Повідомлення
  • Укр
  • Рус
Додати оголошення
  1. Головна
  2. Дім і сад
  3. Продукти харчування / напої
  4. Продукти харчування / напої - Київська область
  5. Продукти харчування / напої - Київ
  6. Продукти харчування / напої - Шевченківський
Кероб Лайт Іспанія, ОПТ/розница кэроб Carob Light
Кероб Лайт Іспанія, ОПТ/розница кэроб Carob Light
РекламуватиПідняти
  • Бізнес

  • Цей товар допоможе при блекауті

  • OLX Доставка

Опис

Ціна за 0,5кг.- 80грн.
1кг.- 150грн.
Кероб натуральний обсмажений лайт light

* Багатий вітамінами і мінеральними речовинами
* Не містить кофеїн і теобромін
* Низький глікемічний індекс
* Покращує травлення
* Виявляє антиоксидантну дію
* Натуральна природна солодкість
* Низький вміст жиру
* Не містить ГМО і Глютен
* Ідеально підходить для дітей і дорослих

Виробник: Іспанія

Кероб — це перемелені плоди ріжкового дерева, які мають дуже приємний аромат, що нагадує запах какао-бобів. Тільки на відміну від какао, кероб набагато легше й корисніше, не містить кофеїн і жири. Це знахідка для любителів солодощів і натуральних рослинних продуктів.
Кероб за виглядом мало відрізняється від какао-порошку. Єдина відмінність у відтінку коричневого кольору. На смак він схожий на какао з цукром. Кероб набагато солодше, ніж шоколад або какао, тобто до нього не потрібно додавати цукор. Суттєва різниця також у тому, що кероб не містить психотропних (впливають на психіку) речовин.
У 100 грамах порошку кэроба 222 ккал, що майже в два рази менше, ніж в какао. Це робить солодощі з кэробом популярними у середовищі людей, ведучих здоровий спосіб життя і стежать за фігурою. Але кероб люблять не тільки за низьку калорійність — хімічний склад продуктів з кэроба унікальний, він багатий вітамінами і мікроелементами.
Застосування кэроба в кулінарії
Порошок кероб є ідеальним замінником какао і цукру в шоколадних і кондитерських рецептах не тільки завдяки прийнятним вартісними характеристиками, але і органолептичними властивостями.

Порошок кероб використовується при виробництві як темна, так і білій глазурі, не змінюючи оригінальний колір і запах кінцевого продукту.

Застосування кэроба також скорочує використання цукру, так як природна солодкість кэроба становить 0,50-0,60 від солодощі цукру.

У плодах ріжкового дерева міститься речовина, зване «смола ріжкового дерева» або камедь ріжкового дерева, яке використовується в якості стабілізатора і згущувача. Саме завдяки цій речовині кероб, що використовується як інгредієнт, надає продукту густоту, блиск і в'язкість. Кероб використовується у випічці, пудингах, батончиках, тобто їм спокійно можна замінити шоколад або какао.
ID: 747861021

Зв’язатися з продавцем

Алексей

на OLX з лютий 2011

Онлайн вчора в 09:31

xxx xxx xxx

Опубліковано 07 травня 2024 р.

Кероб Лайт Іспанія, ОПТ/розница кэроб Carob Light

163 грн.

Користувач

Місцезнаходження

Безкоштовна аплікація на твій телефон