Бізнес
OLX Доставка
Опис
ОПИС:
Спеціально відібраний штам для пшеничного пива. Даний штам відрізняється одержанням стабільних ефірних та фенольних ароматичних нот характерних для типового пшеничного пива.
Інструкція по застосуванню:
Перед засівом необхідно регідратувати сухі дріжджі, перемішуючи їх у чані для отримання дріжджової суспензії. Насипте дріжджі в стерильну воду або сусло при температурі 27°C ± 3°C з розрахунку 1 до 10. Як тільки сухі дріжджі відновляться і утворюють суспензію дріжджів (15-30 хвилин), продовжуйте повільно перемішувати ще протягом 30 хвилин. Потім зробіть засів бродильного чана отриманої дріжджової суспензією.
Існує альтернативний спосіб засіву – це безпосереднє завдання сухих дріжджів у бродильний танк за умови, що температура сусла має бути вищою за 20°C. Поступово всипте сухі дріжджі в танк таким чином, щоб дріжджі покрили всю поверхню сусла без утворення грудочок. Залишіть на 30 хвилин, а потім перемішайте сусло збагачуючи повітрям.
Температура бродіння:
Температура бродіння, що рекомендується: 15°C – 24°C
Для отримання аромату конюшини: нижче 22°C
Для отримання аромату банана: вище 23°C
Зберігання:
Зберігати у сухому та прохолодному місці. Після розкриття пакет повинен бути щільно закритий і зберігатися при 4°С. Використовувати протягом 7 наступних днів після розтину. М'які або пошкоджені пакети в жодному разі не повинні бути використані.
В наявності є:
Fermentis - s-04
Fermentis - us-05
Fermentis - w34\70
Fermentis - wb-06
Спеціально відібраний штам для пшеничного пива. Даний штам відрізняється одержанням стабільних ефірних та фенольних ароматичних нот характерних для типового пшеничного пива.
Інструкція по застосуванню:
Перед засівом необхідно регідратувати сухі дріжджі, перемішуючи їх у чані для отримання дріжджової суспензії. Насипте дріжджі в стерильну воду або сусло при температурі 27°C ± 3°C з розрахунку 1 до 10. Як тільки сухі дріжджі відновляться і утворюють суспензію дріжджів (15-30 хвилин), продовжуйте повільно перемішувати ще протягом 30 хвилин. Потім зробіть засів бродильного чана отриманої дріжджової суспензією.
Існує альтернативний спосіб засіву – це безпосереднє завдання сухих дріжджів у бродильний танк за умови, що температура сусла має бути вищою за 20°C. Поступово всипте сухі дріжджі в танк таким чином, щоб дріжджі покрили всю поверхню сусла без утворення грудочок. Залишіть на 30 хвилин, а потім перемішайте сусло збагачуючи повітрям.
Температура бродіння:
Температура бродіння, що рекомендується: 15°C – 24°C
Для отримання аромату конюшини: нижче 22°C
Для отримання аромату банана: вище 23°C
Зберігання:
Зберігати у сухому та прохолодному місці. Після розкриття пакет повинен бути щільно закритий і зберігатися при 4°С. Використовувати протягом 7 наступних днів після розтину. М'які або пошкоджені пакети в жодному разі не повинні бути використані.
В наявності є:
Fermentis - s-04
Fermentis - us-05
Fermentis - w34\70
Fermentis - wb-06
ID: 832059958
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx