Бізнес
Опис
Ви ще темперуєте шоколад на водяній бані? Якщо так, то є привід почати використовувати професійне обладнання!
Виробляємо машини для темперування шоколаду із колісним міксером завантаженням до 20 літрів. Переваги даної моделі - це завантаження шоколаду від 8 до 20 літрів. Простоту роботи з даним обладнанням забезпечує контролер зі зрозумілим керуванням та LCD дисплеєм, електронне керування температурою з кроком в 0,1 ° С (ПІД регулювання), безінерційне тризонне нагрівання з малим споживанням електроенергії, нагріваються дно та всі стінки ємності. Даний метод нагрівання дозволяє скоротити час на розігрів шоколаду та уникнути перегріву шоколаду (важливий момент при темперуванні), також встановлений захист від перегріву ємності. Потужний надійний двигун без заклинювання, керований за допомогою контролера. Потужність даної машини до 350 Ватт. Працює дуже тихо.
Час розігріву повного завантаження близько 3,5 години.
youtu.be/Zd8sDKhfb28
Корпус і ємність виготовляються з харчової нержавіючої сталі марки AISI 304. Лінійка складається з трьох моделей із завантаженням до 8 літрів, завантаженням до 12 літрів і завантаженням до 20 літрів. Опція – вібростіл під пластикові, силіконові, полікарбонатні форми. Виготовляємо ємності для плавлення шоколаду.
Розробка та виробництво обладнання для роботи з шоколадом, начинками, урбечем, олією.
Гарантія на все обладнання 12 місяців, постгарантійне та сервісне обслуговування.
Виробляємо машини для темперування шоколаду із колісним міксером завантаженням до 20 літрів. Переваги даної моделі - це завантаження шоколаду від 8 до 20 літрів. Простоту роботи з даним обладнанням забезпечує контролер зі зрозумілим керуванням та LCD дисплеєм, електронне керування температурою з кроком в 0,1 ° С (ПІД регулювання), безінерційне тризонне нагрівання з малим споживанням електроенергії, нагріваються дно та всі стінки ємності. Даний метод нагрівання дозволяє скоротити час на розігрів шоколаду та уникнути перегріву шоколаду (важливий момент при темперуванні), також встановлений захист від перегріву ємності. Потужний надійний двигун без заклинювання, керований за допомогою контролера. Потужність даної машини до 350 Ватт. Працює дуже тихо.
Час розігріву повного завантаження близько 3,5 години.
youtu.be/Zd8sDKhfb28
Корпус і ємність виготовляються з харчової нержавіючої сталі марки AISI 304. Лінійка складається з трьох моделей із завантаженням до 8 літрів, завантаженням до 12 літрів і завантаженням до 20 літрів. Опція – вібростіл під пластикові, силіконові, полікарбонатні форми. Виготовляємо ємності для плавлення шоколаду.
Розробка та виробництво обладнання для роботи з шоколадом, начинками, урбечем, олією.
Гарантія на все обладнання 12 місяців, постгарантійне та сервісне обслуговування.
ID: 847489018
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx
Опубліковано 22 травня 2024 р.
Машина для темперування (плавлення) шоколаду об'ємом до 20 літрів.
2 100 $
Місцезнаходження