Перейти до основного вмісту
Чат
  • Укр
  • Рус

Повідомлення

Додати оголошення
Пивні дріжджі, Концентрат для пива STOUT 1,7 кг, Австралія
Пивні дріжджі, Концентрат для пива STOUT 1,7 кг, Австралія
РекламуватиПідняти

Бізнес

OLX Доставка

Опис

УКРПОШТОЮ ВІДПРАВЛЯЄМО ТІЛЬКИ ОЛХ ДОСТАВКА АБО ОПЛАТА НА КАРТУ!

Повну інформацію про даний продукт можна отримати по телефону або вайберу .
www.bachus.com.ua сайт на якому теж можна зробити замовлення і отримати повну інформацію.

STOUT – приклад чудового, насиченого, сухого, міцного та темного пива. Він містить високий відсоток смаженого солоду порівняно з чистим солодом

смак: сухий; аромат темного смаженого солоду з додаванням кави з шоколадом і тонкою хмелевою гірчинкою (гірчинка: 65-70 IBU)
колір: темно-коричневе, майже чорне пиво зі стійкою густою піною (180-200 EBC)
еквівалент на польському ринку: Guinness і Murphy’s

Вміст алкоголю в готовому пиві приблизно 5,2%
Рекомендована температура бродіння: 18-25°C

Характеристики продукту:
Це продукт австралійської компанії Coopers, який використовується для приготування 23 літрів пива.
Кожна банка містить:
-1,7 кг герметично закритого охмеленого солоду, без додавання консервантів (за консистенцією солод нагадує карамель/мед).
– пакетик пивних дріжджів (кріпиться під кришкою).
Максимальна концентрація алкоголю, яку можна отримати в пиві, становить 5,2%. (Ми також можемо отримати легше пиво, використовуючи меншу кількість цукру). Використовуючи таблицю, що додається, ви можете вибрати відповідну кількість цукру для додавання в сусло для отримання потрібної міцності пива:

кількість цукру – міцність пива
1000г – 5,2%
500г – 4,6%
450 г – 4%
250 г – 3,4%

Наступні етапи приготування пива:

Закриту банку з екстрактом поставити в посудину (раковину) з гарячою водою на 10 хвилин (це для розрідження вмісту, що полегшить нам його витяг)

У 5-літрову ємність насипати 1 кг цукру (примітка: цукор можна замінити глюкозою або солодом), залити 2 л окропу і помішувати до повного розчинення цукру, потім додати вміст бідона і ще раз ретельно перемішати.

Після охолодження розчин перелийте в бродильну ємність або балон. Додайте 20 літрів теплої води (Примітка: для кращого смаку воду можна попередньо прокип’ятити або використовувати мінеральну) і ретельно перемішайте.

Кінцева температура схоплювання повинна бути 21-27 ° С. Якщо він знаходиться в межах цього діапазону, додайте сухі дріжджі, що містяться в пакеті. (Примітка: пам’ятайте, що температура вище 30 °C вбиває дріжджі. Нижче 18 °C бродіння може взагалі не початися). Після додавання дріжджів все ретельно перемішати і закрити отвір ємності (балона), вставивши бродильну трубку в пробку.

Рекомендована температура бродіння від 18 до 24 °C. Примітка: Лише у випадку т. зв Для просунутого пива температура бродіння може бути нижчою, коливаючись від 15 до 20 ° C. Період першої ферментації (у ферментаційній ємності) приблизно 7 днів.

Через 7 днів, перед розливом пива в пляшки, переконайтеся, що бродіння закінчилося (це виключає ризик лопнути пляшок або занадто інтенсивного піноутворення). Перевірка полягає в підтвердженні відсутності бульбашок на поверхні та того, що сусло починає очищатися. (Примітка: закінчення бродіння можна підтвердити цукроміром (виноміром), коли він покаже 1 Blg – перше бродіння можна вважати завершеним.

Додавання цукру – в кожну 0,5-літрову пляшку додайте 4 г цукру, у більші додайте більше цукру – для цього використовуйте мірний стакан для цукру. (Примітка: не перевищуйте вказану вище кількість, оскільки це може спричинити розрив пляшки та пиво буде надто шипучим. Зменшення дози цукру зменшить піноутворення пива).

За допомогою шланга розлийте пиво в пляшки, не порушуючи осад з дна ферментаційної ємності (декантувати легше з ємностей, обладнаних краном). При наповненні тримайте пляшки злегка нахиленими, це зменшить піноутворення пива. Наповнюйте пляшки так, щоб у шийці залишалося приблизно 5 см вільного простору. Після закупорювання кілька разів перемішайте цукор, повертаючи пляшки.

Помістіть закупорені пляшки в тепле приміщення при температурі приблизно 20 °C на 4 дні. (Не зберігайте під прямими сонячними променями). Потім перенесіть пиво в більш прохолодне приміщення (приблизно 15 ° C) для освітлення. Після розливу т.зв друга ферментація не менше 12 днів

Приблизно через 2-3 тижні пиво готове до вживання, але повний смак воно набуде через 2-3 місяці. Готове пиво можна зберігати в прохолодному місці до 2 років. (Примітка: подаючи пиво, будьте обережні, щоб не порушити дріжджі на дні пляшок).
ID: 840042785

Зв’язатися з продавцем

Тарас

на OLX з серпень 2011 р.

Онлайн 17 липня 2025 р.

Усі оцінки перевірені та надані користувачами які здійснили покупку з OLX Доставка.

xxx xxx xxx

Опубліковано 04 липня 2025 р.

Пивні дріжджі, Концентрат для пива STOUT 1,7 кг, Австралія

1 100 грн.

Місцезнаходження

Повернення

Впевненість у кожній покупці

Ви можете безкоштовно повернути товар при отриманні, якщо він не відповідає вашим очікуванням. Докладніше

Безкоштовний застосунок на твій телефон