Бізнес
Опис
Міні-олійниця "Домашня 1"
Міні лінія для виробництва олії "Домашня 1" комплекс призначений для виробництва вичавки та очищення рослинної олії з маслянистих культур
До складу комплексу входить:
Маслопрес МП-50 DUO
ФПП-6 з насосом
Бочки
Стіл
**Продуктивність преса досягає до 12 л на годину готової продукції.
Процес виробництва оливи:
Сировина поміщається в бункер і, проникаючи через заслінку, потрапляє в шнек.
Шнек крошить насіння і переміщує в камеру для пресування, що складається з циліндра з отворами, вал-шнека, що створює тиск, конуса для пресування та гайки для регулювання.
Жмих видаляється через проміжок у гайці, олива — через отвори в циліндрі камери.
Переваги соняшникової олії холодного пресування:
Вітаміни, жирні кислоти, фосфоровмісні речовини та інші біологічно активні компоненти.
Приємний запах і смак.
Тривалий термін зберігання. На відміну від гарячого пресування, готова олія не мутніє після тривалого часу, і не набуває прогорклого смаку згодом псування.
У разі холодного віджимання залишається корисний залишковий продукт (жмових), який після додаткової обробки використовується як шрот для тварин, птахів і риб.
Характеристики:
Продуктивність максимальна — до 12 літрів на годину;
Споживана потужність — 2.2 кВт;
*технічні характеристики редукторів 1 до 25*технічні характеристики редукторів 1 до 25
Напруга живлення — 220 В;
Сировина: - сухі (вологість до 10%) провіяне насіння олійних культур;
Маса преса — 75 кг;
Д*Ш*В: 700*450*680;
КОМПЛЕКТУЄМО ЧАСТОТНИМ ПЕРЕТВОРЮВАЧЕМ!!!
Міні лінія для виробництва олії "Домашня 1" комплекс призначений для виробництва вичавки та очищення рослинної олії з маслянистих культур
До складу комплексу входить:
Маслопрес МП-50 DUO
ФПП-6 з насосом
Бочки
Стіл
**Продуктивність преса досягає до 12 л на годину готової продукції.
Процес виробництва оливи:
Сировина поміщається в бункер і, проникаючи через заслінку, потрапляє в шнек.
Шнек крошить насіння і переміщує в камеру для пресування, що складається з циліндра з отворами, вал-шнека, що створює тиск, конуса для пресування та гайки для регулювання.
Жмих видаляється через проміжок у гайці, олива — через отвори в циліндрі камери.
Переваги соняшникової олії холодного пресування:
Вітаміни, жирні кислоти, фосфоровмісні речовини та інші біологічно активні компоненти.
Приємний запах і смак.
Тривалий термін зберігання. На відміну від гарячого пресування, готова олія не мутніє після тривалого часу, і не набуває прогорклого смаку згодом псування.
У разі холодного віджимання залишається корисний залишковий продукт (жмових), який після додаткової обробки використовується як шрот для тварин, птахів і риб.
Характеристики:
Продуктивність максимальна — до 12 літрів на годину;
Споживана потужність — 2.2 кВт;
*технічні характеристики редукторів 1 до 25*технічні характеристики редукторів 1 до 25
Напруга живлення — 220 В;
Сировина: - сухі (вологість до 10%) провіяне насіння олійних культур;
Маса преса — 75 кг;
Д*Ш*В: 700*450*680;
КОМПЛЕКТУЄМО ЧАСТОТНИМ ПЕРЕТВОРЮВАЧЕМ!!!
ID: 831506856
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx