Бізнес
OLX Доставка
Опис
Нітритна сіль
Доступне фасування від -- 1 Кг.
1 кг 35 грн.
Мішок 25 кг 626 грн
Для замовлення іншої ваги Пишіть в повідомлення.
Вартість залежить від ваги.
ВіДпРаВлЕнНя В ДеНь ЗаМовЛеНнЯ!!!
Способи доставки:
- Olx-доставка (Укр.пошта, Нова Пошта)
- Нова Пошта
-Укрпошта
Оплата:
- на картку Приватбанку
- рахунок ФОП
- післяплати (Оплата у відділенні)
- OLX доставка
Нітритна сіль (харчова добавка Е250) - це звичайна кристалізована очищена сіль з вмістом нітриту натрію NaNO2. Широко використовується в сфері м'ясопереробки, при виготовленні копченостей, ковбас, сиров'ялених продуктів. Також її застосовують для вялки та копчені риби і виготовленні сирів. Нітритна сіль з'явилася на ринку не так давно.
До цього її функції виконувала харчова селітра. Але при її використанні був величезний мінус - потрібно було сурово дотримуватися дозування, щоб не переборщити, тому що при передозуванні харчова селітра небезпечна для організму. Суть же нітритної солі в тому, що передозування - неможливо, так, якщо всипати солі більше, ніж належить, то продукт вийде пересолений і ніхто його їсти просто не зможе. Так як концентрація нітриту натрію всього лише 0,6% - дана сіль є абсолютно безпечною. Але цього відсотка NaNO2 досить для виконання нітритної солі своїх функцій.
У виробництві нітритної солі є різні методи запобігання злежування та грудкування. Це додавання діоксиду кремнію (Е551) або незначної частини вологи.
Для чого ж потрібна добавка Е250?
При використанні нітритної солі Ви отримаєте ряд плюсів, а саме:
поліпшується колір продукції - навіть після термічної обробки (копчення або варіння) красивий червонувато-рожевий колір нікуди не зникне;
поліпшення смакових якостей, смак стає більш насиченим і виразним;
подовжується термін зберігання продукції;
але найголовніше - нітрит натрію дає можливість зменшити зростання і взагалі позбудеться від небезпечних мікроорганізмів, в тому числі і бактерій ботулізму.
Нітритну сіль додають 25 гр/1 кг фаршу або цільного м'яса при сировялені продукту та, якщо робити варену, варенокопчену, копчену та інші види ковбас беруть 10 гр нітритної солі та 10 гр звичайної солі на 1 кг фаршу (або цільного куска м'яса).
У нас Ви можете купити нітритну сіль для ковбаси, що відповідає європейським стандартам.
Доступне фасування від -- 1 Кг.
1 кг 35 грн.
Мішок 25 кг 626 грн
Для замовлення іншої ваги Пишіть в повідомлення.
Вартість залежить від ваги.
ВіДпРаВлЕнНя В ДеНь ЗаМовЛеНнЯ!!!
Способи доставки:
- Olx-доставка (Укр.пошта, Нова Пошта)
- Нова Пошта
-Укрпошта
Оплата:
- на картку Приватбанку
- рахунок ФОП
- післяплати (Оплата у відділенні)
- OLX доставка
Нітритна сіль (харчова добавка Е250) - це звичайна кристалізована очищена сіль з вмістом нітриту натрію NaNO2. Широко використовується в сфері м'ясопереробки, при виготовленні копченостей, ковбас, сиров'ялених продуктів. Також її застосовують для вялки та копчені риби і виготовленні сирів. Нітритна сіль з'явилася на ринку не так давно.
До цього її функції виконувала харчова селітра. Але при її використанні був величезний мінус - потрібно було сурово дотримуватися дозування, щоб не переборщити, тому що при передозуванні харчова селітра небезпечна для організму. Суть же нітритної солі в тому, що передозування - неможливо, так, якщо всипати солі більше, ніж належить, то продукт вийде пересолений і ніхто його їсти просто не зможе. Так як концентрація нітриту натрію всього лише 0,6% - дана сіль є абсолютно безпечною. Але цього відсотка NaNO2 досить для виконання нітритної солі своїх функцій.
У виробництві нітритної солі є різні методи запобігання злежування та грудкування. Це додавання діоксиду кремнію (Е551) або незначної частини вологи.
Для чого ж потрібна добавка Е250?
При використанні нітритної солі Ви отримаєте ряд плюсів, а саме:
поліпшується колір продукції - навіть після термічної обробки (копчення або варіння) красивий червонувато-рожевий колір нікуди не зникне;
поліпшення смакових якостей, смак стає більш насиченим і виразним;
подовжується термін зберігання продукції;
але найголовніше - нітрит натрію дає можливість зменшити зростання і взагалі позбудеться від небезпечних мікроорганізмів, в тому числі і бактерій ботулізму.
Нітритну сіль додають 25 гр/1 кг фаршу або цільного м'яса при сировялені продукту та, якщо робити варену, варенокопчену, копчену та інші види ковбас беруть 10 гр нітритної солі та 10 гр звичайної солі на 1 кг фаршу (або цільного куска м'яса).
У нас Ви можете купити нітритну сіль для ковбаси, що відповідає європейським стандартам.
ID: 845941931
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx
Опубліковано 17 червня 2024 р.
Нітритна сіль. Фасування від одного кілограма
35 грн. / за 1 шт.
Місцезнаходження