Перейти до основного вмісту
Повідомлення
  • Укр
  • Рус
Додати оголошення
Кований багатофункціональний обробний ніж фултанг 14.5 см з чорною рук
Кований багатофункціональний обробний ніж фултанг 14.5 см з чорною рук
Кований багатофункціональний обробний ніж фултанг 14.5 см з чорною рук
Кований багатофункціональний обробний ніж фултанг 14.5 см з чорною рук
Кований багатофункціональний обробний ніж фултанг 14.5 см з чорною рук
Кований багатофункціональний обробний ніж фултанг 14.5 см з чорною рук
РекламуватиПідняти
  • Приватна особа

  • Стан: Нове

  • OLX Доставка

Опис

Кований багатофункціональний обробний ніж фултанг 14.5 см з чорною рукояттю та чохлом (FMCKFBH-16)
ЗАГАЛЬНА ДОВЖИНА: 28.5 см

Довжина леза: 14.5 см

Ширина леза: 6 см

Товщина леза: 4.0 мм

Сталь: Молібден-ванадієва нержавіюча сталь 5Cr15MoV

Твердість сталі: 58±2 HRC

Заточення леза: Двостороннє, V-подібне, 16 ° з кожного боку

Довжина рукояті: 13.5/12 см

Вага ножа: 310 гр

Вага із чохлом: 354 гр

Матеріал рукояті: Палісандр (міцне, довговічне та нековзне рожеве дерево); інтегрований сталевий хвостовик; кріплення трьома заклепками

Матеріал чохла: штучна PU шкіра з петлею для одягання на поясний ремінь

Комплектація: ніж 1 шт., чохол 1 шт

Гостре лезо з отвором для пальця. V-подібна ріжуча кромка леза цього ножа заточена під кутом 16°. Гостро лезо з отвором для пальця. V-подібна ріжуча кромка леза цього ножа заточена під кутом 16°. Цей гострий обробний ніж мінімізує опір до розрізання та допомагає різати продукти акуратно, як олія. Великий отвір для пальця забезпечує надійне захоплення та відмінний контроль при нарізанні продуктів та обробці м'яса або тушки, не боячись, що рука зісковзне.

Особливості кованого леза. Застосовується справжній ручний процес високотемпературного кування. Чорне покриття в місцях кування природним чином з часом сходить, і в цих місцях можуть проявитися коричневі точки. Це не іржа, це сліди від кольору мінливості які виникають під час загартування металу. Якщо проявляться, не потрібно хвилюватися - нормальне явище. В ншій частині леза використовується ручна технологія тонкого шліфування та полірування, поверхня дуже гладка, і володіє хорошим антикорозійним ефектом. Після кожного використання ніж потрібно підтримувати у чистоті та сухості. Нічого складного – просто після використання промийте ніж чистою водою і протріть насухо! Якщо ніж не використовується довгий час на нього можна нанести трохи олії.

Технологія ручного кування. Ці ножі виробляються майстрами з більш ніж 30-річним досвідом і заточуються вручну із застосуванням натуральних шліфувальних каменів. У порівнянні з ножами, виготовленими механічним способом, термін служби таких ножів більше. Завдяки майстерності гарту, виконаним досвідченими майстрами і унікальним технологіям формування з різними методами нагріву гарантує, що баланс між міцністю і в'язкістю стали таких ножів зробить їх більш міцними.

Багатофункціональне застосування. Цей багатофункціональний обробний ніж підходить для професійних кухарів та любителів. Він ідеально підходить для виконання більшості повсякденних кухонних робіт, таких як нарізка скибочками, нарізка кубиками, подрібнення овочів, фруктів, філетування риби, обвалки м'яса та багато іншого, крім розрізання кісток.

Також підходить для кемпінгу, полювання, риболовлі, виїзду на шашлики та для будь-якого іншого заходу на відкритому повітрі. Цей ніж-сікач можна використовувати в таборах або в умовах виживання, щоб нарізати тріски та підготуватися до розведення багаття. Завдяки шкіряному чохлу ніж-тяпку можна легко повісити на пояс або покласти в рюкзак, коли ви вирушаєте на будь-який захід на природу. Просто візьміть із собою цей гострий похідний ніж, коли займаєтеся активним відпочинком на свіжому повітрі, наприклад, готуєте на грилі, смажите шашлики, йдете в похід, на полювання чи риболовлю або просто готуєте на природі. Це безперечно ваш практичний помічник, незалежно від того, чи знаходитесь ви в приміщенні або біля багаття!

Кріплення леза і рукояті Фултанг (Full Tang). Лезо і хвостовик (частина металевого клинка, що розташовується в рукоятці) складають одне ціле, щоб витримувати суворі щоденні навантаження, не жертвуючи при цьому зручністю використання, збалансованої продуктивністю, міцністю і довговічністю.

Ергономічна вигнута нековзна рукоять з палісандра (рожевого дерева) дуже зручна у використанні. Вигнута форма рукояті, зводить до мінімуму оніміння або біль у долоні та зап'ясті і створює безпечне, добре збалансоване нековзне захоплення. Ви не втомитеся навіть після тривалого використання! Така форма відрізняється від звичайних рукояток стандартних ножів і не зламається після тривалого використання.

Отвір для темляка у вигляді серця є закінченням хвостовика, і може бути відмінним склобоєм у важких ситуаціях. Для зручності та економії місця, цей чудовий ніж можна повісити на гачок у будь-якому потрібному місці.

Кухонний подарунок. Найкращий подарунок – Ніж. Багатофункціональний обробний ніж - незамінний інструмент на будь-якій кухні. Ви можете продемонструвати свою любов до сім'ї та життя. Багатофункціональний ніж - ідеальний та корисний подарунок для будь-якого домашнього чи професійного кухонного кухаря, для мисливця, рибалки, мандрівника та для продавців м'яса. Чудово підходить для подарунка.

Правила використання та догляд за ножами. Перед використанням перший раз промийте ніж теплою водою. Не залишайте ножа надовго зануреним у воду, наприклад у раковині – це шкодить не тільки матеріалу, але й гостроті ножа. Після кожного використання ніж потрібно підтримувати у чистоті та сухості. Нічого складного – просто після використання промийте ніж чистою водою і протріть насухо! Мийте ножі вручну за допомогою неабразивних засобів і одразу витирайте насухо (не мийте у посудомийній машині). На ніж із кованої або вуглецевої сталі можна нанести трохи рослинної олії, якщо він не використовується довгий час. Використовуйте кухонні ножі лише на обробній дошці з дерева, пластику або поліпропілену (скляні дошки здатні затупити будь-яку сталь). Бережіть ніж від агресивних речовин, таких як кислоти/луги та відкритого вогню. Після використання протягом певного часу, заточіть ніж відповідно до правильного методу заточування, щоб він залишався гострим. Будьте обережні та акуратні, щоб не порізатися під час використання, особливо при нарізанні продуктів з кістками (м'ясо, курка тощо). Зберігайте ножі у спеціальному блоці, ящику для ножів, підставці тощо у недоступному місці для дітей. Слідкуйте, щоб леза ножів не стикалися з іншими металевими предметами. Якщо за ножем розумно доглядати, він прослужить вам довгий термін.
Характеристики Кований багатофункціональний обробний ніж фултанг 14.5 см з чорною рукояттю та чохлом (FMCKFBH-16)
Тип
Оброблювальний ніж
Призначення
Для зелені
Для коренеплодів
Для м'яса
Для овочів
Для птиці
Для риби
Довжина леза
145 мм
Матеріал леза
Нержавіюча сталь
Сфера використання
Побутові
Матеріал ручки
Дерево
Тип леза
Коване
Тип кріплення ручки
На заклепках
Особливості
Нековзне покриття руків'я
Країна-виробник товару
Китай
ID: 795052477

Зв’язатися з продавцем

Алла

на OLX з серпень 2022 р.

Онлайн 21 липня 2024 р.

xxx xxx xxx

Опубліковано 23 вересня 2024 р.

Кований багатофункціональний обробний ніж фултанг 14.5 см з чорною рук

1 300 грн.

Місцезнаходження

Безкоштовний застосунок на твій телефон