Бізнес
OLX Доставка
Опис
Китайський чай, шу пуер, Сяохусай. Вирощений в Китаї, провінція Юньнань,Лінькан ,с. Сяохусай. Сировина 2018 року, спресований і запакований в 2020 році.
100 г( млишець) – 350 грн
Приготовлений чай Сяохусай зібраний з дерев віком 400 і більше років. Стародавні чайні сади розташовані поряд з селищем Сяохусай на висоті 1800 м, середньорічна температура 20 °С. Безсумнівно це чудове місце для вирощування чаю.
Корисні властивості пуеру:
1. Сприяє позбавленню від зайвої ваги
2. Відмінно вгамовує спрагу
3. підвищує потенцію
4. Бадьорить, тонізує
5. Допомагає нарощувати м’язову масу
6. Корисний гіпотонікам, підвищує артеріальний тиск
7. Очищає і омолоджує організм, виводить шлаки
Міф про пуер:
Пуер «пре». Почнемо з того, що пуер – чай, а не наркотик. Він не повинен «перти». Без усілякого сумніву, він бадьорить, але вже точно не є психотропною речовиною.
Рекомендації щодо заварювання чаю:
Пуер можна проливати до 7-10 разів, якщо якщо за Китайським методом(кожна наступна заварка на 10-15 с довше)
Після першого короткого заварювання (3-10 с) воду бажано злити і залити чай знову.
Заварюють Шу пуер окропом 100 градусі °С.
На одну заварку рекомендується від 3 до 10 грам чаю.
Якщо заварювати Європейським методом, то чай потрібно настоювати від 1 до 3 хв
100 г( млишець) – 350 грн
Приготовлений чай Сяохусай зібраний з дерев віком 400 і більше років. Стародавні чайні сади розташовані поряд з селищем Сяохусай на висоті 1800 м, середньорічна температура 20 °С. Безсумнівно це чудове місце для вирощування чаю.
Корисні властивості пуеру:
1. Сприяє позбавленню від зайвої ваги
2. Відмінно вгамовує спрагу
3. підвищує потенцію
4. Бадьорить, тонізує
5. Допомагає нарощувати м’язову масу
6. Корисний гіпотонікам, підвищує артеріальний тиск
7. Очищає і омолоджує організм, виводить шлаки
Міф про пуер:
Пуер «пре». Почнемо з того, що пуер – чай, а не наркотик. Він не повинен «перти». Без усілякого сумніву, він бадьорить, але вже точно не є психотропною речовиною.
Рекомендації щодо заварювання чаю:
Пуер можна проливати до 7-10 разів, якщо якщо за Китайським методом(кожна наступна заварка на 10-15 с довше)
Після першого короткого заварювання (3-10 с) воду бажано злити і залити чай знову.
Заварюють Шу пуер окропом 100 градусі °С.
На одну заварку рекомендується від 3 до 10 грам чаю.
Якщо заварювати Європейським методом, то чай потрібно настоювати від 1 до 3 хв
ID: 778098467
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx