Бізнес
OLX Доставка
Опис
Колагенова оболонка ФАБІОС, калібр 35 мм
Колагенова (білкова) оболонка - одна з найкращих (в одному ряду з натуральної) для приготування ковбасних виробів.
Колагенові оболонки відмінно зарекомендували себе на ковбасних підприємствах і виробництві ковбаси в домашніх умовах.
Особливості колагенових оболонок на 35 мм
Призначення. Білкові оболонки діаметром 35 мм призначені для приготування сиров'ялених ковбас, копчених ковбас невеликого діаметра. Але використовувати їх можна під всі види домашньої ковбаси.
Підготовка. Перед набиванням необхідно замочити в теплому соляному розчині (t 15-25 C °) на 10-20 хвилин. Найкраще для замочування використовувати розчин кухонної солі концентрації 10-20%. .
Замочування необхідне, щоб оболонка стала еластичною і м'якою.
Фаршемісткість. на 1 м набивати 1,5-1,8 кг фаршу.
Термообробка. Готувати при температурі до 90 ° С.
Зберігання. Зберігати в герметично закритому пакуванні в затемненому місці при температурі 15-20 C ° . Термін придатності 18 місяців.
Ви маєте можливість придбати колагенову оболонку і в інших фасуваннях:
20 метрів - 260 грн,
100 метрів - 1260 грн,
500 метрів - 5180 грн.
Також ви знайдете різні типи оболонок:
Натуральні
Полімерні
Колагенові
Фіброузні
Поліамідні
Целюлозні
Текстильні
Плівки для рулетів.
Добавки харчові для виготовлення ковбас за доступними цінами:
глутамат натрію, харчовий фосфат, нітритна сіль та багато іншого.
Також є широкий вибір:
- якісних спецій та сумішей приправ;
- ковбасних шприців;
- тріски для копчення;
- Зручних наборів для виготовлення ковбас.
Цифрові кулінарні термометри, еластичні сітки, кліпсатори та багато іншого.
Більше товарів ви знайдете у нашому інтернет-магазині "Аромат Дерева".
Колагенова (білкова) оболонка - одна з найкращих (в одному ряду з натуральної) для приготування ковбасних виробів.
Колагенові оболонки відмінно зарекомендували себе на ковбасних підприємствах і виробництві ковбаси в домашніх умовах.
Особливості колагенових оболонок на 35 мм
Призначення. Білкові оболонки діаметром 35 мм призначені для приготування сиров'ялених ковбас, копчених ковбас невеликого діаметра. Але використовувати їх можна під всі види домашньої ковбаси.
Підготовка. Перед набиванням необхідно замочити в теплому соляному розчині (t 15-25 C °) на 10-20 хвилин. Найкраще для замочування використовувати розчин кухонної солі концентрації 10-20%. .
Замочування необхідне, щоб оболонка стала еластичною і м'якою.
Фаршемісткість. на 1 м набивати 1,5-1,8 кг фаршу.
Термообробка. Готувати при температурі до 90 ° С.
Зберігання. Зберігати в герметично закритому пакуванні в затемненому місці при температурі 15-20 C ° . Термін придатності 18 місяців.
Ви маєте можливість придбати колагенову оболонку і в інших фасуваннях:
20 метрів - 260 грн,
100 метрів - 1260 грн,
500 метрів - 5180 грн.
Також ви знайдете різні типи оболонок:
Натуральні
Полімерні
Колагенові
Фіброузні
Поліамідні
Целюлозні
Текстильні
Плівки для рулетів.
Добавки харчові для виготовлення ковбас за доступними цінами:
глутамат натрію, харчовий фосфат, нітритна сіль та багато іншого.
Також є широкий вибір:
- якісних спецій та сумішей приправ;
- ковбасних шприців;
- тріски для копчення;
- Зручних наборів для виготовлення ковбас.
Цифрові кулінарні термометри, еластичні сітки, кліпсатори та багато іншого.
Більше товарів ви знайдете у нашому інтернет-магазині "Аромат Дерева".
ID: 738268877
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx