Приватна особа
OLX Доставка
Опис
ОПИСАНИЕ
Гуарова камідь не має ні смаку, ні запаху, її калорійність мізерно мала. Завдяки цьому гуарова камідь визнана кращим загущувачем, який використовуються в сучасній харчовій промисловості.
Дозволяє зменшити втрату вологи при термообробці і подальшому зберіганні готового продукту, а також володіє високою економічністю в порівнянні з іншими гідроколоїдами. Речовина має достатню твердість і підвищену еластичність, добре розчиняється у воді. Завдяки цим властивостям визнається досить ефективним емульгатором і стабілізатором. У кондитерській справі використовується в якості покращувача тіста, підвищує термін зберігання продукту, а також додання хрусткої і розсипчастої структури готового тіста.
Вплив на організм :
Е412 сприяє детоксикації організму, виводить шкідливі бактерії, з'єднання з тяжкими металами, токсинами, служить коагулянтом – підвищує швидкість осадження частинок у розчинах. При споживанні гуарової камеді відзначається зниження апетиту, зниження холестерину в крові. Речовина вважається гіпоаллергеном, оскільки всмоктується кишечником в мінімальних дозах.
Позитивно впливає на мікрофлору кишечника, нормалізує перистальтику. Служить джерелом дієтичного волокна, частка якого в сухій речовині гуарової камеді досягає 80%, воно прискорює насичення організму, притупляючи апетит. Подібні механізми включаються під час засвоєння цукрів – завдяки присутності Е412, їх всмоктуваність кишечником сильно знижується, що позитивно позначається на самопочутті хворих на діабет.
Головні галузі використання гуарової камеді:
молочна – приготування морозива, йогуртів, сирів, молока, кефіру;
виробництво соусів – кетчупів, заправок, майонезу;
виготовлення кондитерських виробів, джемів, желе, сиропів і соків, десертів, в тому числі, заморожених;
хлібопечення (поліпшувач тіста) і безглютенова продукція;
дитяче та дієтичне харчування;
продукти для діабетиків;
виробництво приправ, супів швидкого приготування;
м'ясне і рибне виробництво, консервація;
використовується в якості сполучного агента у виробництві кормів для домашніх вихованців.
При хлібопеченні порошок гуарової камеді додається для поліпшення якості тесту з розрахунку на 1 склянку борошна для приготування:
печива – 0,25-0,5 чайної ложки;
тортів і млинців – 3/4 чайної ложки;
кексів і хліба швидкого приготування – 3/4 чайної ложки;
хліба – 1,5-2 чайної ложки;
тіста для піци – 1 столова ложка.
Тільки олх-доставка (Укрпошта, Нова пошта) або предплата, самовивозу та відправки післяплатою немає.
Фасовка: 100 гр
Гуарова камідь не має ні смаку, ні запаху, її калорійність мізерно мала. Завдяки цьому гуарова камідь визнана кращим загущувачем, який використовуються в сучасній харчовій промисловості.
Дозволяє зменшити втрату вологи при термообробці і подальшому зберіганні готового продукту, а також володіє високою економічністю в порівнянні з іншими гідроколоїдами. Речовина має достатню твердість і підвищену еластичність, добре розчиняється у воді. Завдяки цим властивостям визнається досить ефективним емульгатором і стабілізатором. У кондитерській справі використовується в якості покращувача тіста, підвищує термін зберігання продукту, а також додання хрусткої і розсипчастої структури готового тіста.
Вплив на організм :
Е412 сприяє детоксикації організму, виводить шкідливі бактерії, з'єднання з тяжкими металами, токсинами, служить коагулянтом – підвищує швидкість осадження частинок у розчинах. При споживанні гуарової камеді відзначається зниження апетиту, зниження холестерину в крові. Речовина вважається гіпоаллергеном, оскільки всмоктується кишечником в мінімальних дозах.
Позитивно впливає на мікрофлору кишечника, нормалізує перистальтику. Служить джерелом дієтичного волокна, частка якого в сухій речовині гуарової камеді досягає 80%, воно прискорює насичення організму, притупляючи апетит. Подібні механізми включаються під час засвоєння цукрів – завдяки присутності Е412, їх всмоктуваність кишечником сильно знижується, що позитивно позначається на самопочутті хворих на діабет.
Головні галузі використання гуарової камеді:
молочна – приготування морозива, йогуртів, сирів, молока, кефіру;
виробництво соусів – кетчупів, заправок, майонезу;
виготовлення кондитерських виробів, джемів, желе, сиропів і соків, десертів, в тому числі, заморожених;
хлібопечення (поліпшувач тіста) і безглютенова продукція;
дитяче та дієтичне харчування;
продукти для діабетиків;
виробництво приправ, супів швидкого приготування;
м'ясне і рибне виробництво, консервація;
використовується в якості сполучного агента у виробництві кормів для домашніх вихованців.
При хлібопеченні порошок гуарової камеді додається для поліпшення якості тесту з розрахунку на 1 склянку борошна для приготування:
печива – 0,25-0,5 чайної ложки;
тортів і млинців – 3/4 чайної ложки;
кексів і хліба швидкого приготування – 3/4 чайної ложки;
хліба – 1,5-2 чайної ложки;
тіста для піци – 1 столова ложка.
Тільки олх-доставка (Укрпошта, Нова пошта) або предплата, самовивозу та відправки післяплатою немає.
Фасовка: 100 гр
ID: 835493926
Зв’язатися з продавцем
xxx xxx xxx
Опубліковано 23 квітня 2024 р.
Гуарова камедь (загуститель пищевой, загущувач Е-412) 100 гр
50 грн.
Місцезнаходження