Приватна особа
Опис
Приймаємо замовлення для Вас, на курей несушок.
Молоді курочки 4-4,5 міс. Ломан Браун. Починають давати перше яйце.
Леггорн 12 міс., Ломан Браун 12 міс.,
Домінант курчата 2 міс.
Доставка Безкоштовна! Привеземо за адресою. Замовлення від 10 шт. Телефонуйте прямо зараз!
Курячі завороти
Страва не складна та смачна. Фарш, загорнутий у курячі відбивні, обсмажуємо та гасимо. Фарш для курячих заворотів або рулетів взяла змішаний – свинячий та курячий.
Продукти
Змішаний фарш (курячий + свинячий) – 500 г
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Купка куряча - 1 шт.
Сіль
Перець чорний мелений
Приправа для курки
Яйця – 2 шт.
Панірувальні сухарі
Олія – 3-4 ст. ложки
Зелень петрушки та кропу – по 1 гілочці
Продукти для рулетів із курячої грудки з фаршем.
Як приготувати курячі рулети:
У фарш додаємо терту цибулю, солимо, перчимо, приправляємо приправою. Добре вимішуємо фарш та відбиваємо. Робимо мокрими руками подовжені заготовки для заворотів.
Курячі грудки ріжемо на великі шматки і відбиваємо їх тонко (через плівку).
Підготовлені заготовки з фаршу обертаємо курячими відбивними. Закріплювати чи обв'язувати не треба, вони добре тримаються.
Яйця зб'ємо, приготуємо панірувальні сухарі. Вмочаємо завороти спочатку в яйце, а потім обваляємо в сухарях.
Обсмажити курячі рулети на розігрітій олії з усіх боків.
Викладемо завороти в лист. Ополоснемо сковороду, в якій смажили, 150мл води і виллємо в лист. Поставимо курячі рулети в розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.
Готові рулети з курячих грудок посиплемо зеленню.
На гарнір до курячих рулетів можна відварити макаронні вироби, приготувати салат.
Приємного апетиту!
Молоді курочки 4-4,5 міс. Ломан Браун. Починають давати перше яйце.
Леггорн 12 міс., Ломан Браун 12 міс.,
Домінант курчата 2 міс.
Доставка Безкоштовна! Привеземо за адресою. Замовлення від 10 шт. Телефонуйте прямо зараз!
Курячі завороти
Страва не складна та смачна. Фарш, загорнутий у курячі відбивні, обсмажуємо та гасимо. Фарш для курячих заворотів або рулетів взяла змішаний – свинячий та курячий.
Продукти
Змішаний фарш (курячий + свинячий) – 500 г
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Купка куряча - 1 шт.
Сіль
Перець чорний мелений
Приправа для курки
Яйця – 2 шт.
Панірувальні сухарі
Олія – 3-4 ст. ложки
Зелень петрушки та кропу – по 1 гілочці
Продукти для рулетів із курячої грудки з фаршем.
Як приготувати курячі рулети:
У фарш додаємо терту цибулю, солимо, перчимо, приправляємо приправою. Добре вимішуємо фарш та відбиваємо. Робимо мокрими руками подовжені заготовки для заворотів.
Курячі грудки ріжемо на великі шматки і відбиваємо їх тонко (через плівку).
Підготовлені заготовки з фаршу обертаємо курячими відбивними. Закріплювати чи обв'язувати не треба, вони добре тримаються.
Яйця зб'ємо, приготуємо панірувальні сухарі. Вмочаємо завороти спочатку в яйце, а потім обваляємо в сухарях.
Обсмажити курячі рулети на розігрітій олії з усіх боків.
Викладемо завороти в лист. Ополоснемо сковороду, в якій смажили, 150мл води і виллємо в лист. Поставимо курячі рулети в розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.
Готові рулети з курячих грудок посиплемо зеленню.
На гарнір до курячих рулетів можна відварити макаронні вироби, приготувати салат.
Приємного апетиту!
ID: 860147639
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx
Опубліковано 10 листопада 2025 р.
Продам кури несушки! Доставка безкоштовна. Козятин!
100 грн.
Місцезнаходження