Бізнес
OLX Доставка
Опис
Качана каша – одна з тих страв, котрі українці готували лише на свята, адже процес приготування займав не одну годину. Щоб приготувати цю кашу, кожну крупинку пшона потрібно обкачати в яйцях і борошні, та більше – зробити це рівномірно, щоб отримати кульки однакового розміру і цей процес зовсім не легкий,а тому ми можемо накачати чимало каші для вас (з пшона та рисової січки.) популяризуючи цю страву полтавського регіону.
На смак качана каша досить нейтральна, тому її можна подавати з різними додатками. З нею чудово смакуватимуть сир, мʼясо, тушковані гриби чи навіть мед
Як готувати качану кашу:
Під час варіння обʼєм приготованої каші збільшується в розмірі приблизно в 5 разів,тому й пропорція крупи до бульйону– 1:5. Щоб приготувати нашу качану кашу, відміряйте в 5 разів більше бульйону, ніж використовуватимете каші.
Потрібно взяти посуд з товстим дном. Засипте кашу в киплячий бульйон, додайте сіль,перець чорний горошок та лавровий лист за смаком , та варіть на дуже маленькому вогні періодично помішуючи,приблизний час приготування не менше 1год.30хв.
Для того щоб перевірити чи каша зварилася,потрібно розкусити крупинку,якщо пшоно всередині не сире то каша приготувалася,в кінці приготування додати вершкове масло
Вага: 500г або 1000г
Склад: пшоно, яйця курячі, борошно пшеничне.
Умови зберігання: на зіп-лоці пакування чи в спеціальному контейнері для круп, у сухому, прохолодному приміщенні без потрапляння прямих сонячних променів, при температурі від 15 до 20 градусів або ж в морозильній камері.
Термін придатності:якщо зберігати крупу в сухому прохолодному місці не більше 30 днів,а якщо зберігати в морозильній камері то до 1 року.
На смак качана каша досить нейтральна, тому її можна подавати з різними додатками. З нею чудово смакуватимуть сир, мʼясо, тушковані гриби чи навіть мед
Як готувати качану кашу:
Під час варіння обʼєм приготованої каші збільшується в розмірі приблизно в 5 разів,тому й пропорція крупи до бульйону– 1:5. Щоб приготувати нашу качану кашу, відміряйте в 5 разів більше бульйону, ніж використовуватимете каші.
Потрібно взяти посуд з товстим дном. Засипте кашу в киплячий бульйон, додайте сіль,перець чорний горошок та лавровий лист за смаком , та варіть на дуже маленькому вогні періодично помішуючи,приблизний час приготування не менше 1год.30хв.
Для того щоб перевірити чи каша зварилася,потрібно розкусити крупинку,якщо пшоно всередині не сире то каша приготувалася,в кінці приготування додати вершкове масло
Вага: 500г або 1000г
Склад: пшоно, яйця курячі, борошно пшеничне.
Умови зберігання: на зіп-лоці пакування чи в спеціальному контейнері для круп, у сухому, прохолодному приміщенні без потрапляння прямих сонячних променів, при температурі від 15 до 20 градусів або ж в морозильній камері.
Термін придатності:якщо зберігати крупу в сухому прохолодному місці не більше 30 днів,а якщо зберігати в морозильній камері то до 1 року.
ID: 869443681
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx
Опубліковано 28 жовтня 2025 р.
Качана каша.
200 грн.
Місцезнаходження
Повернення
Впевненість у кожній покупці
Ви можете безкоштовно повернути товар при отриманні, якщо він не відповідає вашим очікуванням. Докладніше