боку до підрум'янювання.
Болгарський перець, видаливши насіння, нарізаємо маленькими кубиками та складаємо в миску.
Помідор спершу опускаємо на 2 хвилини в окріп і знімаємо з нього шкірку. Потім нарізаємо маленькими кубиками та додаємо до перцю.
Петрушку дрібно нарізаємо і додаємо до перцю та помідора. Трохи петрушки залишаємо, щоб посипати готову страву.
Часник очищаємо, пропускаємо через прес і додаємо в миску.
Сир натираємо на середній тертці. Половину тертого сиру додаємо в миску.
Також додаємо майонез та гірчицю.
Все перемішуємо і досолюємо до смаку.
Обсмажене куряче філе викладаємо на лист, застелений пергаментом.
На філе викладаємо сирно-овочеву суміш.
Зверху посипаємо сиром, що залишився.
Запікаємо у розігрітій духовці приблизно 20 хвилин при 200 градусах.
Куряче філе, запечене, з помідорами, перцем та сиром готове.
Приємного апетиту!
Молоді курочки 4-4,5 міс. Ломан Браун. Починають давати перше яйце.
Леггорн 12 міс., Ломан Браун 12 міс.,
Домінант курчата 2 міс.
Доставка Безкоштовна! Привеземо за адресою. Замовлення від 10 шт. Телефонуйте прямо зараз!
Куряче філе, запечене з помідорами, перцем та сиром
3 порції
45 хв (ваші 25 хв)
Запечене філе під шубкою з овочів та сиру впишеться у будь-яке меню. Ніжна текстура обсмаженого курячого м'яса ідеально поєднується з яскравими ароматами свіжих овочів, солодкий перець додає яскраві кольори та солодощі, а помідори – соковитість. Розплавлений сир створює апетитну скоринку.
Продукти (на 3 порції)
Куряча грудка (без шкіри та кісток) - 350 г
Помідор - 150 г
Перець болгарський - 80 г
Часник - 8 г (1-2 зубчики)
Петрушка свіжа - 8 г
Сир твердий - 60 г
Майонез - 60 г
Гірчиця – 0,5 ч. л.
Каррі - 0,5 ч. л.
Паприка мелена - 0,5 ч. л.
Борошно пшеничне - 25 г
Олія - 30 мл
Сіль - за смаком
Перець чорний - за смаком
Готуємо продукти.
Курячі грудки розрізаємо спершу на 2 половинки, потім кожне філе розрізаємо вздовж на 3 пластини товщиною приблизно 0,5-1 см. Усього виходить 6 пластин.
Куряче м'ясо кладемо в миску, додаємо сіль, перець, каррі та паприку.
Все добре перемішуємо.
Потім кожне філе обвалюємо в борошні з двох сторін.
На сковороді добре розігріваємо олію і викладаємо куряче філе на сковороду.
Обсмажуємо філе на сильному вогні приблизно по 1-2 хвилини з кожного боку до підрум'янювання.
Болгарський перець, видаливши насіння, нарізаємо маленькими кубиками та складаємо в миску.
Помідор спершу опускаємо на 2 хвилини в окріп і знімаємо з нього шкірку. Потім нарізаємо маленькими кубиками та додаємо до перцю.
Петрушку дрібно нарізаємо і додаємо до перцю та помідора. Трохи петрушки залишаємо, щоб посипати готову страву.
Часник очищаємо, пропускаємо через прес і додаємо в миску.
Сир натираємо на середній тертці. Половину тертого сиру додаємо в миску.
Також додаємо майонез та гірчицю.
Все перемішуємо і досолюємо до смаку.
Обсмажене куряче філе викладаємо на лист, застелений пергаментом.
На філе викладаємо сирно-овочеву суміш.
Зверху посипаємо сиром, що залишився.
Запікаємо у розігрітій духовці приблизно 20 хвилин при 200 градусах.
Куряче філе, запечене, з помідорами, перцем та сиром готове.
Приємного апетиту!
ID: 876007193
Зв’язатися з продавцем
Яна
на OLX з вересень 2021 р.
Онлайн 08 червня 2025 р.
Усі оцінки перевірені та надані користувачами які здійснили покупку з OLX Доставка.
xxx xxx xxx
Опубліковано 31 травня 2025 р.
Продам кури несушки! Доставка безкоштовна. Романів
100 грн.
Яна
на OLX з вересень 2021 р.
Онлайн 08 червня 2025 р.
Усі оцінки перевірені та надані користувачами які здійснили покупку з OLX Доставка.
Місцезнаходження