Бізнес
OLX Доставка
Опис
Мінімальне замовлення на 200 грн
Відправляємо новою поштою оплату на карту або ОЛХ доставкою, післяплатою не відправляємо!
Fermentis - французька компанія, що спеціалізується на ферментації у виробництві напоїв
Компанія є бізнес-підрозділом Lesaffre Group, глобального ключового гравця ринку дріжджів та всіх його додатків вже понад 160 років.
Пивні дріжджі «Fermentis» добре відомі європейським та українським пивоварам. Вони зручні у використанні, тому що вводяться без попередньої регідратації прямо в сусло.
1. US - 05 – до 02,2024 = 127 грн.
Американські елеві дріжджі верхового бродіння. Дозволяють робити добре збалансоване пиво з тонким смаком. Утворять щільну пінну шапку
Температура бродіння - 12-25 град., Ідеально при 15-22 град
2. US - 04 – до 04,2024 = 120 грн
Цей відомий англійський штам для верхового бродіння був відібраний завдяки своїй швидкості бродіння та утворенню щільного осаду в кінці бродіння, що прискорює процес зйомки дріжджів.
3. T - 58 – до 04,2024 = 85 грн.
Спеціальні дріжджі верхового бродіння, відібрані завдяки своїм властивостям утворювати пряні та перцеві тони. Температура бродіння - 12-25 град., Ідеально при 15-20 град.
4. S - 33 – до 04,2024 = не має.
Дріжджі верхового бродіння з нейтральним ароматичним профілем. Зброджуюча здатність низька, що дозволяє варити пиво з тривалим смаковим букетом. Температура бродіння - 12-25 град., Ідеально при 15-20 град.
5. WB - 06 – до 01 2024 = 147 грн
Спеціалізовані дріжджі відібрані для бродіння пшеничного пива. Температура бродіння - 12-25 град., Ідеально при 18-24 град. Спосіб застосування – внесення безпосередньо в бродильний бак. Попередньо перевірити температуру сусла, яка повинна бути не вище 25 град., розсипати дріжджі рівномірно по поверхні, щоб уникнути утворення грудочок
Застосовуються для сортів: Пшеничне пиво
6. S - 23 – до 11,2023 = не має.
Дріжджі низового бродіння рекомендуються для виробництва фруктових та ефірних профілів пива типу табір. Нижча здатність цих дріжджів, що зброджує, дозволяє варити пиво з більш повним смаком. Температура бродіння - 9-22 град., Ідеально при 12-15 град.
Також в наявності є укупорщики пивних пляшок, крон-пробка, концетрати Coopers, сушки, мийки для пляшок (дивіться фото).
Відправляємо новою поштою оплату на карту або ОЛХ доставкою, післяплатою не відправляємо!
Fermentis - французька компанія, що спеціалізується на ферментації у виробництві напоїв
Компанія є бізнес-підрозділом Lesaffre Group, глобального ключового гравця ринку дріжджів та всіх його додатків вже понад 160 років.
Пивні дріжджі «Fermentis» добре відомі європейським та українським пивоварам. Вони зручні у використанні, тому що вводяться без попередньої регідратації прямо в сусло.
1. US - 05 – до 02,2024 = 127 грн.
Американські елеві дріжджі верхового бродіння. Дозволяють робити добре збалансоване пиво з тонким смаком. Утворять щільну пінну шапку
Температура бродіння - 12-25 град., Ідеально при 15-22 град
2. US - 04 – до 04,2024 = 120 грн
Цей відомий англійський штам для верхового бродіння був відібраний завдяки своїй швидкості бродіння та утворенню щільного осаду в кінці бродіння, що прискорює процес зйомки дріжджів.
3. T - 58 – до 04,2024 = 85 грн.
Спеціальні дріжджі верхового бродіння, відібрані завдяки своїм властивостям утворювати пряні та перцеві тони. Температура бродіння - 12-25 град., Ідеально при 15-20 град.
4. S - 33 – до 04,2024 = не має.
Дріжджі верхового бродіння з нейтральним ароматичним профілем. Зброджуюча здатність низька, що дозволяє варити пиво з тривалим смаковим букетом. Температура бродіння - 12-25 град., Ідеально при 15-20 град.
5. WB - 06 – до 01 2024 = 147 грн
Спеціалізовані дріжджі відібрані для бродіння пшеничного пива. Температура бродіння - 12-25 град., Ідеально при 18-24 град. Спосіб застосування – внесення безпосередньо в бродильний бак. Попередньо перевірити температуру сусла, яка повинна бути не вище 25 град., розсипати дріжджі рівномірно по поверхні, щоб уникнути утворення грудочок
Застосовуються для сортів: Пшеничне пиво
6. S - 23 – до 11,2023 = не має.
Дріжджі низового бродіння рекомендуються для виробництва фруктових та ефірних профілів пива типу табір. Нижча здатність цих дріжджів, що зброджує, дозволяє варити пиво з більш повним смаком. Температура бродіння - 9-22 град., Ідеально при 12-15 град.
Також в наявності є укупорщики пивних пляшок, крон-пробка, концетрати Coopers, сушки, мийки для пляшок (дивіться фото).
ID: 769380761
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx
Опубліковано 08 травня 2024 р.
Пивні дріжджі Fermentis дрожжи
85 грн. / за 1 шт.
Місцезнаходження