Приватна особа
Опис
Приймаємо замовлення для Вас, на курей несушок.
Молоді курочки 4-4,5 міс. Ломан Браун. Починають давати перше яйце.
Леггорн 12 міс., Ломан Браун 12 міс.,
Домінант курчата 2 міс.
Доставка Безкоштовна! Привеземо за адресою. Замовлення від 10 шт. Телефонуйте прямо зараз!
Святкове заливне
Святкове заливне - це не холодець, а закуска в желе, або навіть салат у желе. Овочі та м'ясо викладаються шарами або, якщо майстерність дозволяє, можна викласти візерунки. М'ясо для заливного використовується куряче, а також свинячий язик. Можна взяти телятину, шинку. Можна приготувати заливне з риби та крабових паличок.
Продукти
Курячий стегенець відварений - 250 г
Мова свинячої відвареної – 250 г
Кукурудза консервована – 0,5 банки
Горошок зелений консервований – 0,5 банки
Яйця перепелині варені – 12 шт.
Морква варена – 2 шт. (250 г)
Зелень петрушки – до смаку
Бульйон курячий – 1 л
Желатин – 1 пакетик (20 г)
Як приготувати заливне з курки з язиком:
Відварене куряче м'ясо, відварений язик і 1,5 вареної моркви поріжемо кубиками розміром 1 см. Моркву, що залишилася, поріжемо тонкими кружальцями. Декілька гілочок петрушки залишимо, а решту дрібно поріжемо.
Желатин розчиняємо згідно з інструкцією на упаковці і додаємо в бульйон. Бульйон посолити, поперчити за смаком і охолодити.
Заливне виходить красивим у формах для кексу з хвилястими краями або кільцевими формами. На дно приготовленої форми наллємо трохи бульйону та поставимо в холодильник на 20 хвилин. Він за цей час застигне.
Тепер починаємо заповнювати форму. На дно постараємося викласти візерунок, який стане основною окрасою закуски. Це можуть бути кружечки моркви та квіти з неї, половинки яєць, зелені листочки петрушки. Зверху викладаємо контрастний за кольором овоч, щоб добре відтіняв візерунок. Я свої морквяні кружечки відтінила кукурудзою. Кружочки яєць можна відтінити морквиною.
Наступний шар зробимо м'ясним – викладаємо куряче м'ясо, а на нього – перепелині яйця. Якщо викладаєте курячі яйця, їх краще класти половинками.
Заллємо бульйоном і знову поставимо в холодильник на 30 хвилин застигати.
Посиплемо трохи зеленню, викладемо шар горошку і зверху порізаний кубиками язик. денце зробимо веселим: змішаємо овочі, що залишилися, і викладемо у форму.
Ще раз заллємо бульйоном і поставимо заливне з курки з язиком у холодильник. Для гарного застигання заливному потрібно 3-4 години.
Потім форму на кілька секунд опускаємо в миску з гарячою водою, накриваємо тарілкою та перевертаємо.
Прикрашати святкове заливне нічим не треба – воно й так досить яскраве та красиве. А ось подати до заливного можна тертий білий хрін.
Приємного апетиту!
Молоді курочки 4-4,5 міс. Ломан Браун. Починають давати перше яйце.
Леггорн 12 міс., Ломан Браун 12 міс.,
Домінант курчата 2 міс.
Доставка Безкоштовна! Привеземо за адресою. Замовлення від 10 шт. Телефонуйте прямо зараз!
Святкове заливне
Святкове заливне - це не холодець, а закуска в желе, або навіть салат у желе. Овочі та м'ясо викладаються шарами або, якщо майстерність дозволяє, можна викласти візерунки. М'ясо для заливного використовується куряче, а також свинячий язик. Можна взяти телятину, шинку. Можна приготувати заливне з риби та крабових паличок.
Продукти
Курячий стегенець відварений - 250 г
Мова свинячої відвареної – 250 г
Кукурудза консервована – 0,5 банки
Горошок зелений консервований – 0,5 банки
Яйця перепелині варені – 12 шт.
Морква варена – 2 шт. (250 г)
Зелень петрушки – до смаку
Бульйон курячий – 1 л
Желатин – 1 пакетик (20 г)
Як приготувати заливне з курки з язиком:
Відварене куряче м'ясо, відварений язик і 1,5 вареної моркви поріжемо кубиками розміром 1 см. Моркву, що залишилася, поріжемо тонкими кружальцями. Декілька гілочок петрушки залишимо, а решту дрібно поріжемо.
Желатин розчиняємо згідно з інструкцією на упаковці і додаємо в бульйон. Бульйон посолити, поперчити за смаком і охолодити.
Заливне виходить красивим у формах для кексу з хвилястими краями або кільцевими формами. На дно приготовленої форми наллємо трохи бульйону та поставимо в холодильник на 20 хвилин. Він за цей час застигне.
Тепер починаємо заповнювати форму. На дно постараємося викласти візерунок, який стане основною окрасою закуски. Це можуть бути кружечки моркви та квіти з неї, половинки яєць, зелені листочки петрушки. Зверху викладаємо контрастний за кольором овоч, щоб добре відтіняв візерунок. Я свої морквяні кружечки відтінила кукурудзою. Кружочки яєць можна відтінити морквиною.
Наступний шар зробимо м'ясним – викладаємо куряче м'ясо, а на нього – перепелині яйця. Якщо викладаєте курячі яйця, їх краще класти половинками.
Заллємо бульйоном і знову поставимо в холодильник на 30 хвилин застигати.
Посиплемо трохи зеленню, викладемо шар горошку і зверху порізаний кубиками язик. денце зробимо веселим: змішаємо овочі, що залишилися, і викладемо у форму.
Ще раз заллємо бульйоном і поставимо заливне з курки з язиком у холодильник. Для гарного застигання заливному потрібно 3-4 години.
Потім форму на кілька секунд опускаємо в миску з гарячою водою, накриваємо тарілкою та перевертаємо.
Прикрашати святкове заливне нічим не треба – воно й так досить яскраве та красиве. А ось подати до заливного можна тертий білий хрін.
Приємного апетиту!
ID: 860151674
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx
Опубліковано 11 жовтня 2025 р.
Продам кури несушки! Доставка безкоштовна. Бар!
100 грн.
Місцезнаходження