Приватна особа
OLX Доставка
Опис
Хамон Ibedul Serrano виготовляється в Іспанії з м'яса свинини, які ростуть на вільному випасі. Тварина годуються різноманітними рослинами, що додає смаку та аромату м'ясу.
Виготовлення хамону - це складний процес, який може займати дуже багато місяців. Спочатку задні ноги свинини покривають сіллю і залишають протягом декількох днів для консервації. Цей процес допомагає видалити вологу з м'яса та запобігає розвитку бактерій. Після соління окорока підвішують в прохолодному та сухому місці для висушування, а потім їх переносять в спеціальні погреби для дозрівання.
Під час дозрівання хамон набуває специфічні якості. Цей вид шинки має особливий смак та аромат, що відрізняє його від інших видів. Хамон має світло-рожевий колір, з дуже тонкими смугами білого жиру. Смак м'яса насичений та солоноватий.
Хамон можна вживати як самостійну страву, нарізану на тонкі скибочки, або як інгредієнт для інших страв. Він часто використовується в традиційній іспанській кухні, наприклад, в паелі або тапасах. В'ялене м'ясо гарно смакує з різними сортами сиру, фруктами (груші, солодкі яблука, диня, шарон, інжир), оливки також доповнюють смак хамону. Ідеально поєднується делікатес з червоним вином. Хамон можна подавати з тостами або свіжим хлібом. Можете спробувати інші варіанти поєднання залежно від своїх власних уподобань та наявності продуктів.
Вид: Хамон
Особливість: з копитом
Тип м'яса: свинина
Порода: Serrano
Країна виробник: Іспанія
Фасовка: нога
Фасовка: набір
Вид: хамонера
Також
Виготовлення хамону - це складний процес, який може займати дуже багато місяців. Спочатку задні ноги свинини покривають сіллю і залишають протягом декількох днів для консервації. Цей процес допомагає видалити вологу з м'яса та запобігає розвитку бактерій. Після соління окорока підвішують в прохолодному та сухому місці для висушування, а потім їх переносять в спеціальні погреби для дозрівання.
Під час дозрівання хамон набуває специфічні якості. Цей вид шинки має особливий смак та аромат, що відрізняє його від інших видів. Хамон має світло-рожевий колір, з дуже тонкими смугами білого жиру. Смак м'яса насичений та солоноватий.
Хамон можна вживати як самостійну страву, нарізану на тонкі скибочки, або як інгредієнт для інших страв. Він часто використовується в традиційній іспанській кухні, наприклад, в паелі або тапасах. В'ялене м'ясо гарно смакує з різними сортами сиру, фруктами (груші, солодкі яблука, диня, шарон, інжир), оливки також доповнюють смак хамону. Ідеально поєднується делікатес з червоним вином. Хамон можна подавати з тостами або свіжим хлібом. Можете спробувати інші варіанти поєднання залежно від своїх власних уподобань та наявності продуктів.
Вид: Хамон
Особливість: з копитом
Тип м'яса: свинина
Порода: Serrano
Країна виробник: Іспанія
Фасовка: нога
Фасовка: набір
Вид: хамонера
Також
ID: 788126776
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx
Опубліковано 01 вересня 2024 р.
Нога хамон 6-6.5кг подарункова
3 700 грн.
Місцезнаходження