Бізнес
Опис
STVEGA MEAT SLICER H500 - це машина для нарізання м'яса та овочів, призначена для малих і великих промислових компаній, яким потрібна ідеальна якість і швидкість. Машина дуже компактна і має найменшу займану площу. Всі продукти нарізаються дуже точно і чисто завдяки унікальному методу різання і використанню високоякісних лез. Технологія ріжучої голівки гарантує постійну товщину скибочки та шматочків протягом усього процесу нарізання.
У комплект машини входять подвійні набори ножів: верхній і нижній. Під час використання обладнання можна використовувати одночасно як два блоки ножів, так тільки верхній або нижній, змінюючи таким чином форму нарізки.
Переваги машини STvega Meat Slicer H500:
- повне прорізання продукту за рахунок використання дискових ножів;
- ідеально для нарізки сирого м'яса з прожилками та субродуктів;
- можливі різні види нарізки;
- колісна база для зручного переміщення по цеху;
- захисна кришка проти потрапляння сторонніх предметів на ножі.
- блоки ножів легко витягуються і чистяться
- за кожну групу ножів відповідає окремий двигун
Машина легко обслуговується і миється, має компактні габарити, виготовлена з харчової нержавіючої сталі SUS304.
ПРИНЦИП РОБОТИ:
Продукт подається через завантажувальний порт і надходить у ріжучий вузол. Вузол різання складається з двох перпендикулярно встановлених один до одного дискових обертових ножів, що перетинаються. Скибочки або шматочки нарізаються в міру того, як продукт проходить через кожен ніж, плавним і безперервним чином. Розмір нарізки залежить від розміру відстані між ножами. Нарізаний продукт збирається через порт вивантаження. Змінні ріжучі головки забезпечують велику кількість варіантів нарізки і шинкування.
Товщина нарізки регулюється заміною ріжучих блоків.
ОСНОВНІ ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Продуктивність: 800-1000 кг/год
Потужність: 2,2 кВт
Вага: 125 кг
Напруга: 380В, 50Гц
Розміри: 650х630х950 мм
Висота розвантаження: 240мм
Діаметр леза 105мм
Товщина леза: 1,05мм
Товщина нарізки: 2-30мм
Матеріал: нержавіюча сталь SUS 304
У комплект машини входять подвійні набори ножів: верхній і нижній. Під час використання обладнання можна використовувати одночасно як два блоки ножів, так тільки верхній або нижній, змінюючи таким чином форму нарізки.
Переваги машини STvega Meat Slicer H500:
- повне прорізання продукту за рахунок використання дискових ножів;
- ідеально для нарізки сирого м'яса з прожилками та субродуктів;
- можливі різні види нарізки;
- колісна база для зручного переміщення по цеху;
- захисна кришка проти потрапляння сторонніх предметів на ножі.
- блоки ножів легко витягуються і чистяться
- за кожну групу ножів відповідає окремий двигун
Машина легко обслуговується і миється, має компактні габарити, виготовлена з харчової нержавіючої сталі SUS304.
ПРИНЦИП РОБОТИ:
Продукт подається через завантажувальний порт і надходить у ріжучий вузол. Вузол різання складається з двох перпендикулярно встановлених один до одного дискових обертових ножів, що перетинаються. Скибочки або шматочки нарізаються в міру того, як продукт проходить через кожен ніж, плавним і безперервним чином. Розмір нарізки залежить від розміру відстані між ножами. Нарізаний продукт збирається через порт вивантаження. Змінні ріжучі головки забезпечують велику кількість варіантів нарізки і шинкування.
Товщина нарізки регулюється заміною ріжучих блоків.
ОСНОВНІ ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Продуктивність: 800-1000 кг/год
Потужність: 2,2 кВт
Вага: 125 кг
Напруга: 380В, 50Гц
Розміри: 650х630х950 мм
Висота розвантаження: 240мм
Діаметр леза 105мм
Товщина леза: 1,05мм
Товщина нарізки: 2-30мм
Матеріал: нержавіюча сталь SUS 304
ID: 837821013
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx