Приватна особа
Стан: Нове
OLX Доставка
Опис
Продам ЛІКАРСЬКИЙ корінь Пастернаку, Кривий Ріг (Центральний ринок) або відправка Новою поштою
Пастернак, що нагадує велику моркву світло-жовтого кольору, мало де вирощують, і сьогодні це один із недооцінених овочів. Хоча в середні віки в Європі цей овоч, трохи схожий на селеру, висаджували на кожному городі і використовували для приготування їжі нарівні з картоплею.
Корисні властивості цієї рослини знайшли широке застосування в лікувальному харчуванні при жовчнокам'яній та нирковокам'яній хворобах, подагрі, після тяжких захворювань, при нервових розладах, туберкульозі, емфіземі, пневмонії та бронхіті. Його також радять вживати для покращення роботи органів травлення, серця та нервової системи. У народній медицині пастернак використовувався як болезаспокійливий.
Солодкуватий пастернак на смак схожий одночасно і на селера, і на петрушку, тому зелень і коріння часто використовують як приправу для супів, тушкованого м'яса або овочів та запіканок.
Пастернак - відмінна добавка до будь-яких маринованих овочів, він надасть домашнім консервам яскравого аромату та багатого смаку. А в Англії та деяких інших європейських країнах пастернак запікають чи смажать у фритюрі – там це обов'язкова страва для традиційного різдвяного обіду.
Нарізане коріння пастернаку швидко темніє, тому чистити його краще під струменем води, а різати безпосередньо перед додаванням в страву.
06******60 Анатолий
Пастернак, що нагадує велику моркву світло-жовтого кольору, мало де вирощують, і сьогодні це один із недооцінених овочів. Хоча в середні віки в Європі цей овоч, трохи схожий на селеру, висаджували на кожному городі і використовували для приготування їжі нарівні з картоплею.
Корисні властивості цієї рослини знайшли широке застосування в лікувальному харчуванні при жовчнокам'яній та нирковокам'яній хворобах, подагрі, після тяжких захворювань, при нервових розладах, туберкульозі, емфіземі, пневмонії та бронхіті. Його також радять вживати для покращення роботи органів травлення, серця та нервової системи. У народній медицині пастернак використовувався як болезаспокійливий.
Солодкуватий пастернак на смак схожий одночасно і на селера, і на петрушку, тому зелень і коріння часто використовують як приправу для супів, тушкованого м'яса або овочів та запіканок.
Пастернак - відмінна добавка до будь-яких маринованих овочів, він надасть домашнім консервам яскравого аромату та багатого смаку. А в Англії та деяких інших європейських країнах пастернак запікають чи смажать у фритюрі – там це обов'язкова страва для традиційного різдвяного обіду.
Нарізане коріння пастернаку швидко темніє, тому чистити його краще під струменем води, а різати безпосередньо перед додаванням в страву.
06******60 Анатолий
ID: 672766306
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx
Опубліковано 20 вересня 2024 р.
Пастернак ЛІКАРСЬКИЙ корінь, білий корінь, поповник, полевой борщ
125 грн.
Договірна
Місцезнаходження