Бізнес
Опис
До вашої уваги :
Камера для сухого созрівання м'яса!
Розрахована на 150-200 кг.
Об'єм камери 1500 літрів
Технічні характеристики:
- Охолодження в діапазоні от 0 до +15
- Увлажнение от 0 до 99%
- Повітрообмін ( Вентиляція) за заданим часом або за перевищенням заданої вологості. - Електронний блок керування дає змогу регулювати температуру, вологість, повітрообмін.
- Діодна підсвітка.
- Зволожувач повітря.
- Система вентиляції ( два вентилятори приточний і витяжний)
- Змінний фільтр приточного та витяжного вентиляторів.
- Полиці 10 шт.
Колір Камери (білий, Сірий, Чорний) на вибір. Можливий ваш колір!
ГАБАРИТЫ:
- Висота 218 см
- Довжина 130 см
- Глибина 75 см
Ця Камера Універсальна! Її можна використовувати для дозрівання м'яса, сиру, сиро-в'яленої ковбаси, досить переналаштувати параметри електронного блока керування! Наявність товару уточнюйте! Ця КАМЕРА виготовляється під замовлення! На всі питання відповідаймо телефоном. Строго з 9:00 до 18:00 у робочі дні!
Суха витримка цього процесу спрямована на випаровування вологи та руйнування сполучних тканин унаслідок ферментації. Суть цієї технології полягає в тому, що після забою м'ясо (кусками або напівтушами) вивішують у спеціальних холодильних камерах для дозрівання. Для цього використовується яловичина вищого ґатунку з рівномірним розподілом жиру. Температура в камерах постійна та підтримується в діапазоні 1-3С, саме за цієї температури найменша ймовірність розвитку шкідливих бактерій. Камери мають бути добре вентильовані з підтриманням постійної вологості на рівні 50-75%. Через 15-28 діб, ми отримуємо ферментоване м'ясо з неймовірно насиченим смаком і ніжною консистенцією. Але варто врахувати, що водночас способу витримки м'ясо втрачає до 20-30% своєї первісної ваги, додатково після сухої витримки доводиться зрізати верхню обсохлу шкірку з грибками, які так само сприяють процесу ферментації та посилення смаку м'яса.
Можлива "ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ" від Приватбанку
Камера для сухого созрівання м'яса!
Розрахована на 150-200 кг.
Об'єм камери 1500 літрів
Технічні характеристики:
- Охолодження в діапазоні от 0 до +15
- Увлажнение от 0 до 99%
- Повітрообмін ( Вентиляція) за заданим часом або за перевищенням заданої вологості. - Електронний блок керування дає змогу регулювати температуру, вологість, повітрообмін.
- Діодна підсвітка.
- Зволожувач повітря.
- Система вентиляції ( два вентилятори приточний і витяжний)
- Змінний фільтр приточного та витяжного вентиляторів.
- Полиці 10 шт.
Колір Камери (білий, Сірий, Чорний) на вибір. Можливий ваш колір!
ГАБАРИТЫ:
- Висота 218 см
- Довжина 130 см
- Глибина 75 см
Ця Камера Універсальна! Її можна використовувати для дозрівання м'яса, сиру, сиро-в'яленої ковбаси, досить переналаштувати параметри електронного блока керування! Наявність товару уточнюйте! Ця КАМЕРА виготовляється під замовлення! На всі питання відповідаймо телефоном. Строго з 9:00 до 18:00 у робочі дні!
Суха витримка цього процесу спрямована на випаровування вологи та руйнування сполучних тканин унаслідок ферментації. Суть цієї технології полягає в тому, що після забою м'ясо (кусками або напівтушами) вивішують у спеціальних холодильних камерах для дозрівання. Для цього використовується яловичина вищого ґатунку з рівномірним розподілом жиру. Температура в камерах постійна та підтримується в діапазоні 1-3С, саме за цієї температури найменша ймовірність розвитку шкідливих бактерій. Камери мають бути добре вентильовані з підтриманням постійної вологості на рівні 50-75%. Через 15-28 діб, ми отримуємо ферментоване м'ясо з неймовірно насиченим смаком і ніжною консистенцією. Але варто врахувати, що водночас способу витримки м'ясо втрачає до 20-30% своєї первісної ваги, додатково після сухої витримки доводиться зрізати верхню обсохлу шкірку з грибками, які так само сприяють процесу ферментації та посилення смаку м'яса.
Можлива "ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ" від Приватбанку
ID: 625612947
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx
Опубліковано 23 серпня 2024 р.
Камера дозрівання м'яса. Шафа для ферментації м'яса
62 000 грн.
Місцезнаходження
Про автора