Бізнес
Стан: Нове
OLX Доставка
Опис
ℹ️Коптильня гар. копчення для дому з нержавійки 2мм 47*26*26 54*31*30ℹ️
Відправка товара можлива
ℹ️ Новою поштою ℹ️
ℹ️ Укр поштою ℹ️
— — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — —
При оформлении олх доставки 3% + 15 грн
‼️УВАГА‼️ Ціна вказана за коптильню 2 мм - 40*20*20 нержавійка
Нище в описі є весь прайс на всі розміри
✅  Коптильня 1,5 мм - 46 х 26 х 26 (800 грн)
✅  Коптильня 1,5 мм - 52 х 31 х 31 (1020 грн)
✅  Коптильня 2 мм - 46 х 26 х 26 (1050 грн)
✅  Коптильня 2 мм - 52 х 31 х 31 (1200 грн)
✅  Коптильня нержавіюча сталь 2 мм - 40 х 20 х 20 (1640 грн)
✅  Коптильня нержавіюча сталь 2 мм - 47 х 26 х 26 (2000 грн)
✅  Коптильня нержавіюча сталь 2 мм - 54 х 31 х 30 (2650 грн)
✅  Термометр - 200 грн
✅  Щепа 60 грн 1кг
— — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — —
Коптильня гарячого копчення з нержавійки 2 мм 54 х 31 х 30. Коптильня з термометром, гідрозатвором для дому.
Коптильня гарячого копчення, з 2 мм неіржавкої сталі марки AISI 430 зі встановленим термометром і гачками, призначена для використання на відкритому вогні.
У кришці встановлений термометр на 500*С, який допоможе визначити температуру в камері, за якої готуються продукти, такий великий діапазон вимірювання температури застерігає термометр від перегріву.
Абсолютно вся конструкція зроблена з нержавіючої сталі, кожен шов зачищений і відполірований до блиску, тому коптильні з нержавійки мають велику перевагу в зовнішньому вигляді перед своїми аналогами зі звичайної сталі.
З боків на коптильні встановлено дві зручні ручки.
По периметру коптильні зроблений гідрозатвор, який дає змогу не випускати дим з-під кришки, а в кришці коптильні є спеціальний штуцер, до якого за необхідності можна під'єднати шланг для відведення диму за межі приміщення.
Коптильні з нержавійки легше вимити, від цього у них кращий санітарний стан і зовнішній вигляд.
Призначена для копчення улюблених продуктів на деревній трісці. Дуже зручно та інтуїтивно зрозуміло дає змогу приготувати смачні делікатеси без застосування хімії. Добре продумана конструкція дає змогу використовувати коптильню навіть на кухні житлового будинку (шланг у комплекті не йде). Коптильні виконані в декількох розмірах.
— — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — —
Характеристики:
✅  Розміри 54 х 31 х 30
✅  Товщина стінки коптильні 2 мм
✅  Термометр на 500
✅  Діаметр штуцера 10 мм
✅  Вага коптильні 10,4 кг.
Комплектація:
1) коптильня
2) піддон для збору жиру
3) дві решітки
4) інструкція
— — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — —
Що можна коптити?
Починаючи від яловичини та свинини до баранини та дичини, м'ясо є одним із найпоширеніших продуктів для копчення. Копчене м'ясо набуває насичений смак та аромат. Риба. Різні види риби, такі як лосось, форель, скумбрія та сьомга, чудово підходять для копчення.
Холодне копчення - це обробка м'яса, риби, ковбасних виробів при температурі + 25С після попередньої підготовки - засолу. Термін підготовки - від 2 до 14 діб в залежності від типу продукту, що вимагає обробки. Гаряче копчення - термічна обробка м'яса, риби, ковбас, сирів при температурі від +95 до + 120С.
Скільки часу треба коптити?
Час копчення домашньої ковбаси залежить від способу приготування, а також від товщини і розміру батонів, кілець. Час гарячого копчення ковбаси в середньому становить 1,5-2 години. На найбільші батони йде 2-3 години, на маленькі ковбаски - 40-50 хвилин.
Чому гірчить м'ясо після копчення?
Волога - це свого роду панцир, який не пропускає дим всередину продукту. Тому перед копченням продукцію рекомендується подвяліть. Якщо цей етап упустити, то з-за "бар'єр" вологи дим не проникає в м'ясо. Як наслідок - відсутність кольору копчення або кислий/гіркий присмак продукту.
— — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — —
Відправка товара можлива
ℹ️ Новою поштою ℹ️
ℹ️ Укр поштою ℹ️
— — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — —
При оформлении олх доставки 3% + 15 грн
‼️УВАГА‼️ Ціна вказана за коптильню 2 мм - 40*20*20 нержавійка
Нище в описі є весь прайс на всі розміри
✅  Коптильня 1,5 мм - 46 х 26 х 26 (800 грн)
✅  Коптильня 1,5 мм - 52 х 31 х 31 (1020 грн)
✅  Коптильня 2 мм - 46 х 26 х 26 (1050 грн)
✅  Коптильня 2 мм - 52 х 31 х 31 (1200 грн)
✅  Коптильня нержавіюча сталь 2 мм - 40 х 20 х 20 (1640 грн)
✅  Коптильня нержавіюча сталь 2 мм - 47 х 26 х 26 (2000 грн)
✅  Коптильня нержавіюча сталь 2 мм - 54 х 31 х 30 (2650 грн)
✅  Термометр - 200 грн
✅  Щепа 60 грн 1кг
— — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — —
Коптильня гарячого копчення з нержавійки 2 мм 54 х 31 х 30. Коптильня з термометром, гідрозатвором для дому.
Коптильня гарячого копчення, з 2 мм неіржавкої сталі марки AISI 430 зі встановленим термометром і гачками, призначена для використання на відкритому вогні.
У кришці встановлений термометр на 500*С, який допоможе визначити температуру в камері, за якої готуються продукти, такий великий діапазон вимірювання температури застерігає термометр від перегріву.
Абсолютно вся конструкція зроблена з нержавіючої сталі, кожен шов зачищений і відполірований до блиску, тому коптильні з нержавійки мають велику перевагу в зовнішньому вигляді перед своїми аналогами зі звичайної сталі.
З боків на коптильні встановлено дві зручні ручки.
По периметру коптильні зроблений гідрозатвор, який дає змогу не випускати дим з-під кришки, а в кришці коптильні є спеціальний штуцер, до якого за необхідності можна під'єднати шланг для відведення диму за межі приміщення.
Коптильні з нержавійки легше вимити, від цього у них кращий санітарний стан і зовнішній вигляд.
Призначена для копчення улюблених продуктів на деревній трісці. Дуже зручно та інтуїтивно зрозуміло дає змогу приготувати смачні делікатеси без застосування хімії. Добре продумана конструкція дає змогу використовувати коптильню навіть на кухні житлового будинку (шланг у комплекті не йде). Коптильні виконані в декількох розмірах.
— — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — —
Характеристики:
✅  Розміри 54 х 31 х 30
✅  Товщина стінки коптильні 2 мм
✅  Термометр на 500
✅  Діаметр штуцера 10 мм
✅  Вага коптильні 10,4 кг.
Комплектація:
1) коптильня
2) піддон для збору жиру
3) дві решітки
4) інструкція
— — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — —
Що можна коптити?
Починаючи від яловичини та свинини до баранини та дичини, м'ясо є одним із найпоширеніших продуктів для копчення. Копчене м'ясо набуває насичений смак та аромат. Риба. Різні види риби, такі як лосось, форель, скумбрія та сьомга, чудово підходять для копчення.
Холодне копчення - це обробка м'яса, риби, ковбасних виробів при температурі + 25С після попередньої підготовки - засолу. Термін підготовки - від 2 до 14 діб в залежності від типу продукту, що вимагає обробки. Гаряче копчення - термічна обробка м'яса, риби, ковбас, сирів при температурі від +95 до + 120С.
Скільки часу треба коптити?
Час копчення домашньої ковбаси залежить від способу приготування, а також від товщини і розміру батонів, кілець. Час гарячого копчення ковбаси в середньому становить 1,5-2 години. На найбільші батони йде 2-3 години, на маленькі ковбаски - 40-50 хвилин.
Чому гірчить м'ясо після копчення?
Волога - це свого роду панцир, який не пропускає дим всередину продукту. Тому перед копченням продукцію рекомендується подвяліть. Якщо цей етап упустити, то з-за "бар'єр" вологи дим не проникає в м'ясо. Як наслідок - відсутність кольору копчення або кислий/гіркий присмак продукту.
— — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — —
ID: 880407196
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx
Опубліковано 03 жовтня 2025 р.
‼️Коптильня гар. копчення для дому з нержавійки 2мм 47*26*26 54*31*30
1 640 грн. / за 1 шт.
Місцезнаходження
Повернення
Впевненість у кожній покупці
Ви можете безкоштовно повернути товар при отриманні, якщо він не відповідає вашим очікуванням. Докладніше