Приватна особа
Стан: Вживане
OLX Доставка
Опис
Українська кухня / Георгієвський М.І., Мельман М.Є., Шадура О.А., Шемякінський О.С.. - 3-е вид., доп.
- К.: Мистецтво, 1992. -304 с.: іл., тверда обкладинка, збільшений формат.
Книга в доброму стані, є дарчий напис.
В основу книги покладено відродження української національної кухні, технології приготування давніх традиційних страв.
Подано товарознавчу класифікацію овочів, грибів, риби, м’яса, птиці, описано їх значення у харчуванні людини. Висвітлено раціональні способи кулінарної обробки продуктів, її вплив на якість готової продукції. Наведено способи і методи приготування та подавання страв, напоїв, виробів з тіста.
Це перевидання книжки, що побачила світ у видавництві «Техніка» 1970 року. У ній подано рецепти приготування найрізноманітніших національних страв — від багатьох видів українських борщів, капусняків та юшок до улюблених напоїв наших предків — меду, квасу, пива і славнозвісних настоянок: спотикачу, запіканки, слив’янки, вишнівки та ін. Книжка дає широкі відомості про сервірування стола, домашню переробку та заготівлю овочів, грибів, плодів, ягід, а також різні кулінарні поради та поради щодо дієтичного харчування. Кожна господарка, зважаючи на свій достаток, зможе вибрати собі будь-яку страву до смаку. Книжка ілюстрована чудовими малюнками відомого українського художника О. І. Мікловди, виконаними з народним гумором і дотепністю.
- К.: Мистецтво, 1992. -304 с.: іл., тверда обкладинка, збільшений формат.
Книга в доброму стані, є дарчий напис.
В основу книги покладено відродження української національної кухні, технології приготування давніх традиційних страв.
Подано товарознавчу класифікацію овочів, грибів, риби, м’яса, птиці, описано їх значення у харчуванні людини. Висвітлено раціональні способи кулінарної обробки продуктів, її вплив на якість готової продукції. Наведено способи і методи приготування та подавання страв, напоїв, виробів з тіста.
Це перевидання книжки, що побачила світ у видавництві «Техніка» 1970 року. У ній подано рецепти приготування найрізноманітніших національних страв — від багатьох видів українських борщів, капусняків та юшок до улюблених напоїв наших предків — меду, квасу, пива і славнозвісних настоянок: спотикачу, запіканки, слив’янки, вишнівки та ін. Книжка дає широкі відомості про сервірування стола, домашню переробку та заготівлю овочів, грибів, плодів, ягід, а також різні кулінарні поради та поради щодо дієтичного харчування. Кожна господарка, зважаючи на свій достаток, зможе вибрати собі будь-яку страву до смаку. Книжка ілюстрована чудовими малюнками відомого українського художника О. І. Мікловди, виконаними з народним гумором і дотепністю.
ID: 840607252
Зв’язатися з продавцем
Опубліковано 30 квітня 2024 р.
Георгієвський М. та ін. Українська кухня
270 грн.
Місцезнаходження