Приватна особа
Стан: Нове
OLX Доставка
Опис
Американський виробник 3М.
Тест-індикатор являє собою вузьку пластину з цупкого білого паперу (0,7×9,5 см), на одному кінці якої є чотири поперечних синіх смужки. Червона риса дозволяє відрізнити індикатор малих концентрацій ВЖК від стандартного індикатора ВЖК.
Індикатор 3M LRSM занурюється в гарячий кулінарний жир (фритюр). Підраховується кількість смужок, які змінили колір з синього на жовтий, визначається концентрація ВЖК.
При розкладанні фритюру концентрація вільних жирних кислот підвищується, відповідно більша кількість смужок індикатора, що змінює колір. Синя смужка повністю стає жовтою при певній концентрації ВЖК.
Практичне застосування:
Індикатор застосовується для контролю якості кулінарного жиру будь-якого походження (тваринного, рослинного, змішаного тваринно-рослинного) і обжарювального масла. Перевірка фритюру повинна відбуватися при робочій температурі (в межах від 160 до 185 ° С).
Переваги:
• Простота використання: не вимагає високої кваліфікації користувача.
• Оперативність: негайний результат. Вся операція займає 15 секунд з моменту занурення індикатора в кулінарний жир.
• Гігієнічність: тест смужка не забруднює жир.
• Точність: індикатор точно показує момент браку жиру фритюру, що дозволяє домогтися найкращої якості приготування їжі за рахунок оптимального використання кулінарного жиру.
• Безпека: точне визначення якості жирів дозволяє строго дотримуватися діючі норми законодавства в сфері громадського харчування.
Тест-індикатор являє собою вузьку пластину з цупкого білого паперу (0,7×9,5 см), на одному кінці якої є чотири поперечних синіх смужки. Червона риса дозволяє відрізнити індикатор малих концентрацій ВЖК від стандартного індикатора ВЖК.
Індикатор 3M LRSM занурюється в гарячий кулінарний жир (фритюр). Підраховується кількість смужок, які змінили колір з синього на жовтий, визначається концентрація ВЖК.
При розкладанні фритюру концентрація вільних жирних кислот підвищується, відповідно більша кількість смужок індикатора, що змінює колір. Синя смужка повністю стає жовтою при певній концентрації ВЖК.
Практичне застосування:
Індикатор застосовується для контролю якості кулінарного жиру будь-якого походження (тваринного, рослинного, змішаного тваринно-рослинного) і обжарювального масла. Перевірка фритюру повинна відбуватися при робочій температурі (в межах від 160 до 185 ° С).
Переваги:
• Простота використання: не вимагає високої кваліфікації користувача.
• Оперативність: негайний результат. Вся операція займає 15 секунд з моменту занурення індикатора в кулінарний жир.
• Гігієнічність: тест смужка не забруднює жир.
• Точність: індикатор точно показує момент браку жиру фритюру, що дозволяє домогтися найкращої якості приготування їжі за рахунок оптимального використання кулінарного жиру.
• Безпека: точне визначення якості жирів дозволяє строго дотримуватися діючі норми законодавства в сфері громадського харчування.
ID: 694937174
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx
Опубліковано 15 травня 2024 р.
Індикатор жиру для фритюрниць 3М
140 грн.
Місцезнаходження