Бізнес
Опис
Користуватися «шовком» дуже зручно при темперуванні шоколаду.
Прилад для приготування "шовку" з какао-масла складається з ємності з нержавіючої сталі з підігрівом до заданої температури.
Завантаження в ємність як тверде какао-масло, так і розплавлене нетемпероване.
Виявляється, якщо какао-масло протягом двох діб витримувати в інкубаторі при стабільній температурі від 32 до 34°С масло повільно кристалізується. Це ті кристали, які ми створюємо в шоколаді при темперуванні.
Додавши 2-5% даної присадки до об'єму шоколаду при температурі 33° та перемішавши, отримаємо 100% темперований шоколад.
Цей недорогий і продуктивний спосіб темперування зручно використовувати в плавильних наливних машинах з колісним міксером або в плавильній ємності, де забезпечується контроль температур.
Безперечною перевагою цього способу темперування шоколаду є дешевизна обладнання, простота технологічного процесу та догляду за обладнанням при порівнянні продуктивності на машинах безперервного циклу.
Електроживлення, [В] / [Гц]: 220 / 50
Потужність, що споживається не більше, [Вт]: 20
Тип нагрівача: дротяний безінерційний
Температура температури, [°C]: 32-34
Точність вимірювання температури, [°C]: +/- 0.1
Режим роботи: цілодобово.
Об'єм камери: 3 [л]
Габаритні розміри приладу, ДхШхВ [мм]: 350×230×220 Вага, [кг.]: 5
Прилад для приготування "шовку" з какао-масла складається з ємності з нержавіючої сталі з підігрівом до заданої температури.
Завантаження в ємність як тверде какао-масло, так і розплавлене нетемпероване.
Виявляється, якщо какао-масло протягом двох діб витримувати в інкубаторі при стабільній температурі від 32 до 34°С масло повільно кристалізується. Це ті кристали, які ми створюємо в шоколаді при темперуванні.
Додавши 2-5% даної присадки до об'єму шоколаду при температурі 33° та перемішавши, отримаємо 100% темперований шоколад.
Цей недорогий і продуктивний спосіб темперування зручно використовувати в плавильних наливних машинах з колісним міксером або в плавильній ємності, де забезпечується контроль температур.
Безперечною перевагою цього способу темперування шоколаду є дешевизна обладнання, простота технологічного процесу та догляду за обладнанням при порівнянні продуктивності на машинах безперервного циклу.
Електроживлення, [В] / [Гц]: 220 / 50
Потужність, що споживається не більше, [Вт]: 20
Тип нагрівача: дротяний безінерційний
Температура температури, [°C]: 32-34
Точність вимірювання температури, [°C]: +/- 0.1
Режим роботи: цілодобово.
Об'єм камери: 3 [л]
Габаритні розміри приладу, ДхШхВ [мм]: 350×230×220 Вага, [кг.]: 5
ID: 847355137
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx
Опубліковано 20 червня 2024 р.
Інкубатор для кристалів какао-масла при темперуванні шоколаду.
370 $
Місцезнаходження