Повідомлення
  • Укр
  • Рус
Додати оголошення
  1. Головна
  2. Дім і сад
  3. Посуд / кухонне приладдя
  4. Посуд / кухонне приладдя - Київська область
  5. Посуд / кухонне приладдя - Київ
  6. Посуд / кухонне приладдя - Подільський
Преміум посуд АМС Швейцарія
Преміум посуд АМС Швейцарія
Преміум посуд АМС Швейцарія
Преміум посуд АМС Швейцарія
Преміум посуд АМС Швейцарія
Преміум посуд АМС Швейцарія
Преміум посуд АМС Швейцарія
Преміум посуд АМС Швейцарія
РекламуватиПідняти
  • Бізнес

  • Стан: Нове

  • Цей товар допоможе при блекауті

  • OLX Доставка

Опис

Офіційно в Україні преміальні колекція АМС. Є посуд різних об’ємів, та діаметру 20 та 24 см, плита з функцією запікання, система автоматичного контролю через синхронізацію плити з посудом, тому прейскурант залежить від вибору комплекта згідно з Вашими потребами.

Готування з температурним контролем від AMC – це ідеальне рішення для будь-яких інгредієнтів та страв.
Це гарантує збереження їх поживних властивостей та розкриває смак.
По мірі набування досвіду, ви зможете не лише готувати по своїм улюбленим рецептам, але також імпровізувати та фантазувати, обираючи різні варівіанти готування з AMC.
Ми пропонуємо вам швидкий огляд різних можливостей приготування їжі:

Смаження без жиру
Це особливо зручно та корисно для смаження різних видів м’яса, тонких коржиків та овочів.
Цей спосіб дозволяє смажити м'ясо при оптимальній температурі та перегортати шматки саме тоді, коли потрібно.
І все це без краплі жиру.
Переваги: запобігає перегріву жиру та створенню шкідливих для здоров’я речовин.

Готування без води
Цій спосіб найкраще підходить для варіння картоплі та овочів.
Інгредієнти (переважно овочі або фрукти) готуються у власному соці, за температури приблизно 80 – 98 °C.
Переваги: завдяки дуже м’якій термічній обробці інгредієнти зберігають вітаміни, мінерали та біоактивні рослині речовини ти повністю розкривають свій споживний потенціал..

Готування на пару з кришкою EasyQuick
Цій спосіб найкраще підходить для готування рибних та овочевих страв, пельменів, вареників, тощо.
З EasyQuick ви зможете приготувати будь-яку страву, яку ви зазвичай готуєте у пароварці.
Їжа готується за температури 97 – 99 °C.
Переваги: споживає менш електроенергії і розігрівається швидше, ніж звичайна пароварка, оскільки готувальна поверхня є значно меншою.

Готування з кришкою Secuquick softline у режимах Soft і Turbo
Цій спосіб найкраще підходить для страв, які потрібують багато часу, наприклад, тушковане м'ясо, рагу, супи, ухострави із заморожених овочів, паста, різотто, тощо.
Інгредієнти готуються за температури вище 100 °C.
Переваги: на відміну від традиційного, готування в такий спосіб забирає набагато менше часу завдяки більш високої температурі. По цінам: можна обрати одну каструлю чи сковорідку, можна сформувати комплект. Для вас обовʼязково буде сформована вигідна пропозиція.

Запікання та гратинування з Navigenio
Цій спосіб найкраще підходить для приготування піци, тістечок та хліба, а також для гратинування овочів або печені.
Функція гратинування також може використовуватись для приготування м’ясних страв із смачної скоринкою.
Переваги: Запікання та гратинування з Navigenio дуже легке, практичне і, головне, енергоефективне.

«Відкрите» смаження
Цій спосіб найкраще підходить для швидких страв та перекусів, які не потребують багато часу. Наприклад, страви з яєць та оладки.
При цьому способі ідеальна температура забезпечуються не за допомогою Visiotherm, а за рахунок додання краплі води. Як тільки температура досягає ідеальної позначці, надалі все дуже легко.
Смаження в такий спосіб таке швидке, що ви на власні очі побачите, коли прийде час перегортати страву.
Переваги: Легко та зручно.

Фритюр, або глибоке смаження
Цій спосіб найкраще підходить для приготування класичних страв у фритюрі, таких як, наприклад, картопля фрі, курячі нагетси або солодкі пончики з дріжджового тіста.
При цьому способі температура олій контролюється за допомогою Visiotherm, який повідомить вас, коли каструля розігріється до оптимальної температури.
Переваги: температурний контроль запобігає перегріву олії, тобто утворенню таких шкідливих речовин, як акриламід та акролеїн.

Функція 60 °
Цій спосіб найкраще підходить для розігріву їжі, а також для гарячого копчення або готування за технологією су-від за температури 60 °C.
Але цій спосіб лише працює, коли ви використовує Navigenio і Audiotherm разом. Температура усередині каструлі повільно досягає 60 °C і підтримується на цьому рівні.
Переваги: делікатний розігрів їжі. Є посуд різних об’ємів, плита з функцією запіканка, підбір комплекта згідно з Вашими потребами. Наша сторінка https://www.facebook.com/profile.php?id=100077716720463&mibextid=LQQJ4d Більше інформації на сайті https://www.smartcooking.com.ua/
ID: 788874317

Зв’язатися з продавцем

Вита

на OLX з грудень 2013

Онлайн 18 квітня 2024 р.

xxx xxx xxx

Опубліковано 16 квітня 2024 р.

Преміум посуд АМС Швейцарія

12 000 грн.

Користувач

Місцезнаходження

Безкоштовна аплікація на твій телефон