Приватна особа
Стан: Нове
OLX Доставка
Опис
Практичні основи кулінарного мистецтва з додатками популярного курсу «Мясоведения» Михайло Ігнат‘єва.
Головну книгу свого життя Пелагея Александрова-Ігнат‘єва, відома дослідниця кулінарії, написала в 1899році. Її праця перевидавалася 11 разів до 1927 року. З того часу майже 100 років - ні. Між тим, значення цієї книги - докладного посібника, збірника майже 500 рецептів і зведень унікальних рекомендацій - неможливо переоцінити. Особливу цінність їй надає курс мясознавства - справжня «енциклопедія м’яса».
Ця книга і сьогодні здатна стати незамінним посібником як на повсякденній кухні, вишуканих ресторанів, так і кулінарних навчальних закладів.
Книга нова, але є пожовтіння на торці.
Головну книгу свого життя Пелагея Александрова-Ігнат‘єва, відома дослідниця кулінарії, написала в 1899році. Її праця перевидавалася 11 разів до 1927 року. З того часу майже 100 років - ні. Між тим, значення цієї книги - докладного посібника, збірника майже 500 рецептів і зведень унікальних рекомендацій - неможливо переоцінити. Особливу цінність їй надає курс мясознавства - справжня «енциклопедія м’яса».
Ця книга і сьогодні здатна стати незамінним посібником як на повсякденній кухні, вишуканих ресторанів, так і кулінарних навчальних закладів.
Книга нова, але є пожовтіння на торці.
ID: 825475469
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx
Опубліковано 11 травня 2024 р.
Практические основы кулинарного искусства. П.П.Александрова-Игнатьева
1 550 грн.
Договірна
Місцезнаходження