Бізнес
Опис
Основні технічні характеристики STvega Dicer H800:
Габарити: 700x800x1300 см
Вага: 120 кг
Електроживлення: 380 В
Продуктивність: 500-800 кг/рік
Компактна, високопродуктивна машина STvega Dicer H800 для тривимірного різання кубиками, призначена для рівномірного різання кубиками та скибочками (брусками) різних продуктів, зокрема картоплі, моркви, буряків та багато іншого.
Унікальна конструкція консольного валу полегшує переналаштування.
Перевагами STvega Dicer H800 є компактна конструкція і малі габарити, при цьому зберігається максимальна точність нарізки.
Машина відрізняється неперервним режимом роботи для безперебійного виробництва та простотою конструкції з харчової нержавіючої сталі, що полегшує чищення та технічне обслуговування.
Принцип роботи:
Продукт завантажується через бункер, потім потрапляє в ротор, що обертається. Відцентрова сила притискає продукт до внутрішньої частини барабана. Регульований отвір у колесі забезпечує рух продукту зовні через лезо ножа для різання скибочками. Відстань між краєм отвору та ножем для різання скибочками визначає товщину шматків. Нарізані шматки прямують між ножем для різання скибочками та дисковими ножами, де вони нарізаються смужками. Потім подаються на протяжну плиту, де відбувається процес нарізування кубиками.
Види нарізки:
• Кубик.
• Брусок.
Габарити: 700x800x1300 см
Вага: 120 кг
Електроживлення: 380 В
Продуктивність: 500-800 кг/рік
Компактна, високопродуктивна машина STvega Dicer H800 для тривимірного різання кубиками, призначена для рівномірного різання кубиками та скибочками (брусками) різних продуктів, зокрема картоплі, моркви, буряків та багато іншого.
Унікальна конструкція консольного валу полегшує переналаштування.
Перевагами STvega Dicer H800 є компактна конструкція і малі габарити, при цьому зберігається максимальна точність нарізки.
Машина відрізняється неперервним режимом роботи для безперебійного виробництва та простотою конструкції з харчової нержавіючої сталі, що полегшує чищення та технічне обслуговування.
Принцип роботи:
Продукт завантажується через бункер, потім потрапляє в ротор, що обертається. Відцентрова сила притискає продукт до внутрішньої частини барабана. Регульований отвір у колесі забезпечує рух продукту зовні через лезо ножа для різання скибочками. Відстань між краєм отвору та ножем для різання скибочками визначає товщину шматків. Нарізані шматки прямують між ножем для різання скибочками та дисковими ножами, де вони нарізаються смужками. Потім подаються на протяжну плиту, де відбувається процес нарізування кубиками.
Види нарізки:
• Кубик.
• Брусок.
ID: 698209923
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx