Бізнес
Опис
Навчання вимог, правил та принципів роботи НАССР.
Формат роботи - аудит.
Термін та години гнучкі, індивідуальний підхід до кожного підприємства.
Запис та уточнення всіх деталей по номеру телефону
+ 38********78 - Микола
В основу стандарту покладено принципи НАССР – аналіз ризиків та критичних точок контролювання.
Виділяють 7 принципів НАССР:
визначення небезпечних чинників, що впливають на продукцію;
визначення критичних точок – місць виникнення потенційної небезпеки, які необхідно контролювати для уникнення або мінімізації можливої небезпеки;
встановлення граничних меж у контрольних точках для ідентифікації недопустимих параметрів певних показників від недопустимих;
проведення моніторингу у визначених критичних точках;
розробка та проведення коригувальних дій для випадків, якщо показники у контрольних точках будуть перевищувати встановлену межу;
встановлення процедур перевірки для підтвердження функціонування системи;
документування всіх процедур системи для підтвердження результативності системи.
Важливо! Впровадження та застосування процедур, заснованих на принципах аналізів ризиків та критичних точок НАССР, є обов’язковою вимогою до всіх підприємств харчового ланцюга на законодавчому рівні! Через недотримання цих вимог, підприємства несуть відповідальність згідно чинного законодавства України.
Формат роботи - аудит.
Термін та години гнучкі, індивідуальний підхід до кожного підприємства.
Запис та уточнення всіх деталей по номеру телефону
+ 38********78 - Микола
В основу стандарту покладено принципи НАССР – аналіз ризиків та критичних точок контролювання.
Виділяють 7 принципів НАССР:
визначення небезпечних чинників, що впливають на продукцію;
визначення критичних точок – місць виникнення потенційної небезпеки, які необхідно контролювати для уникнення або мінімізації можливої небезпеки;
встановлення граничних меж у контрольних точках для ідентифікації недопустимих параметрів певних показників від недопустимих;
проведення моніторингу у визначених критичних точках;
розробка та проведення коригувальних дій для випадків, якщо показники у контрольних точках будуть перевищувати встановлену межу;
встановлення процедур перевірки для підтвердження функціонування системи;
документування всіх процедур системи для підтвердження результативності системи.
Важливо! Впровадження та застосування процедур, заснованих на принципах аналізів ризиків та критичних точок НАССР, є обов’язковою вимогою до всіх підприємств харчового ланцюга на законодавчому рівні! Через недотримання цих вимог, підприємства несуть відповідальність згідно чинного законодавства України.
ID: 835415445
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx
Опубліковано 21 травня 2024 р.
НАССР, навчання, аудит
Місцезнаходження