Приватна особа
Опис
Приймаємо замовлення для Вас, на курей несушок.
Молоді курочки 4-4,5 міс. Ломан Браун. Починають давати перше яйце.
Леггорн 12 міс., Ломан Браун 12 міс.,
Домінант курчата 2 міс.
Доставка Безкоштовна! Привеземо за адресою. Замовлення від 10 шт. Телефонуйте прямо зараз!
Курка "від найкращого кухаря" (Кордон Блю)
Майстерні кухарі, справжні майстри удостоюються звання «Сordon Blue» (Кордон Блю). Декілька століть тому, у Франції так називали блакитну стрічку, на якій носили відмітний знак лицарі ордена Святого Духа. Справді, майстри своєї справи заслуговують на таку шану і повагу!
Продукти
Курячі грудки – 4 шт. (по 150-200 г)
Шинка – 4 скибочки
Твердий сир – 4 скибочки
Олія вершкове, розтоплене – 1/4 склянки
Для паніровки (змішайте інгредієнти):
Кукурудзяне борошно – 1/4 склянки
Паприка – 2 год.
Сіль - 1 ч. л.
Базилік – 1 год.
Сухарі панірувальні – 1 склянка
1. Відбийте куряче філе до товщини 0,6-0,7 см. Викладіть у середину шинку та сир. Поверніть рулетиком і закріпіть зубочистками.
2. Вмочіть курку в розтоплену олію, а потім обваляйте в панірувальній суміші. Викладіть у посуд для мікрохвильової печі та готуйте при максимальній потужності 5-7 хвилин (для 1100-ватної мікрохвильової печі).
3. Переверніть рулетики. Готуйте ще 5-6 хвилин. Залиште хвилин на 5. Вийміть зубочистки.
Приємного апетиту!
Молоді курочки 4-4,5 міс. Ломан Браун. Починають давати перше яйце.
Леггорн 12 міс., Ломан Браун 12 міс.,
Домінант курчата 2 міс.
Доставка Безкоштовна! Привеземо за адресою. Замовлення від 10 шт. Телефонуйте прямо зараз!
Курка "від найкращого кухаря" (Кордон Блю)
Майстерні кухарі, справжні майстри удостоюються звання «Сordon Blue» (Кордон Блю). Декілька століть тому, у Франції так називали блакитну стрічку, на якій носили відмітний знак лицарі ордена Святого Духа. Справді, майстри своєї справи заслуговують на таку шану і повагу!
Продукти
Курячі грудки – 4 шт. (по 150-200 г)
Шинка – 4 скибочки
Твердий сир – 4 скибочки
Олія вершкове, розтоплене – 1/4 склянки
Для паніровки (змішайте інгредієнти):
Кукурудзяне борошно – 1/4 склянки
Паприка – 2 год.
Сіль - 1 ч. л.
Базилік – 1 год.
Сухарі панірувальні – 1 склянка
1. Відбийте куряче філе до товщини 0,6-0,7 см. Викладіть у середину шинку та сир. Поверніть рулетиком і закріпіть зубочистками.
2. Вмочіть курку в розтоплену олію, а потім обваляйте в панірувальній суміші. Викладіть у посуд для мікрохвильової печі та готуйте при максимальній потужності 5-7 хвилин (для 1100-ватної мікрохвильової печі).
3. Переверніть рулетики. Готуйте ще 5-6 хвилин. Залиште хвилин на 5. Вийміть зубочистки.
Приємного апетиту!
ID: 859949963
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx
Опубліковано 08 листопада 2025 р.
Продам кури несушки! Доставка безкоштовна. Баришівка!
100 грн.
Місцезнаходження