Приватна особа
Стан: Нове
Опис
Насіння істівних квітів
Різнобарвні квіткові букети завжди привертають нашу увагу своєю красою. Проте насолоджуватися квітами можна не лише в букеті чи на клумбі, а й на святковому столі.
Сьогодні їстівні квіти стають родзинкою кухні. Їх додають до салатів, супів, риби й м’яса, під час консервування і заквашування овочів, з них готують десерти, ними прикрашають столовий посуд. Крім естетичної насолоди, їстівні квіти надають простій страві вишуканого смаку, а для організму це — джерело вітамінів і мікроелементів. В Україні таких рослин росте кілька десятків видів.
1. Суміш чорнобривців
Поширена квіткова культура хороша не тільки в ландшафтному дизайні. Квітки чорнобривців додають в тісто, соуси і сир. Вони поєднуються з м'ясними та рибними стравами, супами. Підійдуть чорнобривці для приготування настоянок і пряного масла. Заготовити суцвіття на зиму можна про запас, висушивши їх і уклавши в банки.
2. Квіти гороху
Квітки гороху в свіжому вигляді не тільки смачні, але і корисні. Їх додають в салати, до тушкованих овочів, м'ясних і рибних страв. Підійдуть вони навіть для приготування десертів: зацукровані і в желе.
3. Календула
Легка і плодовита їстівна квітка, якиу легко виростити з насіння прямо в саду. Відокремте пелюстки від центру квітки і посипте пелюстками улюблений салат. Кольори варіюються від чисто жовтого до помаранчевого і червоного. Якщо видаляти опалі квіти, рослини будуть цвісти безперервно з початку літа до пізньої осені.
4. Ромашка
Квітки ромашки - відомий лікарський засіб. Їх додають в чай і настої. Однак не всі садівники знають, що квітки ромашки гарні в десертах і легких салатах завдяки незвичайному солодкуватому смаку.
5. Цибуля
Цибуля має їстівні квіти, має досить м'який смак.
6. Кульбаба
Кульбаба – рослина цвіте яскраво-жовтими квітами. Листя і квіти використовують у свіжих салатах. Також такі їстівні квіти застосовують для приготування смачного варення, вин, сиропів і різних десертів.
7 Часник
Часник має їстівні квіти. Часник має дещо інтенсивніший смак.
8. Соняшник
Соняшник - безперечний головний герой літа, і він також може бути ним на кухні. Є смак дещо гіркий, тому рекомендується готувати на пару перед подачею.
Різнобарвні квіткові букети завжди привертають нашу увагу своєю красою. Проте насолоджуватися квітами можна не лише в букеті чи на клумбі, а й на святковому столі.
Сьогодні їстівні квіти стають родзинкою кухні. Їх додають до салатів, супів, риби й м’яса, під час консервування і заквашування овочів, з них готують десерти, ними прикрашають столовий посуд. Крім естетичної насолоди, їстівні квіти надають простій страві вишуканого смаку, а для організму це — джерело вітамінів і мікроелементів. В Україні таких рослин росте кілька десятків видів.
1. Суміш чорнобривців
Поширена квіткова культура хороша не тільки в ландшафтному дизайні. Квітки чорнобривців додають в тісто, соуси і сир. Вони поєднуються з м'ясними та рибними стравами, супами. Підійдуть чорнобривці для приготування настоянок і пряного масла. Заготовити суцвіття на зиму можна про запас, висушивши їх і уклавши в банки.
2. Квіти гороху
Квітки гороху в свіжому вигляді не тільки смачні, але і корисні. Їх додають в салати, до тушкованих овочів, м'ясних і рибних страв. Підійдуть вони навіть для приготування десертів: зацукровані і в желе.
3. Календула
Легка і плодовита їстівна квітка, якиу легко виростити з насіння прямо в саду. Відокремте пелюстки від центру квітки і посипте пелюстками улюблений салат. Кольори варіюються від чисто жовтого до помаранчевого і червоного. Якщо видаляти опалі квіти, рослини будуть цвісти безперервно з початку літа до пізньої осені.
4. Ромашка
Квітки ромашки - відомий лікарський засіб. Їх додають в чай і настої. Однак не всі садівники знають, що квітки ромашки гарні в десертах і легких салатах завдяки незвичайному солодкуватому смаку.
5. Цибуля
Цибуля має їстівні квіти, має досить м'який смак.
6. Кульбаба
Кульбаба – рослина цвіте яскраво-жовтими квітами. Листя і квіти використовують у свіжих салатах. Також такі їстівні квіти застосовують для приготування смачного варення, вин, сиропів і різних десертів.
7 Часник
Часник має їстівні квіти. Часник має дещо інтенсивніший смак.
8. Соняшник
Соняшник - безперечний головний герой літа, і він також може бути ним на кухні. Є смак дещо гіркий, тому рекомендується готувати на пару перед подачею.
ID: 807036333
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx
Опубліковано 27 квітня 2024 р.
Насіння істівних квітів
10 грн.
Місцезнаходження