Бізнес
OLX Доставка
Опис
Китайський чай, зелений чай, Перла жасмину. Походження Хенсян, провінція Гуаньси, Китай. Зібраний та приготовлений в квітні 2023 року.
Вибір чайної основи вимагає ретельного відбору високогірного джерельного чаю, щоб забезпечити якість та ніжний смак. Для приготування використовують квіти жасмину з високою концентрацією пилку, щоб забезпечити насичений квітковий аромат.
100 г – 325 грн
50 г – 170 грн
Традиційне ремесло багаторазово вдосконалювалося. Процес, який використовує властивості квітів для виділення та поглинання аромату зеленого чаю, щоб остаточно поєднати аромат чаю та квітковий аромат.
Красивий і ароматний жасмин, його корисні властивості відомі серед прихильників здорового харчування, застосовується у якості:
1. знеболювального та дезінфікуючого засобу;
2. антидепресанту;
3. допоміжного інгредієнта препаратів під час лікування шкірних захворювань;
4. компонента, що допомагає при нудоті, заколисуванні, морській хворобі.
Рекомендації щодо заварювання чаю:
Заварювати при температурі води 80-90 градусів °С.
На одну заварку рекомендується 3 - 7 грам чаю.
Після першого короткого заварювання (5-10 с) воду бажано злити і залити чай знову.
Європейський метод заварювання:залити 350 мл – 1 л води і заварювати 1-3 хв тоді чай найкраще розкриється .
Китайський народний метод: в традиційних чайничках або гайванях проливати 3-6 разів з інтервалами 20-30 секунд
Вибір чайної основи вимагає ретельного відбору високогірного джерельного чаю, щоб забезпечити якість та ніжний смак. Для приготування використовують квіти жасмину з високою концентрацією пилку, щоб забезпечити насичений квітковий аромат.
100 г – 325 грн
50 г – 170 грн
Традиційне ремесло багаторазово вдосконалювалося. Процес, який використовує властивості квітів для виділення та поглинання аромату зеленого чаю, щоб остаточно поєднати аромат чаю та квітковий аромат.
Красивий і ароматний жасмин, його корисні властивості відомі серед прихильників здорового харчування, застосовується у якості:
1. знеболювального та дезінфікуючого засобу;
2. антидепресанту;
3. допоміжного інгредієнта препаратів під час лікування шкірних захворювань;
4. компонента, що допомагає при нудоті, заколисуванні, морській хворобі.
Рекомендації щодо заварювання чаю:
Заварювати при температурі води 80-90 градусів °С.
На одну заварку рекомендується 3 - 7 грам чаю.
Після першого короткого заварювання (5-10 с) воду бажано злити і залити чай знову.
Європейський метод заварювання:залити 350 мл – 1 л води і заварювати 1-3 хв тоді чай найкраще розкриється .
Китайський народний метод: в традиційних чайничках або гайванях проливати 3-6 разів з інтервалами 20-30 секунд
ID: 829830249
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx